Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το παραδοσιακό σκάφος της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας θα ανοίξει και πάλι τα πανιά του μέσα στο καλοκαίρι, μονό που αυτή τη φορά θα είναι καθαρά μια οικογενειακή υπόθεση.

«Το καλοκαίρι βάζω πάνω στο σκάφος όλα μου τα εγγόνια, πηγαίνουμε βόλτα και τους αρέσει πάρα πολύ. Το απολαμβάνουμε ιδιαίτερα», είπε ο λαοφιλής Βασιλιάς μας Κωνσταντίνος στην Real life. Και εννοείται πως περιμένει και εγγονάκια από τον Πρίγκιπα Νικόλαος με τη σύζυγο του, πριγκίπισσα Τατιάνα, καθώς λέει: «Όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα είναι πολύ ωραία. Τα παιδιά είναι πάντα καλοδεχούμενα». Το υπόλοιπο καλοκαίρι οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα – Μαρία θα το περάσουν στο εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι. «Θα μείνουμε εδώ μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα επιστρέψουμε πάλι. Μέσα στον Αύγουστο θα έρθουν και τα παιδιά και τα εγγόνια μας», αποκάλυψε ο ίδιος.
Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα είναι και πάλι εδώ στην Ελλάδα, στην Πατρίδα του, δίπλα στον Ελληνικό λαό. Τον περιμένουμε. Η παρουσία του στην Ελλάδα μας δίνει κουράγιο και ελπίδα. 

Ο Βασιλεύς μας επίσης μαζί με άλλα μέλη των Βασιλικών Οικογενειών, εφοπλιστές και διάσημοι άλλοι Έλληνες έδεσαν τα «σκαριά» τους το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ιστορικό νησί των Σπετσών, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε το Classic Yacht Race από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας υπό την αιγίδα του δήμου Σπετσών.
«Ήταν μια υπέροχη βραδιά και ήταν μεγάλη μου η χαρά που βρισκόμασταν και πάλι όλοι μαζί. Λάβαμε μέρος για δεύτερη χρονιά και κάναμε ωραία κούρσα. Πραγματικά, ήταν ένα πολύ ωραίος διαγωνισμός, όλα ήταν άρτια διοργανωμένα και η συμμετοχή ήταν εξαιρετική. Πέρσι δεν είχαμε τόσες πολλές συμμετοχές», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Βασιλεύς μας στην Real life μιλώντας για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου