Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Νοέμβριος 2012: Μήνας ραγδαίων εξελίξεων και πολιτικοοικονομικών ανακατατάξεων. Η Ελλάδα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της και σε λίγο εξαφανίζεται από τον χάρτη με την εφαρμογή του Σχεδίου "Fedora" και την ενοποίηση της Ελλάδος με την Γερμανία.

Οικονομικές εξελίξεις
  Το θέμα που καλλιέργησαν αυτή την φορά πολιτικοί και ΜΜΕ ήταν το "σωτήριο δάνειο των 44 δις ευρώ". Ψηφίστηκαν δύο αισχρά νομοσχέδια: το Μνημόνιο 3 και ο προϋπολογισμός του 2013. Τα κόμματα που τον ψήφισαν για την "σωτηρία" της Ελλάδος ήταν ΝΔ, ΠαΣοΚ και ΔημΑρ με ορισμένες εξαιρέσεις.
  Το Μνημόνιο 3 είναι χιλιάδων σελίδων και είναι όλο σε ένα άρθρο! Επίσης έχει γραφεί από τον τοποτηρητή της Ομάδας Δράσης της ΕΕ στην Ελλάδα Γερμανό Ράιχενμπαχ. Κανένα κόμμα της Βουλής δεν έδειξε το θέμα πως η Ελλάδα ενοποιείται με την Γερμανία! Πως τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας θα αναλάβουν μία από τις 13 διοικητικές περιφέρειες της χώρας μας και θα τις χρηματοδοτούν έναντι δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων της περιφέρειας. Το μνημόνιο με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό σε τρεις λέξεις με καταστροφικές συνέπειες: Εξαθλίωση-Αυτοκτονία-Καταστροφή. Ο προϋπολογισμός του 2013 προβλέπει νέα μέτρα και ουσιαστικά εφαρμόζει το Μνημόνιο 3. Επίσης μείωση μισθών και συντάξεων.
  Ο νόμος της οικονομίας λέει: Μειώνεις μισθούς και συντάξεις, μειώνεις και το νερό, το ρεύμα, δηλαδή της εισφορές απέναντι στο κράτος. Οι πολιτικοί μας, αντί να παραδειγματιστούν από την κίνηση της Μ. Βρετανίας που ενώ μείωσε το ΦΠΑ από το 19% στο 17,5% και είχε περισσότερα έσοδα, μειώνουν το εισόδημα και αυξάνουν τις εισφορές προς το κράτος για να εξαθλιώσουν τον Έλληνα!!! 
  Στις πρόσφατες 2 συσκέψεις του Eurogroup απόφαση δεν βγήκε. Η Ελλάδα πήρε τα μέτρα και τελικά ή δεν θα πάρει την δόση ή θα την πάρει σε 3 δόσεις (15 δις, 15 δις και 14 δις = 44 δις που ανέρχεται συνολικά το ύψος της δόσης). Εξ άλλου πίσω από οποιαδήποτε κίνηση και απόφαση υπάρχει το Σχέδιο "Ελληνική Κρίση" όπου η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως το πειραματόζωο της ΕΕ για μία πτώχευση. Το σχέδιο αυτό προβλέπει επιγραμματικά: 
α) Πτώχευση των χωρών του νότου, 
β) Κατάρρευση της ευρωζώνης και επαναφορά και υποτίμηση των εθνικών νομισμάτων,
γ) Συγχώνευση ΕΕ και ΗΠΑ με ονομασία "Ένωση" την οποία θα διοικούν (όπως και τώρα) Εβραίοι.

Πολιτικές εξελίξεις
  Ο πρωθυπουργός και η τρικομματική κυβέρνηση ψεύδονται, η αντιπολίτευση συνεχίζει να συμπεριφέρεται ανεύθυνα, οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν και η κρατική μηχανή έχει διαλυθεί. Οι τράπεζες συνεχίζουν να πλουτίζουν από τα "σωτηριολογικά" δάνεια, οι κλέφτες παραμένουν ατιμώρητοι, ο Τσοχατζόπουλος αρχές του 2013 θα αποφυλακιστεί...
  Όλα πηγαίνουν περίφημα. Όλοι πλέον γνωρίζουμε πως άλλοι διευθύνουν τις εξελίξεις. Πρέπει να γνωρίζουμε τα εξής τραγικά που καθιστούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες δέσμιες πίσω από ένα άρμα που θέλει λεφτά, δόξες, μεγαλεία και χαίρεται με τον πόνο των άλλων, την δυστυχία και τον θάνατο τους!
  200 οικογένειες στον κόσμο ολόκληρο κάθε ώρα κερδίζουν δισεκατομμύρια εις βάρος των λαών. Οι κυβερνήσεις είναι υπάλληλοι του "Παγκόσμιου Οικονομικού Συμπλέγματος". Από τον Καραμανλή το 1974 μέχρι σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά, όλοι όσοι έγιναν πρωθυπουργοί ήταν και είναι αφοσιωμένοι στην "ανάγκη του τεμαχισμού της χώρας"! Όλοι οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί είναι υπάλληλοι του ΠΟΣ! Αυτοί που θα κυβερνήσουν τον πλανήτη με την παγκόσμια κυβέρνησή τους είναι οι υπάλληλοι των 200 οικογενειών, όχι του ΠΟΣ. Το τελευταίο υπακούει και αυτό στις 200 αυτές οικογένειες.
  Τα μικρά κράτη έχουν τελειώσει στην πραγματικότητα, θα λαμβάνουν εντολές από ένα "Κεντρικό Αρχηγείο" που θα εδρεύει στις Βρυξέλλες! Και ο πρωθυπουργός λέει πως "όλοι οι Έλληνες μαζί δώσαμε την μάχη και τα καταφέραμε". Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Κοινωνικές εξελίξεις
  2.000 χιλιάδες παιδιά υποσιτίζονται στην Αθήνα σύμφωνα την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Υπουργείο Παιδείας. Και πόσα άλλα παιδιά υποσιτίζονται επειδή έτσι θέλουν κάποια ξένα κέντρα εξουσίας.
  Έχουμε βέβαια και τους κομμουνιστές και τα ΜΜΕ που μας πιπιλούν την καραμέλα "της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και της ηρωικής αντίστασης των φοιτητών στην τυραννία". Τότε 6 χρόνια οι νεκροί δεν ξεπέρασαν για πολιτικούς λόγους τους 37. Τώρα μέσα σε τρία χρόνια έχουμε πάνω από 3.000 αυτοκτονίες για χρέη!!!

Η Ελλάδα όμως και οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε και όπως έλεγε και ο Γέρων Παΐσιος "Έχουν αυτοί τα δικά τους σχέδια έχει όμως και ο ΘΕΟΣ τα δικά του"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου