Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Η μεταπολίτευση καταρρέει. Αποδείχθηκε το ποιόν της.
Ο Καραμανλής το 1974 επέστρεψε με αμερικανική διαταγή και κατήργησε πάλι με αμερικανική διαταγή τον τελευταίο Ορθόδοξο Θρόνο στην γη. Κράτησαν μακριά από την Πατρίδα του και τον λαό του τον Έλληνα, μοναδικό Ορθόδοξο Βασιλιά στην υφήλιο, τον κατευθείαν απόγονο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, σ΄ αυτόν που ρέει αίμα ελληνικό από τους βυζαντινούς οίκους των Μακεδόνων, των Αγγέλων, των Κομνηνών και των Παλαιολόγων.
Ο Κωνσταντίνος ουδέποτε παραβίασε το Σύνταγμα, τήρησε κατά γράμμα τις επιταγές του και δεν έκανε χατίρια σε κανέναν που επιβουλευόταν την ακεραιότητα της Ελλάδος και την ευημερία του λαού.

Νοέμβριος 1973.
Η Ελλάδα ζει σε μία μεταβατική περίοδο από το στρατοκρατικό ιδιότυπο καθεστώς της 21ης Απριλίου σε μία Προεδρική Δημοκρατία η οποία θα κατέληγε σε λιγότερο από μία 20ετία σε φιάσκο, όπως έγινε και με την περιβόητη μεταπολίτευση του 1974.
Φοιτητές υποδαυλιζόμενοι από κόμματα, πολιτικούς, συμφέροντα πραγματοποιούν μία εξέγερση κατά της "χούντας" (η "χούντα" έληξε στις 8 Οκτωβρίου 1973). Αμερικανοί κομάντο τίθενται επικεφαλής των στρατιωτικών και αστυνομικών έξω και γύρω από το Πολυτεχνείου, περικυκλώνουν το σπίτι του Παπαδόπουλου και του κόβουν κάθε επικοινωνία. Οι κομάντο διατάσσουν να μπει το άρμα μάχης. Έτσι και έγινε. Δολοφονούν πάνω από 15 άτομα και φεύγουν από το αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Ο Παπαδόπουλος είχε αποφασίσει να βγάλει πετρέλαιο στο Αιγαίο με ρήτρα δραχμής (όχι δολαρίου). Επίσης, στις 20 Νοεμβρίου οι Παπαδόπουλος και Μαρκεζίνης απαγόρευσαν την διέλευση αμερικανικών αεροπλάνων από τις αμερικανικές εν Κρήτη βάσεις με προορισμό το Ισραήλ (Πόλεμος Γιομ-Κιπούρ). Το ΟΧΙ Παπαδόπουλου-Μαρκεζίνη αποτελεί και το πράσινο φως των Αμερικανών προς τον Ιωαννίδη για την ανατροπή τους δια πραξικοπήματος.
Τον ίδιο μήνα είχε πει στο Κογκρέσο ένας αμερικανογερμανοαυστριακοεβραικής καταγωγής φανατικός μισέλληνας ο Χένρι Κίσσινγκερ:
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα… ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Αυτή ήταν η πολιτική της μεταπολίτευσης. Οι πολιτικοί μη έχοντας ελεγκτή εφάρμοσαν αυτή απαρέγκλιτα.

Μεταπολίτευση 1974-2012.
Η μεταπολίτευση ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου 1974 με την έλευση του Καραμανλή στην Ελλάδα και η Κύπρος να διάγει τις πιο δύσκολες στιγμές της. Η αλήθεια είναι πως οι Καραμανλής, Αβέρωφ σε συνεργασία με τους Μπονάνο-Αραπάκη-Γαλατσάνο θυσίασαν την Κύπρο για να επαναφέρουν στην Ελλάδα την κλεπτοαναρχία. Αυτή την φορά όμως δεν θα είχαν στα πόδια τους έναν Βασιλιά. Οργάνωσαν ένα δημοψήφισμα παρωδία-νόθο-απάτη και απομάκρυναν, παρά την αντίθετη βούληση του λαού, τον Βασιλιά μας. Έτσι, ξεκίνησε η λεηλασία και το φαγοπότι των πολιτικών με την 21η Απριλίου να τους δίνει την ευκαιρία.
Η Ελλάδα κατά τα πικρά χρόνια εξορίας του Βασιλέως και της βυζαντινογενούς Βασιλικής Οικογενείας, η Ελλάδα περνούσε έναν πραγματικό εφιάλτη τον οποίο οι πολιτικοί φρόντιζαν να αποκρύπτουν από τον λαό. Τον συνήθισαν στα ρουσφέτια, στην αναρχία (=άκρατη ελευθερία), στην θεοποίηση του χρήματος, τον εγωισμό, την απληστία, τον άκρατο δανεισμό, την τεμπελιά. Από πίσω όμως δούλευε τέλεια το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος με αρχιτέκτονα τον Κίσσινγκερ. Η άποψή-επιδίωξη του έγιναν το "ευαγγέλιο των πολιτικών". Έτσι σταμάτησαν κάθε ίχνος εξαγωγής και παραγωγής και δημιούργησαν και ενέτειναν σε μία στερημένη μεν κοινωνία αλλά με αρχές, ήθος, αξίες, πίστη στον Θεό και ιδανικά μία κοινωνική, ηθική, πνευματική, αξιακή κρίση. Παράλληλα η οικονομία, οι παραγωγικοί τομείς και ο κρατικός μηχανισμός άρχισαν να ξεχαρβαλώνονται. Οι πολιτικοί έφθασαν στο σημείο να προδώσουν και τα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996. Φόρτωσαν στο Κράτος και στον λαό χρέη, ελλείμματα, δάνεια και απαιτούν να πάρουν και άλλα με φόρους, χαράτσια και άλλες έκτακτες εισφορές.
Ο λαός βεβαίως έχουμε το μερίδιο ευθύνης επειδή τους ψηφίζαμε, αλλά τα σπασμένα τους δεν θα τα πληρώσουμε εμείς. Ο λαός "εμπνέεται", ακολουθεί τα "χνάρια" της ηγεσίας τους. Βλέπαμε ασυδοσία, ατιμωρησία, ας φάμε και εμείς αλλά δεν συγκρίνονται με αυτά των πολιτικών μας.
Φθάνουμε στο 2009. Νικητής στις εκλογές με ψέματα και τάξιμο αναδεικνύεται το ΠαΣοΚ υπό τον Τζέφρυ Παπανδρέου. Ζητά την βοήθεια του ΔΝΤ και στις 6 Μαίου 2010 ξεκινά το τέλος της μεταπολίτευσης, αλλά το κυριότερο ξεκινά η κατοχή της Ελλάδος από το ΔΝΤ με τους απεσταλμένους, την Τρόικα. Κύριος της στόχος όχι η τακτοποίηση των οικονομικών του Κράτους αλλά η αφαίμαξη του ορυκτού μας πλούτου. Η κυβέρνηση ουσιαστικά της Ελλάδος είναι τριμελής: Τόμσεν-Μαζούχ-Τράα και αυτή με την σειρά τους παίρνουν διαταγές από την Λαγκάρντ, τον Μπαρόζο, την Μπίλντεμπεργκ, την Τριμερή πίσω από τις οποίες κρύβεται ο σιωνισμός με τον δούρειο ίππο του την μασονία. Η Ελλάδα από χώρα φωτός, ηρώων, πίστης, πρωτοπορίας, τεχνών, πολιτισμού, παραγωγής, υποδείγματος έγινε χώρα σκανδάλων, μιζών, ασυδοσίας, κομματικών πρακτόρων με υπέρογκα χρέη και ελλείματα. Όλα τα ελληνικά μυαλά στο εξωτερικό και η νεολαία μας και όχι μόνο φεύγει στο εξωτερικό για μία καλύτερη ζωή. Έχουμε το 2ο μεγαλύτερο μεταναστευτικό ρεύμα μετά την δεκαετία του 1950!
Θυσίασαν την Κύπρο για να έρθει η "δημοκρατία" και τέλος θυσιαστήκαμε εμείς και ως χώρα και ως Έθνος στα ξένα συμφέροντα και στις επιταγές των μεγάλων και ισχυρών.

Επαναφορά Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ και Βασιλικής Οικογένειας.
Ο Κωνσταντίνος είχε και έχει βαθιά πίστη στον ΧΡΙΣΤΟ. Σίγουρα "ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη". Πιστεύουμε πως θα τον δικαιώσει γιατί άδικα έχασε τον Θρόνο του, άδικα τον κράτησαν μακριά από την Πατρίδα του και τον λαό του οι πολιτικοί και οι παρασκηνιακές δυνάμεις. Διατήρησε άσβεστα στην καρδιά του τα λόγια του πατέρα του, αειμνήστου λαοφιλεστάτου και ικανότατου Βασιλέως των Ελλήνων Παύλου του Α΄:
"Έσο δίκαιος, πράος και ακάματος εργάτης της ανόδου και της δόξης της Ελλάδος. Προστάτευε σταθερώς τας δημοκρατικάς αρχάς του πολιτεύματος και τας συνταγματικάς ελευθερίας των Ελλήνων. Αφιέρωσον την ζωήν σου εις την ευτυχίαν της Πατρίδος. Ουδεμία ευγενεστέρα και πλέον αξιόλογος αποστολή. Ενθύμου πάντοτε ότι προτιμότερον είναι να υποφέρη ο Βασιλεύς παρά ο λαός και η χώρα. Εργάσθητι σκληρώς ίνα καταστής αντάξιος του ελληνικού στρατιώτου, του οποίου μελλοντικώς θα ηγηθής. Όταν επιστή η ώρα, θα αρχηγεύσης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, φορέων δόξης και ηρωικής παραδόσεως, Τήρησον αυτάς αγνάς, αξιομάχους φυλακίδας των πατρίων, σεβαστάς εις τους φίλους και τρομεράς εις τους εχθρούς - υπερήφανον κόσμημα υπερηφάνου έθνους. Είθε να μη αναγκασθώσι ποτέ να πλήξωσι. Έσο φύλαξ και προστάτης της Αγίας ημών Εκκλησίας. Στήριξον την δύναμιν σου επί μόνης της αγάπης. Θεράπευε την προσβολήν δια της συγγνώμης, την διχόνοιαν δια της ενότητος, την πλάνην δια της αληθείας, την αμφιβολίαν δια της πίστεως".
Από την στιγμή που τα άκουσε (28 Ιουνίου 1958, κατά την τελετή ενηλικιώσεώς του) τα εφάρμοσε απαρέγκλιτα. Μην κάνουμε το χατίρι στον οποιοδήποτε επιβουλεύοντα την Πατρίδα μας και εμάς τον λαό.
Η πορεία της χώρας μας με τον Κωνσταντίνο επικεφαλής θα αλλάξει προς το καλύτερο. Θα φροντίζει τον λαό όχι για τα σχέδια των στοών και των λεσχών ενώ στην Ευρώπη θα αλλάξει το κλίμα για την Ελλάδα. Μέρα με την μέρα γινόμαστε περισσότερα αυτοί που θέλουμε τον Βασιλιά μας ξανά στο τιμόνι της χώρας.
Προσπάθησε να δημιουργήσει μία νέα Βασιλευομένη Δημοκρατία βάσει ενός υγιούς Συντάγματος και να ξανακάνει την χώρα κυρία του οίκου της και όχι προτεκτοράτο των ΗΠΑ όπως είχε καταντήσει. Απέτυχε το αντικίνημά του (13 Δεκεμβρίου 1967) και εγκατέλειψε την Ελλάδα για να μην χυθεί ελληνικό αδελφικό αίμα σε αντίθεση με τους "ηγέτες" της Μέσης Ανατολής!!!

- Μα, οι Βασιλείς της Ευρώπης ακόμα και οι έκπτωτοι δεν είναι όλοι μασόνοι;
- Ορισμένοι ναι, όχι όλοι. Μην τα τσουβαλιάζουμε τους πάντας και τα πάντα. Ο Κωνσταντίνος είναι Ορθόδοξος. Κατά την γέννηση της πριγκιπίσσης Αλεξίας (10 Ιουλίου 1965) συνέβη ένα θαύμα. Στο δωμάτιο που γεννήθηκε η Αλεξία (στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας) βρέθηκε μία εικόνα του Αγίου Αλεξίου του Ανθρώπου του ΘΕΟΥ χωρίς να γνωρίζουν ποιος την τοποθέτησε. Όσους ρώτησαν όλοι αρνούνταν ότι τοποθέτησαν την Εικόνα. Οι Βασιλείς μας κατάλαβαν το εκ Θεού θαύμα και έδωσαν το όνομα του Αγίου στην μικρή πριγκίπισσα. Τον Σεπτέμβριο του 1966 ο Βασιλεύς επεσκέφθη την Ιερά Μονή της Αγίας Αικτερίνης εν Σινά η οποία εώρταζε τα 1.400 χρόνια από την ίδρυσή της. Στον εορτασμό δόθηκε καθαρά θρησκευτικός χαρακτήρας, καθώς προσκλήθηκαν αποκλειστικά αρχηγοί των Ορθόδοξων Εκκλησιών και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, με την ιδιότητα του «μόνου ορθοδόξου βασιλέως εις την υφήλιον»! Στον ναό του Μοναστηριού ετέλεσθη Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος της Κύπρου, μετά το πέρας της οποίας, ξεδιπλώνονται μπροστά μας στιγμές συγκηνιτικές με τον Βασιλέα μας γονυπετή να προσκυνεί τα λείψανα της Αγίας Αικατερίνης και προσφέρει στον Ναό ένα πολύτιμο περιδέραιο της Βασιλίσσης Άννης-Μαρίας και έναν Σταυρό αδαμαντόκολλητο!!!!!!!!!!!!! Έπειτα ακολούθησε εξαντλητική ανάβαση στο Όρος Σινά' ο Βασιλεύς και ο τότε Πρόεδρος της Κύπρου βρίσκονται στην κορυφή του Όρους, που έδωσε ο ΘΕΟΣ στον Μωυσή τις δέκα Εντολές!!! Τον Αύγουστο του 1993 ο Βασιλεύς μετά της υπολοίπου Βασιλικής Οικογενείας επεσκέφθη για πρώτη φορά την Ελλάδα μετά το 1981. Πρώτα επεσκέφθη την Θεσσαλονίκην και έπειτα το Άγιον Όρος. Μετά των υιών του Παύλου και Νικολάου ο Βασιλεύς έγινε ενθουσιωδώς δεκτός (με κωδωνοκρουσίες) από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ιβήρων, τους μοναχούς και όλους τους προσελεύσαντες πιστούς!!! Γονυπετείς προσκυνούν την θαυματουργόν Αγία Εικόνα της Παναγίας της Πορταίτισσας, τας Αγίας Εικόνας και με κατάνυξη παρακολουθούν τον Εσπερινό-Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Έπειτα εις το πλοιάριον όπου μετέφερε την Βασιλικήν Οικογένειαν, τα υπολοίπα μέλη που δεν πήγαν εις το Άγιον Όρος συμμετείχαν στο τελεσθέν Ιερόν Ευχέλαιον. Εν συνεχεία επεσκέφθησαν την Φλώριναν όπου πλήθος λαού υπεδέχθησαν τους Βασιλείς και τα παιδιά τους. Ο τότε μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος υπεδέχθη με κωδονοκρουσίες τους προσελεύσαντες εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν του Αγίου Παντελεήμονος Βασιλείς και πρίγκηπας. Εκεί οι Βασιλείς μας οι πρίγκηπες με έναν κόσμον άκρως ενθουσιασμένον και συγκεκινημένον έψαλαν το "Τη υπερμάχω". Οποιοδήποτε μέρος και αν επισκέπεται ο Βασιλεύς θα επισκεφθεί και μία Εκκλησία. Δεν είναι από τους ανθρώπους που ανάβουν ένα κερί για να δείξουν πως δήθεν πιστεύουν.
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και η Ελληνική Βασιλική Οικογενεία είναι ευλογημένοι από τον ΘΕΟ!!!

- Βοήθησε ποτέ ο Κωνσταντίνος την Ελλάδα;;;
- Βεβαιότατα. Όντας Διάδοχος τίμησε την χώρα του με το χρυσό μετάλλιο κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία (Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία), έγινε Αρχηγός του Ελληνικού Κράτος. Μεγαλύτερη τιμή απ΄ αυτό δεν υπάρχει. Και έρχονται οι κατσαπλιάδες, οι εβραίοι, οι μασόνοι οι πολιτικοί μας να αμφισβητήσουν την ελληνικότητα τίνος;;; Του Κωνσταντίνου;;; Του Έλληνα και μόνο Έλληνα;;; Την ελληνικότητα, την φιλοπατρία, την πίστη του την ΟΡΘΟΔΟΞΗ, την αγάπη που έχει για τον λαό του, για τον καθένα μας ξεχωριστά ο Κωνσταντίνος δεν πρόκειται να του την στερήσει κανένας!!! Στην εξορία αυτά τα συναισθήματα "φούντωσαν" στις καρδιές των Βασιλέων μας και των μελών της Βασιλικής Οικογενείας.
Πότε βοήθησε και ενδείξεις φιλοπατρίας:
α) 1974 Εμπάργκο όπλων στην Τουρκία,
β) 1977 Επιμονή στον Πρόεδρο της ΗΠΑ Κάρτερ για μη άρση του εμπάργκο. Το πέτυχε!!!
γ) 1980 Δημιουργία Ελληνικού Σχολείου στο Λονδίνο,
δ) 1981 Στην Ελλάδα από το 1967 μετά από 14 χρόνια εξορίας σκύβει και προσκυνεί το ελληνικό έδαφος,
ε) 2004 Αγώνας για την Ολυμπιάδα και όχι μόνο!!!
Του στερούν την περιουσία και αντιδρά με την δημιουργία του κοινωφελούς ιδρύματος Άννα-Μαρία με σκοπό ομάδες ανθρώπων που πληγεί από φυσικά ή άλλα αίτια. Το ίδρυμα Άννα-Μαρία παρείχε δις τα περισσότερα χρήματα για την αποκατάσταση των καμμένων στην Ηλεία από τις μεγάλες πυρκαγιές, έκτισε τα παραδοσιακά σπίτια των αγωνιστών και σχολείο στο Σούλι, αγόρασε πυροσβεστικά οχήματα στην Βέροια κλπ.
Αυτή η φωτογραφία είναι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (δεν έχει ούτε εβδομάδα). Οι Βασιλείς μας μετά του Πρίγκιπος Φιλίππου κρατούν την Ελληνική Σημαία. Η αποστομωτική απάντηση σε κάθε κατσαπλιά, κάθε δημοσιογραφίσκο, σε κάθε πολιτικό, στον οποιοδήποτε που αμφισβητεί την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του Βασιλέως και της Βασιλικής Οικογενείας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου