Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΘΡΟΝΟΣ: ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ή ΔΙΧΑΣΜΟΥ

Αυτή η ερώτηση για να απαντηθεί θέλει αποστομωτικές ενδείξεις και αποδείξεις ιστορικά τεκμηριωμένες. Το σχολείο πλέον ως φορέας ανάπλασης των μαθητών σε "στρατιωτάκια του Στάλιν", είναι φυσικό να μαθαίνουν πως ο θεσμός της Βασιλείας λειτούργησε ως παράγοντας αναχρονισμού, διχασμού και διάσπασης, πράγμα απόλυτα αναληθές!!! Καθηγήτρια είπε "Η Βασιλεία δεν ταίριαζε ποτέ στην Ελλάδα". Και ταιριάζει η Αβασίλευτη.

Αβασίλευτη 1924-1935
"Δημοκρατία" βενιζελογενής. Μέσα σ΄ αυτήν την 11ετία πραγματοποιήθηκαν 29 κινήματα, αντικινήματα και δικτατορίες!!! Η ωραιότερη δικτατορία ήταν εκείνη του Πάγκαλου που το πρώτο μέτρο ήταν "ουδεμία γυνή θα κυκλοφορή με φούστα άνω του αστραγάλου". Ο αστυνομικός έσκυβε με την μεζούρα να μετρήσει τις  φούστες των γυναικών. Ηθικός αυτουργός των κινημάτων 1933 & 1935 ήταν ο δήθεν "εθνάρχης" Ελευθέριος Βενιζέλος!!! Μετά τις εκλογές παραβίαζαν την θέληση του ελληνικού λαού με πραξικόπημα!!!
Αυτή είναι δημοκρατία. Ακούστε μέτρο: Απαγορεύεται οπουδήποτε η εξύβριση, προσβολή, δυσφήμηση, εξύβριση, αποδοκιμασία, ακόμα και αμφισβήτηση "του κύρους των ιδρυτικών του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Ο παραβάτης τιμωρείται δια φυλακίσεως τουλάχιστον εξ μηνών". Το ίδιο θα πάθαινε όποιος τολμούσε να εξιστορήσει, αναφέρει ή εκθέσει γεγονότα σχετικά με την Βασιλική Οικογένεια και όποιος επιχειρήσει να το ανατρέψει ή να υποβοηθήσει την ανατροπή τιμωρείται "πάντως δι΄ ειρκτής", όπως και εκείνος που επιδίωκε την παλινόρθωση της Βασιλείας. Ο Παπαναστασίου εισήγαγε την επέμβαση των Στρατού στην πολιτική ζωή!
Υπόδειγμα δημοκρατίας, που οδήγησε την Ελλάδα σε μία πτώχευση από τον "μέγα δημοκράτη" Ελευθέριο Βενιζέλο.

Αβασίλευτη 1973-2012
Δημοκρατία με "μεγάλες επιτυχίες". Απώλεια Κύπρου, Ιμίων και τέλος απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητος με το μνημόνιο και τις άλλες δανειακές συμβάσεις. Εισβολή των ψευτοκολυτουριάρηδων παντού (εκπαίδευση, ΜΜΕ, τέχνη κλπ), δημιουργία σοσιαλαρπακτικού κρατικού μηχανισμού. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Δεν είναι ανάγκη να τα τονίζουμε και να επαναλαμβάνουμε συνεχώς. Τα βλέπουμε όλοι, εκτός αν κάποιοι φορούν παρωπίδες.

Ο θεσμός της Βασιλείας
Ο Θρόνος, ο θεσμός της Βασιλευομένης Δημοκρατίας δεν αποτέλεσε ποτέ παράγοντα διχασμού ή διάσπασης. Αντιθέτως υπήρξε θεσμός αίγλης, λαοφιλής, κύρους και ενότητος πολλές φορές.
Γράφει ένας "Τι να θυμηθεί κανείς. Τον Όθωνα όπου κυβέρνησε χωρίς Σύνταγμα, τον Βασ. Κωνσταντίνο και τον εθνικό διχασμό ή τον Κωνσταντίνο τον Β΄ και την κατάργηση της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης;"
Τον απαντώ "Τι να θυμηθεί κανείς. Τον Όθωνα που υπεραγάπησε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, τον Μεγαλοιδεάτη αυτόν Βασιλιά, που τον έδιωξαν οι Άγγλοι, τον Γεώργιο τον Α΄ που προσπάθησε να αποτρέψει τον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 τον οποίο ετοίμασαν οι πιστώτες μας για να μας επιβάλλουν δημοσιονομικό έλεγχο δηλ. ξένη κυριαρχία, τον Στρατηλάτη Κων/νο τον ΙΒ΄ που υπερδιπλασίασε την Ελλάδα σε έκταση και πληθυσμό με το εκλεκτό του επιτελείο και τον άξιο Στρατό του, τον Γεώργιο τον Β΄ τον Βασιλέα των 2 ηρωικών ΟΧΙ σε Ιταλία και Γερμανία που πολέμησε τους Γερμανούς στην Κρήτη, ήθελε να πάει στην Κύπρο αλλά οι Άγγλοι πάλι δεν τον άφησαν και πήγε στην Μέση Ανατολή κοντά στα ελληνικά στρατεύματα, τον Βασιλέα Παύλο τον Α΄ που έσωσε την Ελλάδα από τον κομμουνιστοσυμμοριτισμό ή τον Κωνσταντίνο τον ΙΓ΄ που προσπάθησε να δημιουργήσει μία νέα Βασιλευομένη Δημοκρατία και να ξανακάνει την χώρα κυρία του οίκου της, αλλά επέλεξε την εξορία για την αποφυγή αιματοχυσίας;;; Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς".

"Η βασιλεία στην Ελλάδα συνδέθηκε με φαυλότητα, εθνικές συμφορές, διχασμούς, ανώμαλες πολιτικές περιόδους και ανέκαθεν υπήρξε ιδιαίτερα αντιδημοφιλής."
* Οι πολιτικοί δημιουργούσαν την φαυλότητα, οι Βασιλείς προσπαθούσαν να την πατάξουν και την πολεμούσαν, ιδιαίτερα ο Βασιλεύς Γεώργιος Α΄ που συνεχώς πολεμούσε το ρουσφέτι και τα συστήματα αλλά με μία παρέμβαση του ξεσηκώνονταν οι πολιτικοί και μεγάλη μερίδα του τύπου. "Αντισυνταγματικός ο Βασιλεύς, έτσι, αλλιώς κλπ".
* Εθνικές συμφορές και διχασμοί από ότι γνωρίζουμε προκάλεσε ο πολιτικός-ανεμόμυλος, εφιάλτης της νεοτέρας Ελλάδος Ελευθέριος Βενιζέλος. Παραβίαζε το δικής του εκπόνησης Σύνταγμα, έκανε συνεχώς του κεφαλιού του χωρίς να ενημερώσει τον Ανώτατο Άρχοντα και την Βουλή, πραγματοποιούσε τα χατίρια των ξένων μέχρι που έφερε ανταντικά στρατεύματα στην Θεσσαλονίκη. Αυτά με την σειρά τους κατέλυσαν την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδα και την έκαναν αποικία της!!! Χωριά ισοπέδωσαν, πολίτες φυλάκιζαν χωρίς δίκη, Εκκλησίες κατέστρεψαν, τα ελληνικά χωρικά ύδατα αστυνόμευσαν και πόσα άλλα.
Τέλος ο πωλητής της Καβάλας, των Σερρών και της Ανατολικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντάντ, ελληνοεβραίος Βενιζέλος κυβέρνησε την Ελλάδα επί μία τριετία 1917-1920 με ξένες λόγχες. Τα γαλλικά πολυβόλα σε κάθε πλατεία της Αθήνας. Και για να δικαιολογήσει τις πράξεις του παρουσίασε την "Λευκή Βίβλο" ένα τεύχος που περιελάμβανε ανυπόστατα έγγραφα που δικαιολογούσαν τον Βενιζέλο και εξαπέλυαν πλούσιο δηλητήριο εναντίον του οποιούδηποτε που αντετίθονταν στο βενιζελικό καθεστώς με μία Βουλή που δεν συμβάδισε με την λαική επιταγή. Η Βουλή ήταν για να καλύπτει τις άνομες και παράτυπες πράξεις του.
Τέλος, ο ηθικός αυτουργός της Μικρασιατικής καταστροφής, του ξεριζωμού 3,5 εκ. Ελλήνων από Μικρά Ασία και Πόντο, της δολοφονίας των Έξι, των κινημάτων 1933 & 1935 παραδέχεται στην Βουλή (17 Δεκεμβρίου 1929) σε αγόρευσή του "Εγώ υπήρξα ο αίτιος διότι εδιχάσθη ο ελληνικός λαό. Εγώ, καλώς ή κακώς, υπήρξα εκείνος που προεκάλεσε τον διχασμόν αυτόν".
Όλες οι χώρες κοιτούν το συμφέρον τους, η Ελλάδα δια του Βενιζέλου όμως όχι. Γιατί; Ο Βενιζέλος ήθελε να μας σύρει σε έναν πόλεμο των μεγάλων, των συμφερόντων (αποικιοκρατών-στρατοκρατών) άνευ όρων. Ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ήθελε με όρους, εγγύηση της εδαφικής μας ακεραιότητος και της Βορείου Ηπείρου και να γνωρίζουμε τα εδαφικά κέρδη που έχουμε μετά την λήξη του πολέμου αλλά οι Σύμμαχοι δεν εγγυούνται ούτε καν αυτή την εδαφική μας ακεραιότητα!!! Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού συμφωνούσε με τον Κωνσταντίνο αλλά ψήφιζε λόγω δημοφιλίας τον Βενιζέλο, όχι την πολιτική του.
Οι ξένοι έλεγαν: "Εδώ έχουμε τον Βενιζέλο. Τι να διαπραγματευτούμε τώρα με τον Βασιλιά και την κυβέρνηση. Θα τον επαναφέρουμε στην εξουσία ακόμα και με την βία".
* Ανώμαλες πολιτικές περίοδοι. Χαρακτηριστική είναι η περίοδος 1924-1935. Με την έλευση του Γεωργίου του Β΄ είχαμε το καθεστώς Μεταξά. Ιδιότυπο καθεστώς. Η Βουλή καταργημένη, με τον πρωθυπουργό να έχει αυξημένες αρμοδιότητες και να λογοδοτεί στον Βασιλιά. Ικανοποιητικό για τα κατώτερα λαικά στρώματα, αυστηρότατο για τους κομμουνιστές και για οποιονδήποτε επιχειρεί διασάλευση της δημοσίας τάξεως. Θα φέρουμε ένα παράδειγμα πολιτικής ανωμαλίας στα χρόνια του Βασιλέως Παύλου την δεκαετία του ΄50. Προσέξτε τα λόγια του Βασιλέα Παύλου του Α΄:
"Κύριοι. Είσθε οι ηγέται του Ελληνικού λαού, κατόπιν νομίμων και τιμίων εκλογών. Υπό την ιδιότητά σας αυτήν έχετε καθήκον να εξεύρητε λύσιν της παρούσης πολιτικής κρίσεως.
Δεν είναι δυνατόν να απωλέσωμεν σήμερον περισσότερον χρόνον εις ασκόπους συζητήσεις και συνδυασμούς... Κάνω έκκλησιν προς όλους σας όπως δώσετε εις εμέ και τον λαόν μίαν ισχυράν εθνικήν κυβέρνησιν, αποτελουμένην άπο όλους τους πολιτικούς ηγέτας, αδιαφόρως κομμάτων και προσωπικών συμφερόντων...
Γνωρίζω τον πατριωτισμόν σας και την καλήν σας θέλησιν. Δια τον λόγον αυτόν πιστεύω σταθερώς ότι εντός εικοσιτεσσάρων ωρών θα έχετε καταδείξει εις εμέ, εις το Έθνος και γενικώς εις τον κόσμον, ότι η κοινοβουλευτική διακυβέρνησις της Ελλάδος δεν εχρεοκόπησε... τροφοδοτεί τας μεγίστας των ελπίδων της Πατρίδος μας..."
Σε αντίθεση πριν ελάχιστο καιρό, οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έσυραν εσκεμμένα την χώρα σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Έτσι λέει το σχέδιο...
* Αντιδημοφιλής. Ουδέποτε υπήρξε αντιδημοφιλής. Η αρετή και η σοφία του Γεωργίου του Α΄ επηρρέαζε θετικά τον λαό.
Ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος υπήρξε πρόσωπο λατρείας και αγάπης!!! Στο πρόσωπο του έβλεπαν την ενσάρκωση του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Στην θέα του στην Μικρά Ασία και την Μακεδονία λαός και Στρατός πανηγύριζε πέρα από κάθε προσδοκία!!!
Όταν ο "Βασιλεύς της νίκης" Γεώργιος Β΄ επέστρεψε (τέλη Σεπτεμβρίου 1946) στην Ελλάδα, μετά την απελευθέρωση, ο λαός πανηγύριζε και πάλι σε "ξέφρενους ρυθμούς". Όταν οι Βασιλείς Παύλος και Φρειδερίκη αλλά και οι Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία επισκέπτονταν πόλεις και επαρχία γίνονταν ενθουσιωδώς δεκτοί από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων.
Ήδη, ο Κωνσταντίνος είχε αποκτήσει τεράστιο ρεύμα και δημοφιλία από την νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο, το δεύτερο, μετά από εκείνο του Τσικλητήρα το 1912!!!
Τώρα, με τα "επιτεύγματα" και τις "μεγάλες επιτυχίες" της "Αβασίλευτης μεταπολίτευσης" η δημοφιλία του αυξάνεται περισσότερο!!!

Παράγοντας ενότητος ή διχασμού;;;
Παράγοντας ενότητος, θαυμασμού και αίγλης. Η Βασιλεία ενώνει, οι πολιτικοί διχάζουν. Ο Κωνσταντίνος έγινε αγαπητός και πρόσωπο θαυμασμού και λατρείας και επειδή υπερδιπλασίασε την Ελλάδα και επειδή χάραξε μία γενναία στάση και κατά τον Εθνικό Διχασμό. Κατά τον Ελληνοιταλικό πόλεμο όλοι συσπειρώθηκαν γύρω από τον Γεώργιο τον Β΄ και μας οδήγησαν σε νέες νίκες. Κατά τον συμμοριτοπόλεμο όλοι οι πολιτικές δυνάμεις από την Δεξιά μέχρι τις αριστερές παρυφές συνασπίστηκαν υπό τον Γεώργιο Β΄ πρώτα και έπειτα υπό τον Παύλο Α΄ για να αντιμετωπίσουν τον κομμουνιστικό κίνδυνο, την μειοψηφία που ήθελε να κάνει την Ελλάδα Σοβιετική Ένωση και να πωλήσει την Βόρεια Ελλάδα στην Βουλγαρία και στην Γιουγκοσλαβία του Τίτο. Η Φρειδερίκη προσέφερε στην χώρα μας τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Αγαπήθηκε από τον λαό. Όμως επειδή πήγαινε κόντρα στα σχέδια των κομμουνιστών, οι τελευταίοι την μίσησαν και επιτέθηκαν με κάθε τρόπο εναντίον της.
Η Βασιλεία αποτελεί τον παράγοντα που ενώνει τον λαό. Οι τρεις (3) θεσμοί με την μεγαλύτερη αίγλη που εμπνέουν, που καθοδηγούν τον λαό είναι:
Η Βασιλεία, η Εκκλησία, ο Στρατός.
α) Ένας Βασιλεύς είναι ο πατέρας του Κράτους, του Έθνους. Θα φροντίσει τα παιδιά του, τον λαό και ύστερα θα κοιτάξει την οικογένεια του και τον εαυτό του. Ο λαός εμπνέεται από τον Βασιλέα-πρότυπο οικογενειάρχη-πιστού Ορθοδόξου Χριστιανού-Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων. Θεσμός είναι ο κοινοβουλευτισμός αλλά την αίγλη του βασιλικού θεσμού δεν πρόκειται ποτέ ένας βουλευτής να την αποκτήσει. Αυτό το εθνικό-θρησκευτικό πρότυπο πολεμείται από την μασονία, τις παρασκηνιακές δυνάμεις, τα κόμματα και τους κομμουνιστές.
β) Η Εκκλησία δεν είναι θεσμός ακριβώς, είναι το Σώμα του Χριστού, το οποίο αποτελούν οι λαικοί και οι κληρικοί. Δεν είναι οικονομικός οργανισμός, ούτε οι ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι. Η Εκκλησία έχει την πνευματική υποχρέωση στον άνθρωπο. Έχει σκοπό να φθάσουμε στο καθ΄ ομοίωσιν. Όμως δεν είναι και αδιάφορη και για τις υλικές ανάγκες του ανθρώπου. Είναι αυτή που έσωσε το Έθνος μας από την οθωμανική τυραννία. Χωρίς την Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα καλοπεράσει το κράτος μας και ο Ελληνικός λαός θα χαθεί, ως λαός ανάξιος της εθνικής και της κοινωνικής του ελευθερίας. Η πίστη μας, η Εκκλησία μας, η Ορθοδοξία μας, ήταν, είναι και θα είναι η σπονδυλική στήλη του Έθνους μας!!! Είναι η κιβωτός σωτηρίας του Γένους μας!!! Πολεμείται από όλους, με το παραμύθι της αμύθητης εκκλησιαστικής περιουσίας.
γ) Ο Στρατός είναι ο προστάτης της χώρας από παντός επιβουλευθέντος αυτήν. Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης τον κατέστρεψαν. Οι τούρκοι παραβιάζουν τα σύνορα μας, τον εθνικό μας εναέριο και θαλάσσιο χώρο. Τον έχουν έναν αδύναμο στρατό, στον οποίο έχει εισβάλλει κάθε καρυδιάς καρύδι και αλλοδαποί. Πολεμείται.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ 3 ΕΚ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 2,3 ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου