Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ


Οι βασιλόφρονες επεκτείνονται στη Ροδόπη

Εκπρόσωπος Ροδόπης ορίστηκε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Στέφανος Κούκλαρης

Μετά τη Χρυσή Αυγή και τους πρεσβευτές των ναζιστικών πρακτικών και χαιρετισμών, έρχονται στη Ροδόπη και οι βασιλόφρονες, αφού το κόμμα που τους εκπροσωπεί η «Εθνική Ελπίδα» αποφάσισε να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα όρισε και εκπρόσωπό του στο νομό τον πρώην υποψήφιο βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Στέφανο Κούκλαρη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη χθες: 
«Το κόμμα βασιλοφρόνων «Εθνική Ελπίδα» άρχισε να εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, με τη δημιουργία τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων. 
Το πρώτο βήμα έγινε στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όπου 4.303 Έλληνες είπανε το μεγάλο ΟΧΙ στο «σάπιο» πολίτευμα της Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, της μίζας, του ρουσφετιού και του ξεπουλήματος της Ελλάδας στους ξένους. Η Εθνική Ελπίδα είναι το μοναδικό κόμμα που ζητάει επίσημα Δημοψήφισμα για την επαναφορά της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας στη χώρα μας και θα το πράξει αμέσως με την είσοδο της στη Βουλή των Ελλήνων. Καλούμε όλους τους Έλληνες Βασιλόφρονες να πλαισιώσουν όλες τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.
Στη Ροδόπη ήδη ετοιμάζεται η Τοπική Οργάνωση και καλούμε όσους επιθυμούν να εγγραφούνε ως μέλη της Εθνικής Ελπίδας, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να δυναμώσει το κίνημα και ο τελικός μας στόχος, όπου είναι η επαναφορά της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας στην πατρίδα μας, που είναι η μόνη λύση για να σωθεί και να βγει από το αδιέξοδο που την έχουνε στείλει εδώ και 38 χρόνια. Τέρμα πια τα «ενοίκια» και οι «φιλοξενίες» οι Έλληνες Βασιλόφρονες έχουνε πλέον τη δική τους «στέγη», το δικό τους «σπίτι» και ξεκινάνε δυναμικά τον αγώνα τους για να σώσουνε την Ελλάδα. Σύνθημά μας ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ». 


Από τον "Χρόνο.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου