Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ (02/11/12)

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελπίδας κ. Γ. Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας TV στην εκπομπή "Τύπος & Υπογραμμός" του κ. Λ. Λαζάρου. Ο κ. Παπαδόπουλος επιτέθηκε στους μεγάλους δημοσιογράφους γιατί όπως είπε "είναι μνημονιακοί. Μας παρουσιάζουν ως καλό το μνημόνιο" και παρουσίασε τους υπέρογκους μισθούς μεγαλοδημοσιογράφων γνωστού τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, οι οποίοι δημοσιεύθηκαν σε έγκυρες εφημερίδες. Επίσης τους χαρακτήρισε ως "όργανα του συστήματος".
Καυτηρίασε τα οικονομικά μέτρα τα οποία χαρακτήρισε απαράδεκτα. Τόνισε πως τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να προστατεύονται από αυτήν την φορομπηχτική λαίλαπα και καταδίκασε την πολιτική της υφισταμένης τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά. Επίσης, αποκάλυψε πως παραβρέθηκε στην Θεσσαλονίκη όταν την επισκέφθηκε ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος με τον Πρίγκιπα Νικόλαο ανταλλάσσοντας ένα "τυπικό καλημέρα". Εξάλλου είπε πως "ο Βασιλεύς ήρθε για έναν ορισμένο σκοπό. Να προσκυνήσει την Εικόνα του Άξιον Εστί και να τελέσει μνημόσυνο στην μνήμη των προγόνων του Διαδόχου Στρατηλάτη-απελευθερωτή της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου και Εθνομάρτυρα Γεωργίου του Α΄".
Αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή και στις πρακτικές της. Τόνισε πως "δεν έχει σχέση με την Δεξιά. Εγώ τους θεωρώ το ίδιο και αυτό με τους αναρχικούς". Και περιέγραψε το περιστατικό στο Βόλο όπου ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής τσακώθηκαν μεταξύ τους!
Αποκάλυψε πως ο Γεώργιος Καρατζαφέρης ετοίμαζε νέο "πατριωτικό" κόμμα με νέα άφθαρτα πρόσωπα αλλά και παλαιοκομματικούς που έκανε πρόσκληση και στην Εθνική Ελπίδα. Ο Πρόεδρος δήλωσε πως αρνήθηκε (λεπτομέρειες στην συνέντευξη). Έκανε λόγο και για εξευρωπαϊσμό των κομμάτων (δηλ. μετονομασία τους σε χριστιανοδημοκρατικά, σοσιαλδημοκρατικά κλπ).
Μίλησε και για τις λαμογιές του συστήματος που δεν τους παρουσίαζε στα τηλεοπτικά μέσα παρά τα απαιτούμενα χρήματα που είχαν. Οι τελευταίες του λέξεις ήταν οι εξής: "Το σύστημα επιδιώκει ο κόσμος να μην πάει σε ένα καθαρά δεξιό, βασιλικό, ορθόδοξο, πατριωτικό, Ελληνικό κόμμα. Γιατί ξέρουν αν πάρουμε το 3%  αφού εμφανιστούμε, μέσα σε μία εβδομάδα με αυτά που θα δείξουμε θα πάμε εκεί που πρέπει να πάμε. Στο +51 για να προκαλέσουμε δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος".

Προς το παρόν η συνέντευξη βρίσκεται στο αρχείο της Εγνατίας TV.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου