Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Το μήνυμα που εκπέμπει μία νέα μαθητική πατριωτική κίνηση: το Ελληνικό Μαθητικό Εγερτήριο:
"Το Ελληνικό Μαθητικό Εγερτήριο είναι ένα νέο καινοτόμο μαθητικό κίνημα που ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της μαθητικής κοινωνίας. Η ιδεολογία του ΕΛΜΑΕ είναι μεγάλη επανάσταση στον χώρο της παιδείας. Η ευημερία της πατρίδος μας και η σωστή λειτουργία της εκπαίδευσης είναι οι βασικοί μας στόχοι. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ΕΛΜΑΕ είναι άτομα που διακρίνονται από άκρατο πατριωτισμό και απεριόριστη αγάπη προς την παιδεία. Δηλώνουμε φανερά Χριστιανοί Ορθόδοξοι και τιμούμε καθημερινώς την θρησκεία μας. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δηλώνουμε Βασιλόφρονες, δηλαδή δημοκρατία αλλά με την τοποθέτηση ενός ισχυρού βασιλέως εις την κεφαλήν του κράτους. Δηλώνουμε ανοιχτά την υποστήριξή μας στο κόμμα βασιλοφρόνων Εθνική Ελπίδα με πρόεδρο έναν μεγάλο ευπατρίδη τον Γεώργιο Παπαδόπουλο του Γεωργίου. Εμείς σαν ΕΛΜΑΕ υψώνουμε την γροθιά μας απέναντι σε όλους τους ανθέλληνες και αναρχοκομμουνιστές που επιθυμούν την κατάρριψη της τάξεως και της ηθικής.Επίσης σαν μαθητές αντιστεκόμαστε σθεναρά στις μαθητικές καταλήψεις που έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο θέατρο του παραλόγου. Κάθε πράξη που συνεπάγεται με την βίαιη και παράνομη διακοπή του μαθήματος αποτελεί ντροπή. Οι καταλήψεις την σήμερον ημέραν έχουν καταντήσει μια γελοιότητα. Οι μαθητές προβαίνουν σε κλείσιμο των σχολικών μονάδων δίχως να γνωρίζουν τους ουσιαστικούς και ακριβής λόγους για την όποια κατάληψη. Η κατάληψη είναι η έσχατη λύση όταν τα προβλήματα δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του μαθήματος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν είναι τίποτα άλλο από χρυσή ευκαιρία των τεμπέληδων μαθητών για αποχή από τα μαθήματα. Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι σκληροί προς τους νεαρούς ταραξίες και να μην στέκονται με απάθεια μπροστά στα γεγονότα. Μία ακόμα επιθυμία μας είναι η προστασία των μαθητών από την ακολασία και την αποφυγή του δρόμου της αναρχίας που οδηγεί στον ανθελληνισμό και μετατρέπει τους νέους σε άθεους. 
Ακολουθώντας το Ελληνικό Μαθητικό Εγερτήριο, ξυπνάς από τον λήθαργο και γίνεσαι ενεργός μαθητής που θα αντισταθεί στην βεβήλωση της πατρίδος του αλλά και την διακοπή του μαθήματος. Είμαστε ανοιχτοί στον υγιές διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων. Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα δύσβατο μονοπάτι. Οι ανθέλληνες Ευρωπαίοι θέλουν να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση. Εμείς ωσάν η νέα γενεά της Ελλάδος,θα πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να υποδουλώσουν την πατρίδα μας.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ". 

Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, τους λεβέντες αυτούς Ορθόδοξους Έλληνες Βασιλόφρονες για αυτή τους την κίνηση. Οι νέοι θα πληθυνθούμε και θα γίνουμε το μεγάλο "δημοκρατικό εθνικό ρεύμα" που ευαγγελίζεται η Εθνική Ελπίδα το κόμμα των Βασιλοφρόνων που θα σαρώνουμε κάθε εξωτερικό εχθρό αλλά και τον εσωτερικό εχθρό. Μην ξεχνάτε ο εξωτερικός εχθρός είναι ορατός, ο εσωτερικός είναι ύπουλος
Οι νέοι δηλώνουμε το δυναμικό μας παρόν στο Ελληνικό Μαθητικό Εγερτήριο (ΕΛΜΑΕ).

1 σχόλιο: