Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Η τριμελής συντακτική επιτροπή του παρόντος blog δημιούργησε έναν σύνδεσμο (μαζί τον παρόντα) 3 blogs.
Τα blogs είναι τα εξής:

Το Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα θα ασχολείται εφεξής με την επικαιρότητα, το παρασκήνιο ενώ θα ελέγχει την εξουσία (πολιτικο-πολιτειακό σύστημα / ΜΜΕ / τραπεζικό σύστημα). Όμως θα πραγματοποιούμε ελεύθερες συζητήσεις όπου ο καθένας πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα καταθέτει την άποψή του. Επίσης θα συνεχιστεί η γραφή άρθρων ιστορικών γεγονότων για την καταπολέμηση της προπαγάνδας και του προσηλυτισμού (όποιας μορφής και αν έχει) και την καταπολέμηση της ιστορικής αληθείας. Σημειωτέον θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τις ενέργειες του Βασιλέως Κωνσταντίνου και όλης της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.

Οι Επαναστατημένοι Έλληνες θα καλλιεργούν το αίσθημα επαναστατικότητος και αντίστασης του Ελληνικού λαού ενάντια στο σάπιο σύστημα της Αβασίλευτης κομματοκρατίας. Επίσης, (έχει ήδη δημοσιευθεί) το Νέο Σχέδιο Βασιλευομένης Πολιτειακής Δημοκρατίας, μία σύνθεση του "δοκιμασμένου" με το "καινούργιο". Αυτή η κίνηση θα δώσει τις βάσεις για ένα ισχυρό πολίτευμα που θα επιφέρει την πολυπόθητη σταθερότητα και κοινωνικοοικονομική και πνευματική ανάπτυξη. Τα σχόλια όλων είναι απαραίτητα.

Η Εθνική Ελπίδα κόμμα Βασιλοφρόνων δεν είναι επίσημο blog του κόμματος. Είναι πρωτοβουλία της τριμελούς Επιτροπής ως μελών του συγκεκριμένου κόμματος. Το blog αυτό θα ενημερώνει τους απανταχού Έλληνες Βασιλόφρονες αλλά και μη (όσοι ενδιαφέρονται) για την δράση και την ιστορία της Εθνικής Ελπίδας. 

Ο Σύνδεσμος αυτός είναι Ενημερωτικός-Αποκαλυπτικός-Ιστοριόφιλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου