Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

72 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΙ

Πριν από 72 χρόνια, ο Ιωάννης Μεταξάς και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός μαζί του ήταν ένα τιτάνιο και βροντερό ΟΧΙ στον ιταλό φασίστα εισβολέα. Τα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος κατευξετέλισαν 8.000.000 ιταλικές λόγχες με την βοήθεια του ΘΕΟΥ και την σκέπη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.

Η ανακοίνωσή μας για την μεγάλη αυτή εθνική επέτειο είναι η εξής:
"Οι Έλληνες σήμερα εορτάζουμε το ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ που είπε ένας στιβαρός πατριωτικός ηγέτης ο Ιωάννης Μεταξάς, ένα ΟΧΙ που είπε ο μάρτυρας Βασιλεύς της νίκης Γεώργιος Β΄, ένα ΟΧΙ που είπε ο Ελληνικός λαός και το απέδειξε με την απαράμιλλη, ασύγκριτη και ανείπωτη γενναιότητα, αλτρουιστική φιλοπατρία και θυσιαστική προσφορά του αγωνιζόμενος κατά του εισβολέα. Στρατός, Ναυτικό και Αεροπορία στον αγώνα. Οι ηρωικές γυναίκες της Πίνδου με αυταπάρνηση και γενναιότητα βοηθούσαν τους μαχόμενους στρατιώτες μας και να τονιστεί η προσφορά με τα φλογερά πατριωτικά της τραγούδια της τραγουδίστριας της νίκης Σοφίας Βέμπο.
Η σημερινή εθνική εορτή μας διδάσκει το διαχρονικό ελληνικό μήνυμα: όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι μπορούν να επιτύχουν τα πλείστα. Αυτή όμως η νίκη οφείλεται όχι μόνο στην αντοχή και την γενναιότητα των Ελλήνων αλλά και στην ΠΑΝΑΓΙΑ μας η οποία πάντα προστάτευε και έσκεπε το Γένος μας και το ίδιο κάνει και σήμερα γι΄ αυτό υπάρχει ΕΛΛΑΣ! Όλες μας τις ελπίδες Σ΄ Αυτήν την αναθέτουμε. 
Ο λαός μας και σήμερα θα τα καταφέρει, αρκεί με μία ακομμάτιστη, ελληνοορθόδοξη Επανάσταση πούμε και εμείς το μεγάλο ΟΧΙ σ΄ αυτούς που επιβουλεύονται την κυριαρχία της χώρας γιατί οι εχθροί μας είναι πολλοί και παραμονεύουν. Και είναι οι ευρωπαίοι "ηγέτες", τα ξένα κέντρα εξουσίας, το ΔΝΤ, οι μασόνοι, αμερικανοί πολιτικοί, οι παγκόσμιοι υπερτραπεζίτες που όλοι ανήκουν στον βάρβαρο Σιωνισμό ο οποίος είναι πρωταίτιος για όλα τα δεινά που διερχόμαστε τα τελευταία 200-230 χρόνια. Η Ελλάδα με την βοήθεια του ΘΕΟΥ και την σκέπη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ θα τα καταφέρει και θα αναδείξει και πάλι άξιους και πατριώτες ηγέτες. 
Ζήτω η Ελλάς. 
Ζήτω το Έθνος."

Ο ΘΕΟΣ να αναπαύει τις ψυχές των αγωνισαμένων και πεσόντων κατά το έπος 1940-41 και να προασπίζει το γένος μας πρεσβείαις της Πανυπερευλογημένης ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας η οποία με την φωτοφόρο Σκέπη της σκεπάζει και βοηθά το Γένος μας.

Ο ΘΕΟΣ μαζί μας.
Ζήτω το Έθνος.
Ζήτω η Ελλάς.

Αξίζει μία τιμή στον Βασιλέα των ΟΧΙ Γεωργίου Β΄, στον κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και στους γενναίους στρατιώτες μας:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου