Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ


Ένταση επικράτησε για λίγα λεπτά έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Άρτας κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Πιστοί που βρίσκονταν στο χώρο αποδοκίμασαν τον Κ. Παπούλια, ενώ οι αστυνομικοί χρειάστηκε να απομακρύνουν από το σημείο έναν ηλικιωμένο άνδρα.

«Καταδίκασες τον κόσμο σε θάνατο», ακούγεται να λέει ένας εκ των πολιτών που βρίσκονταν εκεί κατά την είσοδό του στον ναό. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αντέδρασε και παρακολούθησε κανονικά την Θεία Λειτουργία.



Είναι καιρός ο "μνημονιακός" Πρόεδρος της Δημοκρατίας να επομισθεί τις ευθύνες του. Αντί να παραιτηθεί, υπογράφει νόμους και διατάγματα ξεπουλήματος της Πατρίδος χωρίς την παραμικρή αίσθηση αιδούς! Μάλιστα ήταν ο συντονιστής του μη σχηματισμού κυβέρνησης κατά τις πρώτες εκλογές ήταν ΑΥΤΟΣ! 
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ας τους πάμε κόντρα. 
Αποτινάξτε το σημερινό πολιτειακό και πολιτικό σύστημα. Ψηφίστε νέα κόμματα και διαδηλώσουμε όλοι μαζί ειρηνικά στις πλατείες των πόλεων μας για την επαναφορά του Ελληνικού και παραδοσιακού πολιτεύματος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας με Βασιλέα ελέω Θεού τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄.

Η Δημοκρατία για να λειτουργήσει στην Ελλάδα χρειάζεται αρχές, ανωτερότητα και αυτοπειθαρχία και άτομα που να τα τηρούν απαρέγκλιτα. Ο Βασιλιάς ελέγχει και είναι κοντά στον Θεό.
Στην σημερινή Δημοκρατία αν έχεις λεφτά, έχεις εξουσία, δύναμη. Όμως ο φτωχός λαός είναι αυτός που την πατά συνήθως. Οι ταξικές διαφορές που κάνουν οι κομμουνιστές σε ένα Βασιλικό πολίτευμα δεν θα έχουν θέση. Εκεί είμαστε όλοι πραγματικά ίσοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ας καταλάβει πως τελείωσε ο κύκλος του όπως και όλων των άλλων πολιτικών!!! Είναι συνένοχος γι΄ αυτήν την κατάσταση!!!
Οι πολίτες της Άρτας έδωσαν το έναυσμα με την φράση: "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ". Ας συνεχίσουμε και εμείς για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου