Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

Η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του αρχιμαζοδόρου Άκη Τσοχατζόπουλου, έκανε αίτηση στον ανακριτή για να αποφυλακιστεί για να είναι κοντά στο παιδί της!
Σώπα, θέλει και να αποφυλακιστεί. Είναι πολύ καλά μέσα στην φυλακή. Αν βγει αυτή όπως και η παρέα του Τσόχα, τότε ο κόσμος θα τους λιντζάρει και θα πρέπει η Πολιτεία να σας βάλει καμιά 50αριά σωματοφύλακες τους οποίους θα τους πληρώνουμε εμείς. Άρα πολύ καλά είναι μέσα στην φυλακή όλοι τους.
Υπάρχουν πολλές μητέρες με ανήλικα παιδιά που είναι στην φυλακή αλλά δεν κάνουν σ΄ αυτή. 
Ο κόσμος δεινοπαθούσε και δεινοπαθεί και εσύ έπαιρνες με 33.000 ευρώ κουρτίνες. Όταν ήσουν στο χωριό σου στο Ζέλι Φθιώτιδος να φας δεν είχες και έπεσες εσύ όπως και τα άλλα λαμόγια σαν κοράκια πάνω στο χρήμα και το καταληστέψατε. Ούτε οι Βασιλείς δεν κάνουν τέτοιες αγορές, ήθελες να ήσουν πάμπλουτη με όλες τις ανέσεις. Βλαχαδερό. Παιδιά σήμερα πεινούν, λιποθυμούν στο σχολείο, κόβουν από τον αναξιοπαθούντα την σύνταξη επειδή εσύ έκανες τις αγορές του αιώνα και τα άλλα τα κλεφτρόνια έπαιρναν τις μίζες.
Καλά είσαι εκεί.
Αν παρατηρήσετε τις περισσότερες φορές ο Άκης έχει αέρα ελεύθερου όχι φυλακισμένου. Γιατί ξέρει ότι θα αποφυλακιστεί στις αρχές του 2013. Ετοιμαστείτε. Το είπαμε απ΄ αυτό το blog τον Απρίλιο του 2012.
Ακούστε τι της έσουρε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του "Εκκεντρικό Δελτίο":
"ΕκΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 23/10/2012". λεπτά 1:12:00-1:13:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου