Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ (1)

Η Χρυσή Αυγή έχει αναπτύξει ένα πλούσιο φιλανθρωπικό-συμπατριωτικό έργο αλλά και ρατσιστικές πρακτικές. 

Το φιλανθρωπικό της έργο
Η Χρυσή Αυγή έχει καθιερώσει μία σειρά από φιλελληνικά-φιλανθρωπικά έργα. Δεν θέλει να βοηθήσει τον συνάνθρωπό της αλλά τον συμπατριώτη της, τον ομοεθνή της. Έχει δημιουργήσει τα "Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας", "Τράπεζα Αίματος" και "Συλλογή Τροφίμων" υπό τις επωνυμίες-συνθήματα "Μόνο για Έλληνες, Αλληλεγγύη στους Έλληνες". 
Θέλουν να βοηθήσουν τον δεινοπαθούντα συμπατριώτη της αφ΄ ενός, αλλά κρύβεται και αφ΄ ετέρου η πολιτική σκοπιμότητα. Τι θέλουμε να πούμε. Όταν το 1929 ξέσπασε η οικονομική κρίση, τα φασιστικά κόμματα στην Ευρώπη αύξησαν το ποσοστό τους γιατί υπόσχονταν μία νέα χώρα. Π.χ. η Γερμανία, ο σατανολάτρης Χίτλερ, υποσχόμενος μία "Νέα Γερμανία" κέρδισε τις εκλογές το 1932. Ο τότε Πρόεδρος της Γερμανίας Χίντενμπουργκ κάλεσε τον Χίτλερ να αναλάβει την καγκελαρία, πράγμα το οποίο συνέβη τον Ιανουάριο 1933. Σιγά-σιγά άρχιζε να περιορίζει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του λαού και έγινε ο απόλυτος δικτάτωρ. Μήπως αυτός είναι ο τελικός στόχος της Χρυσής Αυγής;
Όμως η αιμοδοσία, η διανομή τροφίμων (και με εξαιρέσεις σε Έλληνες) και τα γραφεία εύρεσης εργασίας είναι καλά, είναι ωφέλιμα αρκεί να μην υποκαταστήσουν το κράτος. Η Χρυσή Αυγή ήδη υποκαθιστά την Αστυνομία διότι λαμβάνουν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα μέτρα. Αυτό είναι παράνομο αλλά όταν ο πολίτης της Αθήνας με φόβο προσπαθεί να εξέλθει της οικίας του και πίπτει θύμα ληστείας και εκφοβισμού και η Αστυνομία λόγω της υφιστάμενης νομοθεσίας κωλυσιεργεί, η Ελληνική κοινωνία αναζητά "άλλες λύσεις". Και βρήκαν την Χρυσή Αυγή. Και ο φόβος είναι μήπως εξελιχθεί σε κράτος εν κράτει. 
Ήδη τώρα έχουμε το διεθνές σιωνιστικό κεφάλαιο και ευρύτερα τους σιωνιστές και τις πρεσβείες της Δύσης και δη των ΗΠΑ "κράτος εν κράτει" δεν είναι ανάγκη να προστεθεί σ΄ αυτήν την μαύρη λίστα των σκοτεινών δυνάμεων η Χρυσή Αυγή.

Η σχέση της Χρυσής Αυγής με τον ναζισμό 
Η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα με φιλοναζιστικά στοιχεία. Και το "οφείλει" στον σημερινό και μοναδικό της Πρόεδρο Ν. Μιχαλολιάκο με τα ποιήματά του στον "Μέγα Παν" και τις δοξασίες του που μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ήταν σατανολάτρης, το μετάνιωσε πλέον και επανήλθε στην Ορθόδοξη πίστη αλλά όχι και στον ορθόδοξο τρόπο ζωής όπως και κανένας από τους πολιτικούς μας.
Ο ρατσισμός δεν είναι φαινόμενο του Ελληνοχριστιανισμού. 
Ο πατριωτισμός είναι όχι απλά μία ιδεολογία αλλά μία βασική ανθρώπινη αρετή. 
Ο εθνικισμός δεν έχει καμία σχέση με τον ρατσισμό είναι μία πλήρης αλτρουιστική υπεραγάπη στην Πατρίδα. Η Πατρίδα εκεί μπαίνει πάνω και απ΄ όλα και θυσιάζεσαι οικιοθελώς γι΄ αυτήν μέχρι τέλους, με όποιο κόστος. Δεν έχει καμία σχέση ο εθνικισμός με τον ρατσισμό! Αυτό το επιχειρούν οι αριστερούληδες για να εξουδετερώνουν τους αντιπάλους του και τις αντίπαλες ιδεολογίες τους.
Το περιοδικό "Χρυσή Αυγή" που έχει λειτουργία πάνω από 30 έτη έχει εξαπολύσει τρομερά άρθρα για  το ποιο είναι το ιδεολογικό τους υπόβαθρο.
Σε γενικές γραμμές μας κατατοπίζει ο Κώστας Νικολαίδης ο οποίος με επιχειρήματα και στοιχεία μας καταδεικνύει την σκοτεινή δράση και το ιδεολογικό υπόβαθρο της Χρυσής Αυγής. Το κείμενο του: 
"Ο Μιχαλολιάκος, έχει δηλώσει ότι ο «εθνικοσοσιαλισμός» αποτελεί «κοσμοθεωρία» που στηρίζεται στην ανωτερότητα της «Αρίας Φυλής» ενώ έχει παραδεχτεί ότι οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια της Κατοχής διέπραξαν... εκτελέσεις στην Ελλάδα ως «αντίποινα» για τη δράση των αντιστασιακών.
Για έναν «Μεγάλο Άντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.
Παρά την πρόθεση να αποσιωπηθεί η λατρεία της «Χρυσής Αυγής» στο πρόσωπο του Χίτλερ, το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου, στο τεύχος του περιοδικού της οργάνωσης τον Μάιο του 1987 με τίτλο «Χίτλερ για 1.000 χρόνια», είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό: «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Aντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου?», υπογραμμίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «Μεγάλο Οραματιστή της Νέας Ευρώπης» και «Μεγάλο Αρχηγό» ενώ το κείμενο «κλείνει» με τον ναζιστικό χαιρετισμό γραμμένο στα γερμανικά «HEIL HITLER»!
Το 2005 στην επέτειο για τη νίκη των συμμάχων επί των ναζιστών, δημοσιεύεται άρθρο στο τεύχος της «Χρυσής Αυγής» με τίτλο «Εμείς δεν γιορτάζουμε τίποτα». Στην εισαγωγή του κειμένου αναφέρεται ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από «τη μοιραία άνοιξη του 1945 με τη νίκη των δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού επί της Εθνικοσιαλιστικής Γερμανίας και των οραμάτων που εκπροσωπούσε».
Δυστυχώς, οι χρυσαυγίτες των 3 προηγούμενων δεκαετιών βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.
«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του '80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την «Ελληνοορθόδοξη» οργάνωση της κοινωνίας. Παραπομπές γίνονται στην λατρεία του Εωσφόρου, τον παγανισμό, την αρχαιολατρία και στους «μάγους» του Μεσαίωνα.
Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.
Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:
Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.
Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».
Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν."
Τώρα προσπαθεί να αλλάξει ή ενδύθηκε το προσωπείο του εθνικισμού για την προσέλκυση ψήφων; Αν αλλάζει έχει επιλέξει τον σωστό δρόμο αλλιώς ο κόσμος θα ξεφουσκώσει την άνοδο της "Χρυσής Αυγής". Στην πλειοψηφία τους, οι χαμηλά ιστάμενοι στην Χρυσή Αυγή δεν έχουν σχέση με ναζισμό, αλλά με αγνά πατριωτικά συναισθήματα. Αυτό είναι βέβαιο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ:
Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.





















O παρών ιστότοπος τα λέει όλα. Δεν κρύβει τίποτα! Στηρίζουμε τον Βασιλέα και την Βασιλικό θεσμό καθώς και το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" αλλά και την αλήθεια και το δίκαιο. Ελπίζουμε το άρθρο μας να σας απάντησε σε ορισμένα σας ερωτήματα αλλά και να σχηματίσετε μία καθαρή και διαυγή γνώμη για την Χρυσή Αυγή, τις πρακτικές, την ιστορία και το έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου