Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ: ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μπήκε τέλος στην παραπληροφόρηση περί ίδρυσης κόμματος από τον Διάδοχο Παύλο. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας.
Η Εθνική Ελπίδα, το κόμμα των Βασιλοφρόνων, συνεχίζει την δράση. Εδώ και μήνες στηρίζει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Το μοναδικό κόμμα που τους στηρίζει.
Τώρα ετοιμάζεται Τοπική Οργάνωση της "Εθνικής Ελπίδας" στην Κομοτηνή!!! Η εθνική, ελληνοοορθόδοξη, φιλοβασιλική φωνή και στην σκλαβωμένη πια από τους πομάκους Δυτική Θράκη!!! Η Εθνική Ελπίδα συνεχίζει τον αγώνα της. Μην κάνετε το χατίρι στην Μπίλντμπεργκ και στα ξένα κέντρα εξουσίας. Δώστε δύναμη στην δύναμη σας. Ας αποτινάξουμε τους πολιτικάντηδες μας και ας στείλουμε την τρόικα στον αγύριστο όπως είπε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας.
Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κούκλαρης, κύριο στέλεχος Εθνικής Ελπίδας στην περιοχή της Ροδόπης  δήλωσε τα εξής:  
"Όποιος έχει γνωστούς στην περιοχή της Κομοτηνής, ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω facebook ή στο 6947349301. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την αλλαγή αυτού του "σάπιου" πολιτικού συστήματος και την επιστροφή της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ελλάδα!! Θέλουμε ΗΓΕΤΕΣ - ΕΘΝΑΡΧΕΣ και όχι ηγέτες "μαϊντανούς".Το τελευταίο διάστημα διακρίνω έναν "πόλεμο" ειρωνικών δηλώσεων κατά του Βασιλέα Κωνσταντίνου και της οικογένειας του. Αυτό σημαίνει ότι το Βασιλικό Κίνημα στην Ελλάδα δυναμώνει και αυξάνεται!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου