Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται πολύ σοβαρά την ίδρυση ενός νέου κεντροδεξιού (ουσιαστικά ενός νεοφιλελεύθερου σοσιαλ-κεντρώου) κόμματος το οποίο θα είναι το αποτέλεσμα της σύμπτυξης ΝΔ και ΠαΣοΚ! Πρόεδρος φυσικά, ο δικτάτωρ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος με το έτσι θέλω διαγράφει τους βουλευτές επειδή δεν υπακούν στα κελεύσματά του και στην αντιδημοκρατική-αντισυνταγματική κομματική πειθαρχία. Ο Αντωνάκης θα επιχειρήσει να συγκροτήσει έναν μεγάλο πόλο στο χώρο της Κεντροδεξιάς, στον οποίο θα απορροφήσει και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία ήδη βρίσκονται σε ρήξη με την ηγεσία του κόμματος.

Χρονικά ετοιμάζεται...
Οι κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά για την δημιουργία νέου κόμματος τοποθετείται μετά την ψήφιση των μέτρων. Ο Σαμαράς θέλει να εξαντλήσει την τετραετία με μία ισχυρή πλειοψηφία και δύναμη στο Κοινοβούλιο. Βέβαια το αν θα εξαντλήσει την τετραετία εξαρτάται από τις οδηγίες-εντολές που θα του δώσουν τα ξένα κέντρα εξουσίας. Μην το ξεχνάμε!

Το όνομα του κόμματος
Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι το όνομα του νέου κόμματος προβλέπεται να είναι Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο ή Κεντροδεξιός Πατριωτικός Συναγερμός. Μπορεί βέβαια, αν θέλει, να το ονομάσει και Εθνικοί Διασώστες ή Εθνικοί Σωτήρες. Αφού μας σώζουν καθημερινά, με κίνδυνο της ζωής τους την Πατρίδα και φυσικά τον Ελληνικό λαό, φυσικά υποταγμένοι στην Εξοχοτάτη κ. Δωροθέα Άγκελα Μέρκελ. Δεν χωρά αμφιβολία, πως το νέο κόμμα θα λέει ΝΑΙ σ΄ ότι της πει η τρόικα.

Από το ΠαΣοΚ στηρίζουν το όλο εγχείρημα
Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ στοχεύει να ενσωματώσει κορυφαία στελέχη, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, κ.ά. ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έχει προσεγγίσει και βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ακούγεται και το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και αυτός κατευθύνεται στην δημιουργία του δικού του "ριζοσπαστικού, ανατρεπτικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος". Δήλωση συμπαράστασης στον Σαμαρά έκανε (ε, ποιος άλλος) ο Θ. Πάγκαλος.

Τα χρέη ΠαΣοΚ και ΝΔ διαγράφονται
Τα χρέη των τέως δύο μεγάλων κομμάτων ανέρχονται σε 250.000.000 (250 εκατομμύρια) ευρώ. Σε περίπτωση που συμπτυχθούν, τα χρέη τους διαγράφονται αυτομάτως. Νέο κόμμα, νέο όνομα άρα πάνε τα 250 εκατομμύρια. Χάνουν οι τράπεζες και μετά θα απαιτούν οι τράπεζες να πάρουν τα χρήματα και θα την πληρώσει ο αναξιοπαθών.

1 σχόλιο:

  1. Zito i nea pasokokratia !!! tous euxomaste na to gledisoun xilia xronia oso prolabenoun mazi me to megalo fotino afediko tous .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή