Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 (ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ)

Το μνημόνιο 3 της εξαθλίωσης, των αυτοκτονιών και της καταστροφής πέρασε χθες στην Βουλή με 153 ΝΑΙ, 128 ΟΧΙ, 18 ΠΑΡΩΝ & 1 ΑΠΩΝ.
Οι βουλευτές που το υπερψήφισαν μάλλον έχουν ξεχάσει τις λέξεις: Ελλάδα, Πατριωτισμός, Καθήκον, Ελληνικός Λαός. Επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της υποταγής και του ξεπουλήματος της Πατρίδος. Θα κριθούν όμως στις κάλπες και η τιμωρία τους θα είναι σκληρή. Την Βουλή με τα κιάλια θα την βλέπουν!!! 
Η κυβέρνηση συνεχώς υπερτονίζει την ανάγκη για "χρηματοδότηση της χώρας". Η χώρα πτώχευσε και δεν το λένε! ΠΤΩΧΕΥΣΕ! Ο πρωθυπουργός Αν. Σαμαράς μίλησε για εθνικό χρέος και πατριωτισμό ενώ υπέγραψε εν μέσω τεραστίων διαστάσεων κρίσης swaps που χρεώνουν την Ελλάδα για έναν αιώνα φορτώνοντάς τα στις επόμενες γενιές!!! Και επί τη ευκαιρία συγχαρητήρια στον Σπύρο Καρατζαφέρη και τους συνεργάτες του για την εξαίρετη δουλεία τους και που ενημερώνουν τον κόσμο σωστά χωρίς παρωπίδες, τυμπανοκρουσίες και φανατισμό. Μίλησε για τελευταία μέτρα και ανάπτυξη, ενώ ο ίδιος ο προυπολογισμός προβλέπει νέα μέτρα εξαθλίωσης. 
Δεν ανεχόμαστε να μας κουνά κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος και καμία κυβέρνηση το δάκτυλο και να μας υποδεικνύει το πατριωτικό καθήκον που πρώτα οι ίδιοι αθέτησαν και πρόδωσαν για την καρέκλα και την τσέπη τους!!! Φθάνει πια, να μας παρουσιάζουνται ως άνδρες με πολιτικό ανάστημα και πυγμή ενώ την ίδια ώρα παίρνουν από αλλού εντολές και διαταγές!!! Φθάνει πια, οι αλλοδαποί πολιτικοί να κυβερνούν την χώρα μας!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!! Ο κόσμος πεινά, οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που τους βάζει το κράτος και μας μιλούν για σωτηρία της χώρας και αρδουμπουλογίες. Η δικαιοσύνη μία μέρα θα μιλήσει και θα το πληρώσουν ακριβά. Ευχόμαστε να είναι σύντομα αυτή η ημέρα...

Διαγραφές
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 126 βουλευτές της ΝΔ και 27 του ΠΑΣΟΚ, ενώ τα όχι ήταν 128 και τα παρών 18.
Από την ΝΔ διαφοροποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης που επέλεξε το παρών, όπως και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης, Γιάννης Κουτσούκος και Αντζελα Γκερέκου. Επίσης καταψήφισαν από το ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές Μιχάλης Κασσής και Θόδωρος Παραστατίδης.
Όλοι οι βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν ανακοινώθηκε ότι διαγράφονται από τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, όπως και ο Κώστας Σκανδαλίδης που απουσίασε από την ψηφοφορία. Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν παρών με εξαίρεση, τους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά που επέλεξαν το όχι.
Άρα 
1 διαγραφή από την ΝΔ και 6 από το ΠαΣοΚ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου