Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ (3)

Στο προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε το σύμβολο και τον χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής καθώς και τις δράσεις και πρακτικές όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό.
Ξεκίνησε με ιδεολογία και τάσεις ναζιστικές, παγανιστικές με μία "εθνικιστική απόχρωση" αλλά τώρα ή αλλάζει ή ενδύθηκε το εθνικιστικό προσωπείο.

Χρυσή Αυγή: Δηλώσεις ορισμένων Μητροπολιτών
Τώρα τα ΜΜΕ ψάχνουν ποιοι Μητροπολίτες είναι με την Χρυσή Αυγή και ποιοι όχι! Οι  Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σιατίστης κ. Παύλος και Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος αποδοκίμασαν την δράση της Χρυσής Αυγής. Όμως και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος δήλωσε πως "η Εκκλησία δεν χρειάζεται προστάτες ή σωτήρες".
Εννέα Μητροπολίτες "είναι εναντίον" στην Χρυσή Αυγή: Σιατίστης Παύλος, Κορίνθου Διονύσιος, Θεσσαλονίκης Άνθιμος, Δημητριάδος Ιγνάτιος, Δωδώνης Χρυσόστομος, Ναυπάκτου Ιερόθεος, Φθιώτιδος Νικόλαος, Χαλκίδας Χρυσόστομος και Μεσσηνίας Χρυσόστομος.
Ο Σεβασμιώτατος, πατριώτης-αγωνιστής Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος κινήθηκε σε ένα διαφορετικό ρεύμα. Είπε πως αμβλύνει τις ακραίες πρακτικές της θα γίνει μία πολιτική δύναμη ελπίδας ενώ τόνισε από την προσωπική ιστοσελίδα "Δεν δύναμαι να κατανοήσω πως και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ". Και έχει απόλυτο δίκιο. Σε παρόμοιο κλίμα κινείται και ο άλλος πατριώτης-αγωνιστής Μητροπολίτης Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας.

Χρυσή Αυγή: Δηλώσεις του Βασιλέως Κωνσταντίνου
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ παραχώρησε τον Μάιο του 2012 μία συνέντευξη στο CNN. Eίχε αναφερθεί στα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία αλλά και στην Χρυσή Αυγή. "Με προβληματίζει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής" δήλωσε ο Κωνσταντίνος. Δεν είπε αν έκανε καλά ή κακά γιατί γνωρίζει πως δεν πρέπει να επηρεάσει τον κόσμο τι κόμμα θα ψηφίσει. Αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα και απόφαση του καθένα μας.
Ο Βασιλεύς ανησυχεί με τις πρακτικές όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Χρυσή Αυγή και... Corpus Christi
Τον τελευταίο, πολύς λόγος γίνεται για την θεατρική παράσταση, καλύτερα το θεατρικό αίσχος "Corpus Christi" που παρουσιάζει ως (άκουσον, άκουσον) ομοφυλόφιλους τον Κύριο μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και τους 12 μαθητές του!!!!!
Αυτή η παράσταση που προσβάλλει την θρησκευτικότητα των Ελλήνων και ευρύτερα την πίστη μας πρέπει να σταματήσει να αναπαρίσταται. Προσβάλλει τον Σωτήρα μας ΧΡΙΣΤΟ. Είδατε τι έγινε στην αλλοδαπή για την ταινία που προσέβαλε τον Μωάμεθ. Χαμός!
Απλοί πολίτες με ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ πήγαν να διαμαρτυρηθούν για αυτό το αίσχος που ονομάζεται τέχνη στο όνομα της κουλτούρας και της δήθεν προόδου. Ας μάθουν λοιπόν αυτοί που πλασάρουν αυτές τις αηδίες ως τέχνη, δεν είναι ούτε πολιτισμός, ούτε πρόοδος. Είναι ένα ακόμα κατρακύλυσμα που προσβάλλει τον Ελληνοχριστιανισμό, προσβάλλει τον καθένα μας.
Στην πρώτη αυτή διαμαρτυρία, συμμετείχαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χωρίς γκλοπς και μολότωφ, (σε αντίθεση με τους αριστερούληδες αναρχικούς).
Ένας άλλος Μητροπολίτης, ο αγωνιστής "σύγχρονος Παπαφλέσσας" ο Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ κατέθεσε μήνυση εναντίον του "έργου"-εκτρώματος. Την δυναμική και αγωνιστική υποστήριξή του εξέφρασε ένας πραγματικά πατριώτης Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αγωνιστής για το Βορειοηπειρωτικό ο Χρήστος Παππάς.  
Δυστυχώς, πραγματικά κρίμα, ορισμένοι Ιεράρχες καταδίκασαν αυτήν την ενέργεια της Χρυσής Αυγής! Γιατί; Επειδή πήγε να διαμαρτυρηθεί σε ένα έργο που υβρίζει την κεφαλή της Εκκλησίας, τον Σωτήρα του ανθρώπινου γένους, τον Θεάνθρωπο ΧΡΙΣΤΟ μας;;; Οι μουσουλμάνοι έφεραν τα άνω κάτω για τον Μωάμεθ. Εμείς ούτε μία δήλωση για την διακοπή αυτού του "έργου".
Ας τονισθεί, επίσης πως αυτοί οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται δεν είναι μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων. Αυτό το υποστηρίζει το ΚΚΕ το οποίο όταν κατεδίκασε την διαμαρτυρία είπε πως αυτοί οι Ορθόδοξοι Έλληνες είναι μέλη παρεκκλησιαστικών οργανώσεων. Και μετά τα ΜΜΕ από "ορισμένοι πολίτες" που χρησιμοποιούσε ως λέξη για τους συγκεκριμένους ανθρώπους, άρχισε μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ να χρησιμοποιεί την λέξη "μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων".
Ντροπή και παραπληροφόρηση. 

O παρών ιστότοπος τα λέει όλα. Δεν κρύβει τίποτα! Στηρίζουμε τον Βασιλέα και την Βασιλικό θεσμό καθώς και το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" αλλά και την αλήθεια και το δίκαιο. Ελπίζουμε το άρθρο μας να σας απάντησε σε ορισμένα σας ερωτήματα αλλά και να σχηματίσετε μία καθαρή και διαυγή γνώμη για την Χρυσή Αυγή, τις πρακτικές, την ιστορία και το έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου