Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ!...

ΣυνΈλληνες εν Χριστώ,
    ήδη η εφημερίδα "Στόχος" το είχε πει εύστοχα. "ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ". Γύρισε!!! Είναι και πάλι κοντά στην Πατρίδα του και τον λαό του. Η κυβέρνηση Σαμαρά θα καταρρεύσει τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και θα έχουμε εκ νέου νέα εκλογική αναμέτρηση. Ήδη ο νέος Υπουργός Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος είπε ΝΑΙ στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια. Άλλα όμως έλεγαν προεκλογικά... Τέλος πάντων. Ο Σαμαράς ήδη από τώρα αθετεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει κατακαλόκαιρο!!! Το σωστό είναι να μειώσει τους φόρους σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η νεολαία μας και οι άνεργοι να μείνουν εδώ και να εργαστούν. Μπορούν να το κάνουν αλλά δεν θέλουν. Υπακούν τα αφεντικά τους Τόμσεν-Τράα-Ράιγχεμπαγχ-Φούχτερ!!!
   Ήγκικεν η ώρα να εκπληρωθούν οι προφητείες. Η μεταπολίτευση ήδη ζει την αρχή του τέλους της. Το πρόσωπο που θα διαδραματίσει εξέχοντα και σημαίνοντα ρόλο στους προσεχείς μήνες θα είναι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄, τέως Βασιλεύς των Ελλήνων. Δεν ξέρουμε αν η Βασιλεία επαναφερθεί στην Ελλάδα, πάντως ο Κωνσταντίνος θα είναι σαν εκπρόσωπος της χώρας, διαπραγματευτής της (προφ. "θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιά, γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή"). Αυτός 90-95% θα μεσολαβήσει να δοθεί η Κων/πολις στους Έλληνες (προφ. Πατρός Παισίου "Τότε, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός", προφ. άλλου γέροντος "Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θά παραδοθεί… ), εδώ δέν είναι σίγουρος ο φίλος μου για τήν ακριβή διατύπωση ” δοθεί , ή παραδοθεί ” ), στόν έκπτωτο Βασιλέα τών Ελλήνων").
Επίσης μπορεί να ξαναορκιστεί και Βασιλεύς των Ελλήνων ή και πρωθυπουργός (προφ. Πατρός Παισίου "Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας").


Εμείς ευχόμαστε σαν Βασιλέα και πάλι για να καθαρίσει ο τόπος από τους κωλοτούμπες, τους ψεύτες, τα λαμόγια της διαφθοράς και του κλεψίματος.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου