Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ

Πριν από 3 εβδομάδες μία μεγάλη εφημερίδα έγραψε τα εξής πρωτοφανή για τους βασιλόφρονες:
"Κύκλοι της ανωμαλίας βάλθηκαν να απαξιώσουν το πολιτικό σύστημα της χώρας μας, για να χειραγωγήσουν την εκάστοτε κυβέρνηση.

Εν μέρει φαίνεται ότι το έχουν επιτύχει αφού κανένας σωστός άνθρωπος δεν θέλει ούτε να δει ούτε ν’ ακούσει για πολιτική.
Και δεν φθάνει μόνο αυτό προσπαθούν να απαξιώσουν και το θεσμό της προεδρευόμενης Δημοκρατίας τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που εκλέγεται από την πλειοψηφία των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Τελευταία κυκλοφόρησε μια φυλλάδα με το Βασιλικό στέμμα και προπαγανδίζει κατά του προέδρου της Δημοκρατίας.
Ξέχασαν αυτοί οι κύριοι όταν παλαιότερα επί Βασιλευόμενης Δημοκρατίας όταν κάποιος Έλληνας πολίτης κριτικάριζε το βασιλιά πήγαινε κατηγορούμενος για προσβολή και εξύβριση του Ανωτάτου άρχοντα.
Σήμερα όμως οι κύριοι επειδή έχουμε Δημοκρατία τολμούν να υβρίζουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από τις στήλες της βασιλόφρονος φυλλάδας χωρίς κανείς να τους ενοχλεί.

Τόσα και τόσα δεινά συσσώρευσαν σ’ αυτή τη χώρα απ’ τον Όθωνα μέχρι και τον Κωνσταντίνο το 1974 και μυαλό δεν έβαλαν".

Ως βασιλόφρονες οφείλουμε να ανταπαντήσουμε στο αισχρό και πραγματικά προσβλητικό κείμενο ενάντια σε πολίτες που δεν θέλουν το συγκεκριμένο αποτυχημένο πολίτευμα. 
Η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ο θεσμός που επιβλήθηκε στην Ελλάδα τα τελευταία 38 χρόνια. Τον ήθελαν η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, η Τριμερής, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και το καπρίτσιο του Καραμανλή-πολιτικού δημιουργήματος των Βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης- να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας. Για να νομιμοποιήσουν την επιδίωξή τους (που από πίσω έκρυβε την λεηλασία της χώρας) οι μεν και για να ικανοποιήσει το καπρίτσιο του ο δε, έκανε ένα δημοψήφισμα νόθο, αθέμιτο και άδικο το 1974. 
Δικαστικοί της εποχής λένε πως έπρεπε να αναδειχθεί η Αβασίλευτη Δημοκρατία ενώ πρόσφατα ένας άλλος δικηγόρος-Δικαστικός αντιπρόσωπος του δημοψηφίσματος εκείνου είπε "εδόθησαν άνωθεν εντολές αντιστροφής του αποτελέσματος της ψηφοφορίας"! Είναι φανερό πλέον, ότι την Αβασίλευτη την θέλουν μόνο και μόνο για να ικανοποιούν τα καπρίτσια τους, την τσέπη, να λεηλατούν τα ταμεία ανεξέλεγκτοι χωρίς ουσιαστικά Ανώτατο Άρχοντα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεσμός και φορέας τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα; Τα δισεκατομμύρια που παίρνουν από τον Έλληνα φορολογούμενο; Πόσο ανδρίκελα και υποταγμένοι στα κομματικά συμφέροντα είναι; 
Ο Βασιλιάς ήταν υπόδειγμα και δεν άφηνε περιθώρια για σκληρού αρνητικού είδους κριτική. Τώρα έχουμε κομματοκρατία-ασυδοσία όχι Δημοκρατία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η χήρα και τα παιδιά του Τσάτσου που απολαμβάνουν όλες τις τιμές (κρατικά αυτοκίνητα, πλουσιοπάροχα εισοδήματα), Σαρτζετάκης που παράνομα έφερε στην χώρα καμιά εικοσαριά άιρ-κοντίνσιον από την Κίνα τον Νοέμβριο του 1988, ο Στεφανόπουλος με τα ενοίκια και τα party. Το ήμισυ της ετήσιας χορηγίας που λαμβάνει ο εν ενεργεία πρόεδρος της Δημοκρατίας χορηγείται και στους διατελέσαντες -στον παρελθόν- προέδρους.
Εν ζωή βρίσκονται οι κύριοι Χρήστος Σαρτζετάκης και Κωστής Στεφανόπουλος που λαμβάνουν -ο καθένας- κάθε χρόνο το ποσό των 139.200 ευρώ, μικτά, ή 96.000 καθαρά, όπως προβλέπεται από το άρθρο 10 παράγραφος 3 του νόμου 2459/97.
Τόσο ο κ. Σαρτζετάκης ως ανώτατος δικαστικός, όσο και ο κ. Στεφανόπουλος ως βουλευτής και δικηγόρος λαμβάνουν και άλλες μηνιαίες συντάξεις ως εκ τούτου δεν θα τους ήταν δύσκολο να παραιτηθούν -έστω προσωρινά, για όσο διαρκεί το μνημόνιο- από την ετήσια χορηγία που τους καταβάλλει ο ελληνικός λαός.
Ο Παπούλιας παραιτήθηκε μόνο του μισθού του. Τα 3 όμως επιδόματα και τα έξοδα παράστασης συνεχίζει να τα λαμβάνει και τα κάνει τι; Μην ξεχνούμε πως έχει τούρκο γαμπρό και μουσουλμάνες εγγονές! Αυτό σημαίνει πως η κόρη του Παπούλια άλλαξε πίστη. Έγινε μουσουλμάνα!
Σε αντίθεση ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει ως αρχή στην Οικογένεια του, τα παιδιά του, τα εγγόνια τους θα παντρεύονται ανθρώπους που ήταν ή έχουν ασπαστεί το Ορθόδοξο δόγμα-τρόπο ζωής.
Ζητούμε να μάθουμε που πηγαίνουν ο μισθός του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού δεν πάει στην τσέπη του.
Η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι γραμμένη στην μαύρη λίστα συνενοχής και λεηλασίας αυτής της χώρας όσο και αν δεν τους αρέσει κάποιους να το παραδεχθούν ή το πιστέψουν.
Όσο για το ότι τόσα δεινά συσσώρευσαν στην χώρα οι Βασιλόφρονες ένα σε λέω: Οι υπερπατριώτες Έξι που καταδικάστηκαν σε θάνατο από το παράνομο Στρατοδικείο που έστησαν Βενιζέλος, Πάγκαλος, Πλαστήρας, Γονατάς (που μετά το μετάνιωσαν) έβαλαν υποθήκη όλη τους την περιουσία για αγορά όπλων και πολεμοφοδίων για το Στρατό στην Μικρά Ασία!!!
Οι Βασιλόφρονες έχουμε τσίπα και εθνικοορθόδοξη ψυχή. Αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν τώρα σκέφτονται την τσέπη και πως θα πλουτίζουν. Φυσικά έχουν και τα αφεντικά τους που τους κατευθύνουν.
Καλό είναι να διαβάσετε λίγο Ιστορία. Δεν θα σας βλάψει... Καλό θα σας κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου