Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΦΙΛΗΣ & ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, έλαβε χώρα μέσα στο Κοινοβούλιο το εξής γεγονός:
Ο βουλευτής του ΚΚΕ Αθανάσιος Παφίλης χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ως "φασιστική οργάνωση" ενώ είναι νόμιμο κόμμα. Αυτό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο Παφίλης είπε πως η Χρυσή Αυγή δημιουργώντας στην Εύβοια Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων "εκμεταλλεύεται το τεράστιο και πραγματικό τραγικό πρόβλημα της ανεργίας".
Τότε τι να πούμε για το ΚΚΕ. Που εκμεταλλεύεται κάθε περίπτωση απεργίας και αντίδρασης των Ελλήνων, που υποκινεί τις διαδηλώσεις και τις καταστροφές της ιδιωτικής περιουσίας, που απειλεί, που συκοφαντεί, που ασελγεί πάνω στην Ελληνική Ιστορία, που χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ μέσω του Περισσού για να εκτοξεύει το προοδευτικό, ψευτοκουλτουριάρικο δηλητήριό του!
Έπειτα, στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο Χρήστος Παππάς βουλευτής Επικρατείας με την Χρυσή Αυγή και είπε πως "το ΚΚΕ θα πάρει τα τρία στα εκατό στις εκλογές". Πιστεύουμε πως δεν ήταν ανάγκη να πει την λέξη "στα εκατό". Στους κομμουνιστές χρειάζεται τέτοια γλώσσα. Οι Έλληνες περνούμε πλέον στην αντεπίθεση μέχρι να καταλυθεί το φρούριο που λέγεται Αριστερά εκ του οποίου πηγάζουν η ψευτοκουλτούρα, ο θολοπροοδευτισμός, οι πολιτικοί απόγονοι της υποδούλωσης της Μακεδονίας και των ανθρωποχάσαπηδων (ΚΚΕ), αυτοί που ρήμαξαν την Ελλάδα (ΠαΣοΚ), τα νέα τσιράκια των Αμερικανών (ΣυΡιζΑ) και οι "ευγενείς, ευρωπαίοι κομμουνιστές" (ΔημΑρ).
Μην ξεχνάμε πως η Χρυσή Αυγή είναι 5ο κόμμα με 425.990 ψήφους ενώ το ΚΚΕ 7ο με 277.204 ψήφους.

Συγχαρητήρια στον κ. Παππά για την έξοχη και πρέπουσα απάντησή του προς το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου