Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΔΟΕ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΚΟΠΟΥΛΗ!


Έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από αίτημα του ΣΔΟΕ και η οποία αφορά σε απευθείας αναθέσεις διαγωνισμών σε φαρμακευτικές εταιρίες με αποφάσεις της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» η υφυπουργός λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Υγείας υπέγραψε απόφαση με την οποία ζητούσε από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων να δοθεί με απευθείας ανάθεση η προμήθεια των αντιδραστήρων για τον ιο του Δυτικού Νείλου σε συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία.
Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα, τίθεται και θέμα πολιτικού ασυμβίβαστου για τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει ο σύζυγος της υφυπουργού από την συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία ύψους 365.000 ευρώ.
Η Φωτεινή Σκοπούλη ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου, και στη λήψη μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου».


Η αγνή και αμόλυντη αριστερά, η πρωτοπόρος στους κοινωνικούς αγώνες υπέρ των εργατών και των φτωχών. Δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παρωχημένο και ξενόφερτο ιδεολόγημα στα πρότυπα του σατανολάτρη Μαρξ. Εργατοπατέρες είναι και τίποτα παραπάνω που που για την καρέκλα την μάνα δεν διστάζουν να πουλήσουν!!! Όλοι οι κεφαλαιούχοι το παίζουν αριστεροί π.χ. Λαλιώτης, Τσίπρας, Κουβέλης κλπ.
Ο Κουβέλης 80 ακίνητα και είναι Γ. Γραμματέας του Γενικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΓΙΣ)!

ΦΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου