Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟ

Από το facebook των "Βασιλοφρόνων της Ελλάδος":

"Νίκο μάλλον αγνοείς και εσύ όπως και οι νεοΕλληνες οτι η Ελλά...
δα είναι όση είναι σήμερα χάρη στη Βασιλική Οικογένεια. Αν δεν ήταν ο παππούς του Βασιλιάς Κωνσταντίνος Α' ή Θεσσαλονίκη τώρα θα ήταν Τούρκικη.

Νίκο μάλλον αγνοείς οτι το 1940 η Βασιλική Οικογένεια μετέβη στο Κάιρο και ανασύνταξε τις Ελληνικές Δυνάμεις και το αντάρτικο της Ελλάδας, χάρη στο οποίο οι εισβολείς μέτρησαν απίστευτες απώλειες. Ο Βασιλιάς τότε αφού επικοινώνησε με τη Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, κανόνισε την εκπαίδευση απο κοινού Ελλήνων και Άγγλων αξιωματικών. Τότε ήταν που ο Συνταγματάρχης Τσιγάντες και ο Συνταγματάρχης Στέρλινγκ των SAS εκπαίδευσαν τους Έλληνες αξιωματικούς στις Ειδικές Επιχειρήσεις και συστάθηκε ο Ιερός Λόχος στο οποίο οφείλουν την ελευθερία τους εδάφη της Μέσης Ανατολής αλλα και τα Δωδεκάνησα.

Νίκο μάλλον αγνοείς οτι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος υπηρέτησε στα 16 του χρόνια σαν έφεδρος δεκανέας στις Ειδικές Δυνάμεις στην 5η μοίρα το 1956 και λίγα χρόνια μετά στα Ο.Υ.Κ . Ποιος νεοέλληνας πολιτικάντης υπηρέτησε μάχιμη θητεία?

Μάλλον επίσης ξεχνάς, οτι σα Βασιλιάς δεν είχε ανάγκη να κλέψει ούτε χρυσό ούτε το δημόσιο χρήμα. Αυτός βλέπεις, εχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια που δεν έλειπε ούτε το χρήμα ούτε και το ήθος όμως. Ενώ οι σημερινοί γύφτοι που απο τη μπουάτ της δεκαετίας του 70 βρέθηκαν τώρα να λέγονται καθηγητές πανεπιστημίου και να μένουν στην Εκάλη έφαγαν με χρυσά κουτάλια εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Ξέρεις γιατί οι σημερινοί πολιτικοί μισούν τον Βασιλιά και την Οικογένειά του? Γιατί οι πολιτικοι πάντα να τρώνε ήθελαν. Παλιά όμως, όταν ο πολιτικός έφτιαχνε ενα νομοσχέδιο, το πήγαινε στο παλάτι για έγκριση. Ο Βασιλιάς τότε το διάβαζε γιατί αφορούσε τον λαό του (όχι σαν τους σημερινούς που υπογράφουν μνημόνια ανευ μελέτης). Αν έβρισκε ο Βασιλιάς οτι το νομοσχέδιο θα επιβαρύνει τον λαό δεν το ενέκρινε, άρα και ο πολιτικός δε θα μπορούσε να "φάει". Και δεν υπήρχε δευτερη κουβέντα, γιατί ο Υπασπιστής έπιανε τον πολιτικό και τον πέταγε με τις κλωτσιές έξω.

Στο τέλος, αν πια ο Βασιλιάς ήταν τόσο κακός όσο προσπαθείτε έσυ και κάποιοι άλλοι να δείξετε, γιατί ο κόσμος τον ζητοκραύγασε σε κάθε εμφάνιση του? Γιατί ενιωθε περίφανος για την Βασιλική Οικογένεια? Ξέρεις οτι μαζεύονταν στα χωριά δίπλα απο τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και περίμεναν να περάσει το Βασιλικό Τραινο για να δούν έστω και λίγο την Βασιλική Οικογένεια? Αν ο Βασιλιάς δρούσε εις βάρος της Ελλάδας γιατί ακόμη και σήμερα όλη η Βασιλική Οικογένεια φωτογραφίζεται πάντα με την Ελληνική Σημαία, και ακόμη και τα νεότερα μέλη της οικογένειας μαθαίνουν Ελληνικά?

Γιατί δεν κατακρίνεις τους ανιστόριτους γυφτοαριστοκράτες πολιτικούς που του πήραν το σπίτι και τους τάφους των προγόνων του που βρίσκονταν εντός του χώρου?

Σε πείραξε ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος, αλλα δε σε πείραξε το άγαλμα του σφαγέα των Ελλήνων του Βελουχιώτη στη Λαμία. Δε σε πείραξε η σημερινή υποκρισία των πολιτικών, δε σε πείραξε το οτι οι Έλληνες πεινάμε τώρα και ο Γιωργάκης και η παρέα του πάνε διακοπές με τα δικά μας λεφτά.

Αν ο κόσμος είχε κακοπεράσει τόσο με την Βασιλεία στην Ελλάδα, γιατί ζητοκραύγασε ενώ σήμερα αυτοκτονεί στο κέντρο της πόλης?

Νίκο μάθε Ιστορία εσύ και κάποιοι άλλοι, πρωτού να είναι αργά!

Τιμή και Δόξα στη Βασιλική Οικογένεια και τον Βασιλιά Κωνσταντίνο (ο οποίος οταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο δακρύζει. Εσύ πότε δάκρυσες Νίκο?)"


Συγχαρητήρια στον CHRISTOS MARINE. Η περιεκτικότατη και αποστομωτική του απάντηση απευθύνεται στον οποιονδήποτε που αμφισβητεί την ελληνικότητα και την πίστη των Βασιλέων μας και όλης της Βασιλικής μας Οικογενείας.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά στον όχλο αξίζει η Δημοκρατία που του σερβίρουν και αποκλείεται να αλλάξει γιατί "έχει μάτια και δεν βλέπει και αυτιά και δεν ακούει".........

    ΑπάντησηΔιαγραφή