Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

                    ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΑΝΕΡΓΙΑ - ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Το κλίμα σε Ελλάδα και Εξωτερικό είναι εξαιρετικά τεταμένο. Στην Ελλάδα, κατ΄ επιταγήν της Τρόικας αλλά κατά παράβασιν της εντολής του Ελληνικού λαού στις εκλογές, θα παρθούν σκληρά μέτρα, δήθεν για "την σωτηρία της χώρας και την αποφυγή από την χρεοκοπία". Την σωτηρία την βλέπουμε καθημερινά.
Από την πλευρά του ΔΝΤ, ο Τόμσεν και οι συνεργάτες του έχουν δηλώσει στην ελληνική πλευρά ότι προτίθενται να παραμείνουν στην Αθήνα για όσο χρόνο χρειαστεί, αν και θα προτιμούσαν «μία γρήγορη διαπραγμάτευση και συμφωνία» για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.
Φυσικά δεν πρόκειται για διαπραγμάτευση. Δεν υπάρχουν "γρήγορες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες". Υπάρχει Ελλάδα, υπάρχει εθνικό και δημόσιο συμφέρον το οποίο ποτέ οι πολιτικοί μας δεν βάζουν μπροστά. Οι διαπραγματεύσεις δεν γίνονται στο πόδι. Θυσιάζεσαι ολοκληρωτικά για την Ελλάδα αν θες να λέγεσαι πατριώτης και ΕΛΛΗΝΑΣ. Αλλά οι σημερινοί κρατούντες υπακούν στα αφεντικά τους. Το "σχέδιο" προβλέπει "σκύψιμο του κεφαλιού των Ελλήνων ηγετών".  
Η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ θέλει με πρόσφατη της συνέντευξη αλλά και συνεχείς δηλώσεις την παραμονή της Ελλάδος στην Ευρωζώνη. Ψεύδεται. Ετοιμάζεται η έξοδος από το ευρώ και διανέμουν τις περιοχές της Ελλάδος σε ξένους...
Ο πρωθυπουργός Αν. Σαμαράς στα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ, ενώ υπογράμμισε ότι "η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι, αυτές οι περικοπές να μην είναι οριστικές..Όταν φύγουμε από τα ελλείμματα, θα αρχίσουμε να αποκαθιστούμε τις αδικίες και θα ξεκινήσουμε από τους πιο αδικημένους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ένστολους". Χαρακτήρισε μεν άδικα τα μέτρα, αλλά αναγκαία για το πακέτο "βοήθειας"-στην πραγματικότητα υπερχρέωσης και υποτέλειας της Ελλάδος-ύψους 11,5 δις ευρώ. Στα πατήματα του Τζέφρυ...
Στα εγκαίνια της 76ης ΔΕΘ το τελευταίο αντιμνημονιακό του ρεσιτάλ έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς (σαν αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης). Τώρα απεκδύθηκε το αντιμνημονιακό προσωπείο και ενδύεται το μνημονιακό το οποίο το έχει συνδυάσει με την απίστευτη λαϊκιστική ρητορική του. Την δουλειά του Τζέφρυ συνεχίζει, απόλυτα δικαιολογημένος.
Οι τιμές των καυσίμων και του Πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου θα εκτιναχθούν στα ύψη. Το ίδιο θα συμβεί και με τις τιμές των αγαθών ενώ η ανεργία στην Ελλάδα έχει όλο και αυξανόμενο ρυθμό. Τον Ιούνιο φέτος έφτασε στο 24,4% και η ΓΣΕΕ προβλέπει για το 2013 ανεργία στο 34%! Οι προβλέψεις της είναι ρεαλιστικότατες, αφού η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί με την πολιτική της για την διάλυση τόσο του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού όσο και της κοινωνικού μας ζωής.
Καλό θα είναι ο κ. Σαμαράς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ανάσχεσης και τα αναπτυξιακά μέτρα τα οποία προεκλογικά υποσχέθηκε. Αλλιώς θα γίνει ο "πρωθυπουργός της χρεοκοπίας και της δραχμής" και θα μείνει και αυτός στην πολιτική ιστορία της Πατρίδος μας ως ένας από τους μεγαλύτερους "κωλοτούμπες" που πέρασαν από την ελληνική πολιτική σκηνή.
Λύση:
* Τριετής Ευρωδραχμή: Για 3 χρόνια, ευρώ για το εξωτερικό, ευρωδραχμή για το εσωτερικό.
* Δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων εκμετάλλευσης ενέργειας.
* Μείωση ΦΠΑ σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.
* Κατάργηση τειρεσία.
* Πάγωμα των αντικειμενικών αξιών και επιβολή πλαφόν σε τιμές αγαθών και καυσίμων.
Κ. Σαμαρά άκου τον λαό σου, όχι την τρόικα και τα τσιράκια των λεσχών.

                                   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΕΚΡΗΞΗ  &  ΑΠΕΡΓΙΕΣ
Σίγουρα αυτά τα μέτρα δεν θα είναι τα τελευταία. Ο κόσμος όλο και θα εξαθλιωνόμαστε. Οι αυτοκτονίες, οι θάνατοι θα αυξάνονται, επειδή δεν θα έχουμε τα φάρμακα μας, δεν θα έχουμε εργασία, θα έχουμε χάσει την ασφάλειά μας, την υγεία μας, τα δικαιώματά μας, την ελευθερία μας!
Ο κόσμος, ο οποίος τον Απρίλιο διαδήλωνε εναντίον των πολιτικών, τον Μάιο τους καταψήφισε και τον Ιούνιο υπέκυψε σε διλήμματα και εκβιασμούς και τους ξαναψήφισε, βρίσκεται υπό αναβρασμό και θα εκραγεί. Η έκρηξη αυτή πρέπει να συνδυαστεί και με εθνικές εκλογές ώστε τα υπάρχοντα κόμματα να μην πάρουν ψήφο! Αυτός που με καταστρέφει γιατί να τον δώσω ψήφο, για να με αποτελειώσει;
Σ΄ όλη την Επικράτεια ξεκίνησαν και οι απεργίες σ΄ όλους τους κλάδους. Καθηγητές, δάσκαλοι, γιατροί, φαρμακοποιοί, δικαστικοί κλπ. Η ακομμάτιστη τους όμως διαδήλωση αμαυρώνεται από τα ερυθρά υποκείμενα που προσπαθούν να δείξουν πως είναι με τον Ελληνικό λαό ενώ παλιότερα υπήρξαν οι σφαγείς του.
Σ΄ αυτές τις πραγματικά εφιαλτικές ώρες για ορισμένους συνανθρώπους μας, η Εκκλησία στέκεται στο πλευρό του ανθρώπου με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Συσσίτια, γραφεία συμπαράστασης ανέργων, μηνιαίο ή ετήσιο επίδομα στους φοιτητές, κοινωνικά παντοπωλεία κλπ.
Τώρα η συγκυβέρνηση με τα νέα μέτρα θα τους πολλαπλασιάσει. 

                                                ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Οι 3 πολιτικοί αρχηγοί της τριμερούς συγκυβέρνησης συναντώνται μέσο όρο 1 φορά στις 3 ημέρες. Το αντικείμενο της συζήτησης τους είναι πως θα υποταχθούμε καλύτερα στην τρόικα και ποια μέτρα θα πάρουμε για να πεθάνει γρηγορότερα ο κόσμος. Εξάλλου τις εντολές τις παίρνουν από πιο πάνω... Ο καθένας τους έχει τον ρόλο του. Ο Σαμαράς τον ρόλο του "επώδυνα αλλά αναγκαία", ο Βενιζέλος του "σκληρού διαπραγματευτή" και ο Κουβέλης του "φιλολαϊκότερου".
Φρονούμε πως ο Φ. Κουβέλης και η ΔημΑρ θα αποχωρήσουν από την συγκυβέρνηση. Σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και συμμετέχει ακόμα η ΔημΑρ, το κόμμα των "ευγενών ευρωπαίων κομμουνιστών" θα καταρρεύσει πολιτικά και πιθανότατα δεν θα μπει στην Βουλή.
Το ΚΚΕ είναι και αυτό στα πρόθυρα εκτός Βουλής και όχι βάσει δημοσκοπήσεων. Ένα μεγάλο ρεύμα του ΚΚΕ μετακινείται στο ΣυΡιζΑ δηλ. στους "ευρωπαίους κομμουνιστές". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσει την παντοδυναμία του, έστω και ραγισμένη, στα ΜΜΕ. Ο Περισσός το προπύργιο του ΚΚΕ συνεχίζει πολύ καλά την προπαγάνδα και εκτοξεύει το δηλητήριο του με επιτυχία. Ο κόσμος όμως σταμάτησε να τρώει κουτόχορτο.
Πτώση αναμένεται να έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Π. Καμμένου ενώ το οικογενειακό κόμμα της Χρυσής Αυγής αυξάνει τα ποσοστά του. Το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" αναμένεται σύντομα να ξεφουσκώσει. Προσπαθεί να αποβάλλει το ναζιστικό του εαυτό και να ενδυθεί το προσωπείο του εθνικισμού. Πάντως, ομολογουμένως, συμβαδίζουν με την πραγματικότητα και τα δελτία τύπου τους εκφράζουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.  Την δύσκολη αυτή στιγμή, την ύπαρξη και δράση του συνεχίζει το κόμμα των Βασιλοφρόνων Εθνική Ελπίδα.

            ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ:  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΗΝ  ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η κοινωνία, ενδόμυχα όμως, επιθυμεί αλλαγή του υπάρχοντος πολιτειακού καθεστώτος στην Ελλάδα. Μονόδρομος αποτελεί η επιστροφή στην Βασιλευομένη Δημοκρατία. Την υγιή δημοκρατία που θα εξασφαλίσει το μέλλον και την πρόοδο της Πατρίδος μας. Ας γίνουμε ο λαός κύριος της κατάστασης.
Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει στην Ευρώπη και ευρύτερα στην υφήλιο. Το πρόσωπό του που χαίρει κύρους άκρας εκτίμησης και συμπάθειας θα αποτελέσει το πρόσωπο-κλειδί για την ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας, την δημιουργία Κράτους, την βελτίωση των εξωτερικών μας σχέσεων. Για την πρόοδο και το μέλλον της Ελλάδος δηλαδή.
Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ είναι ένας άξιος ΕΛΛΗΝΑΣ, πραγματικός αγωνιστής για την Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό. Ο τελευταίος Ορθόδοξος Βασιλιάς στον πλανήτη έπρεπε να χάσει το αξίωμα του και πολλά ξένα κέντρα αποφάσεων επεδίωκαν να απαλλαγούν από την παρουσία του!
Οι πολιτικοί μας δεν τους αρέσει να ασκούν τηνεξουσία υπό τον συνεχή έλεγχο του Ανώτατου Άρχοντα διότι ανήκει στο Έθνος, όχι σε κανένα κόμμα ή παράταξη, διακονεί τα συμφέροντα του Έθνους και είναι άγρυπνος φρουρός της προάσπισης της Ορθοδοξίας, της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.
Το 1990, κατά καθολική παράκληση του σάπιου και αχάριστου πολιτικού κόσμου, ο Κωνσταντίνος έτρεχε από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αθήνα το 1996. Μέσα σε 48 ώρες είχε επισκεφθεί 6 πρωτεύουσες πρώην ανατολικών χωρών. Τελικά νίκησε η Ατλάντα (Coca Cola, CNN κλπ). Φυσικά αν ο Κωνσταντίνος ήταν Ανώτατος Άρχοντας η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική.
Αυτό είναι μία ένδειξη άδολου πατριωτισμού. Οι αγώνες του Κωνσταντίνου είναι πολλοί περισσότεροι και δεν συγκρίνονται με κανένα έργο της μεταπολίτευσης μέχρι σήμερα.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.

ΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΙΓ΄!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου