Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία κάνουν τον εφιάλτη-τρόμο των πολιτικών μας πραγματικότητα. Εγκαθίστανται στην Ελλάδα!!! Ήδη έχουν ξεκινήσει το κτίσιμο της οικίας τους στην ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου στην Περιφερειακή Ενότητα της Αργολίδος! Σύμφωνα επίσης με τις εγγραφές που έγιναν στο υποθηκοφυλακείο Κρανιδίου, το 2007, οι κυπριακές οffshore εταιρείες ξεκίνησαν τις αγορές αγροτεμαχίων στη θέση Γκιαλέζα για λογαριασμό της Ελληνικής Βασιλικής οικογένειας. Οι αγορές συνεχίστηκαν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2008, οπότε και ολοκληρώθηκαν. Οι υπεράκτιες εταιρείες αγόρασαν 17 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 207 στρεμμάτων.


Ευχόμαστε στους ευσεβεστάτους Βασιλείς μας καλή διαμονή. Ευχόμαστε δε, να τους ξαναδούμε στον Θρόνο, να ακούμε τα ονόματά τους και το Πολυχρόνιο τους πάλι στην Εκκλησία.

Η επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και η επανενθρόνιση του Βασιλέως αποτελεί αίτημα εκατομμυρίων Ελλήνων για την ηθική και υλική ανάκαμψη της Ελλάδος. Η οικονομική ανάταση της Πατρίδος μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με Αβασίλευτο πολίτευμα στην χώρα μας. Αυτό είναι πλέον ευρέως γνωστό στο πανελλήνιο. Είναι καιρός να κοιτάξουμε το συμφέρον της Πατρίδος μας, και το "εμείς". Όχι μόνο το "εγώ" μας γιατί μας εδώ που μας οδήγησε. 

ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου