Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Ένα σενάριο που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες (φυσικά τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα για την διαφύλαξη και διατήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος) είναι η μεταπήδηση του σημερινού  Α. Σαμαρά από πρωθυπουργός της χώρας μας σε Πρόεδρος της Δημοκρατίας!
Δυστυχώς κάποιους τους αρέσει ακόμα να ασχολούνται με το σάπιο σύστημα της Προεδρευομένης Δημοκρατίας. Δικαίωμα τους να τους αρέσει όποιο πολίτευμα επιθυμούν αλλά να γνωρίζουν πως βρίσκουν αντίθετη την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που επιθυμεί ένα διαφορετικό πολίτευμα.
Ο Α. Σαμαράς θα είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Μίας σάπιας κομματικής ασυδοσίας που είχαν το θράσος και την βάφτισαν "Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία". 
Ο Κ. Παπούλιας θα είναι ο τελευταίος (μπορεί και προτελευταίος) Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Ελληνικός λαός θα πάρει την τύχη στα χέρια του.
Ας σταματήσουν να κάνουν υποθέσεις και να αρδομπολογούν γιατί σε λίγο καιρό Αβασίλευτη Δημοκρατία-Τρόικα-Μνημόνιο (πακέτο πάνε οι 3 τους) θα αποτελούν για την ιστορία της Ελλάδος αλλά και για μας, έναν πραγματικό εφιάλτη που πέρασε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου