Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ ΣΤΟ ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ



Σε γνωστό εστιατόριο στο Φισκάρδο της Κεφαλληνίας δείπνησαν ο Διάδοχος Παύλος και η πριγκίπισσα Μαρία Σαντάλ με τα πέντε παιδιά τους.
Το διαδοχικό ζεύγος της Ελλάδος μαζί με τα πέντε παιδιά του βρέθηκε για λίγες ώρες στο όμορφο νησί του Ιονίου και απόλαυσε την ελληνική κουζίνα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη του για την Ελλάδα, αλλά εντυπωσιάζοντας παράλληλα τους πάντες με την απλότητα και την ευγένεια του. Έγιναν ενθουσιωδώς δεκτοί από τους κατοίκους του νησιού. 
Η οικογένεια έμεινε για μια μόνο νύχτα στο νησί καθώς ήταν μία από τις στάσεις τους της 10μερης κρουαζιέρας τους στο Ιόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούν τις Σπέτσες για να γιορτάσουν μαζί με τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Πριγκίπισσα Τατιάνα, που ήδη βρίσκονται εκεί την δεύτερη επέτειο του γάμου τους, που είχε γίνει εκεί στις 25 Αυγούστου του 2010.

Οι Έλληνες αισθανόμαστε περήφανοι για την Βασιλική μας Οικογένεια. Η απλότητα, το ήθος, η ευγένεια, η φιλοπατρία, η πίστη στον ΘΕΟ κάνουν την λαμπρή αυτή οικογένεια ξεχωριστή αλλά συνάμα και πρότυπο για κάθε ελληνική οικογένεια που της επιθυμεί και επιδιώκει να διατηρήσει αλλά και να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά της τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της δεδοξασμένης φυλής μας.


Ας τονισθεί πως η είδηση παρουσιάστηκε από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR της 20ης Αυγούστου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου