Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ"

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 μετά την "επιτυχημένη" προβολή των τουρκικών τους σήριαλ από "Ελληνίδες" και "Έλληνες" μόνο στην καταγωγή αλλά όχι στην ψυχή και το ήθος, προβάλλει τώρα μία αναίσχυντη σειρά "Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής". Ο σφαγέας του Ελληνικού λαού και των υπολοίπων λαών των Βαλκανίων πριν από 500 χρόνια, σήμερα βρίσκεται στις τηλεοπτικές οθόνες των Ελλήνων!!!!! Απίστευτο και όμως πραγματικό! Υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες που παρακολουθούν αυτή την ανθελληνική ξετσίπωτη σειρά. 
Και δεν είναι μόνο ο Σουλειμάν ο σκατοπρεπής, είναι και άλλες σειρές που προβλήθηκαν και προβάλλονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANT1, MEGA. 
Έχει ξεκινήσει η εκτουρκοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας. Βλέπεις συμπολίτες σου ακόμα και φίλους σου να μιλούν τούρκικα. Το "καλημέρα" είναι έτσι στα τούρκικα. 

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

Ο Κολοκοτρώνης αν είχε την δυνατότητα να σηκωθεί από τον τάφο και το έκανε και έβλεπε την σημερινή κατάντια της Ελλάδος θα μας έφτυνε!!!!

Το Περιοδικό Άρδην-Εφημερίδα Ρήξη έχουν αναλάβει μία εξαίσια πρωτοβουλία για να αποσυρθεί η νεοθωμανική αυτή σειρά στον ΑΝΤ1. 

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Για να υπογράψετε πατήστε εδώ: Αν συμφωνείτε να αποσυρθεί το σήριαλ του ΑΝΤ 1 υπογράψτε εδώ

Ο ισλαμικός-μουσουλμανικός κίνδυνος θα αναχαιτιστεί μόνο με πολίτευμα Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Ας πάμε  κόντρα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και ας ενωθούμε και να γίνουμε μία πραγματικά ανεξάρτητη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου