Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!

Στο Εκκεντρικό Δελτίο του Σπύρου Καρατζαφέρη (8/11/12) αποκαλύφθηκαν τα άγνωστα σημεία του Μνημονίου 3. Κανένα κόμμα των σκληρώς αντιπολιτευομένων (Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή) δεν αναφέρθηκε. Αφ΄ ενός δικαιολογημένοι διότι το Μνημόνιο 3 είναι κάπου χιλιάδες σελίδες. Σαν μία τεράστια εγκυκλοπαίδεια!
* Πρώτον, το πολυνομοσχέδιο ή νομοσχέδιο ή μνημόνιο 3 είναι γραμμένο από τον Ράιγχεμπαχ!!! (Αν το διαβάσετε είναι μετάφραση γερμανικού κειμένου).
* Δεύτερον, η Ελλάδα θα ενσωματωθεί με την Γερμανία. Όπως το 1990 η Ανατολική Γερμανία με την Δυτική.
* Τρίτον, προβλέπονται Επίτροποι οι οποίοι δεν θα υπόκεινται στον πρωθυπουργό της Ελλάδος ή τους υπουργούς. Θα δρουν κατά το δοκούν!
* Τέταρτον, οι 13 Περιφέρειες της επικράτειας μας δεν θα χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Κράτος αλλά θα κάνουν συμφωνίες με περιφέρειες της Γερμανίας. Π.χ. η Βαυαρία θα πει εγώ αναλαμβάνω την Πελοπόννησο και θα την χρηματοδοτώ. Όμως η Πελοπόννησος θα πρέπει να μου εκχωρήσει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.
Μπράβο στους 153 εθνικούς μειοδότες και εκχωρητές που πρόδωσαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα με την ψήφο τους. Μπράβο τους! Και εις ανώτερα.
Τι άλλο πρέπει να δούμε και να πετάξουμε όλους αυτούς τους κοπρίτες από την Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου