Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

"CORPUS CHRISTI"

Στο ξενοδοχείο "Χυτήριο" προβάλλεται μία αντιχριστιανική παράσταση που εξευτελίζει τα ιερά και όσια της φυλής, η παράσταση "Coprus Christi"! Παρουσιάζει τον Κύριον Ημών ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ομοφυλόφιλο που είχε σχέση με τον πουγγοφόρο Ιούδα. Προσβάλλει στο έπακρο το ελληνοορθόδοξο συναίσθημα όλων των Ελλήνων και πρέπει να σταματήσει πάσα παράσταση.

Στον αγώνα όλοι
Στον αγώνα για την διακοπή της παράστασης πρωτοστατεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεραφείμ, ορισμένοι βουλευτές του κόμματος "Χρυσή Αυγή" και χιλιάδες Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών. Ο σύγχρονος αυτός Παπαφλέσσας Ιεράρχης κατέθεσε μήνυση κατά του βλάσφημου αυτού έργου.
Στις 11 Οκτωβρίου 2012, πάνω από 100 πολίτες, Ιερωμένοι και 2 βουλευτές της Χρυσής Αυγής σταμάτησαν την προβολή του έργου. Φυσικά, οι ψευτοκουλτουριάρηδες κινητοποιήθηκαν. Πήγε ο Τατσόπουλος (που έβγαλε gay τον μεγάλο εθνικό ήρωα Κολοκοτρώνη) να υποστηρίξει τους ηθοποιούς, πήγε να υποστηρίξει την άμετρη βλακεία του. Δήλωση για τα γεγονότα έκαναν όλα τα αριστερά κόμματα. Οι καταστροφείς της Ελλάδος (ΠαΣοΚ), οι νέοι εκλεκτοί των αμερικανών (ΣυΡιζΑ), οι ευγενείς ευρωπαίοι κομμουνιστές (ΔημΑρ) και φυσικά οι πολιτικοί απόγονοι των ανθρωποχασάπηδων και της υποδούλωσης της Μακεδονίας μας (ΚΚΕ) που τόνισαν πως "οι ναζιστές απαγορεύουν την ελευθερία λόγου". 
Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως όταν προβάλλονταν η διδακτική ταινία "Ελένη" το 1986, οι κομμουνιστές αντέδρασαν με την απαίτηση να σταματήσει η προβολή της ταινίας που παρουσίαζε την βαρβαρότητα των κομμουνιστών κατά την κατοχή στην ύπαιθρο. Για τον όποιον κακόπιστο ας ανατρέξει στο αρχείο του TV PRESS.
Επίσης, όταν επιχειρήθηκε η προβολή της ταινίας "Γράμμος-Βίτσι" στο 100ΤV οι κομμουνιστές έκαναν σαματά και διέκοψαν την προβολή της ταινίας στην μέση. Εδώ δεν πρόκειται για ελευθερία λόγου; Όχι, βέβαια. Εδώ για το κράτος εν κράτει τον κομμουνισμό. Απ΄ αυτές τους τις πράξεις να καταλάβετε πόσο ένοχοι είναι για τον συμμοριτοπόλεμο, τον πόθο τους να μην μάθει κανένας Έλληνας την αλήθεια.

Με μία φράση θα κλείσουμε:
"Όποιος γίνεται συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας". Αείμνηστος μεγάλος λογοτέχνης Στρατής Μυριβήλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου