Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ" (5)

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα ψευδές άρθρο το οποίο υποστηρίζει ό,τι οι Έλληνες Βασιλείς υπήρξαν (άκουσον, άκουσον)"προδώτες"!!!

Τι λένε για τον Βασιλέα Παύλο τον Α΄:

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι συνεχίζοντας το έργο του Γεωργίου Β’ και σε συνεργασία με Καρα-Αμαν-Αλή νομιμοποίησε το ΚΚΕ, έχοντας πλήρη γνώση του ότι:
.
Α) Στις 12-7-43 στο νέο πετρίτσι, η ηγεσία του ΕΑΜ-ΚΚΕ υπέγραψε συμφωνία με ηγεσία ΚΚΕ Βουλγαρίας (Ιωαννίδης από ΚΚε, Δασκαλώφ από ΚΚΒ) στην οποία συμφωνούσε: “Τελικός σκοπός των δυο κομμάτων (ΚΚΕ – ΚΚΒ) καθορίζεται η ίδρυση στα Βαλκάνια , ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, Βουλγαρία, Μακεδονία (!!!) και Σερβία … στην Βουλγαρία θα δοθεί έξοδος στο Αιγαίο … Η Μακεδονία (!!!) Ελληνική – Βουλγαρική – Σερβική … θα αποτελέσει ανεξάρτητη σοβιετική δημοκρατία μέσα στην ένωση σοσιαλιστικών σοβιετικών δημοκρατιών Βαλκανίων (ΕΣΣΔ Βαλκανίων) . Επίσημη γλώσσα θα είναι η Ελληνική και η Βουλγαρική»
.
Β) Ο Μάρκος Βαφειάδης, αρχηγός βορείου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, επιχείρησε κατάληψη Κόνιτσας – Σερρών – Φλώρινας, για ν’ανακυρήξει μια απ’αυτές ως πρωτεύουσα της «σοσιαλιστικής σοβιετικής δημοκρατίας της Μακεδονίας»(!!!) στην Κόνιτσα απεκρούσθη από Λόχο πολυβόλων διοικούμενο από Μακαρέζο, Μετέπειτα μέλος στρατιωτικής κυβερνήσεως 1967 – 73 η οποία εματαίωσε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο του 1973 – 75.
.
Γ) Ο Βαφειάδης έπραξε τα ανωτέρω με διαταγές ηγεσίας ΚΚΕ και σε συνεργασία με Βουλγαρικά ένοπλα τμήματα ληστοσυμμοριτών του SNOF ή «Σλαυομακεδονικού Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου».
.
Δ) Στα Χάλαρα στις 2-8-44 το κοινό συνέδριο ΚΚΕ-ΚΚΒ απεφάσισε: “Τα στρατιωτικά τμήματα του SNOF αναγνωρίζονται σαν ανεξάρτητα στρατιωτικά τμήματα (!!!) που θα συνεργάζονται με το «ΕΛΑΣ» (εντός της Ελληνικής Μακεδονίας) (!!!)
.
Ε) Τον Μάιο και Οκτώβριο 1944, το «ΕΑΜ» Φλώρινας, διέταξε δις να παύσουν οι επιθέσεις της εθνικόφρονος 9ης Μεραρχίας του «ΕΛΑΣ» εναντίον ενόπλων τμημάτων Βουλγάρων, Κομιτατζήδων, υπό την ηγεσία των Πεϊου και Γκοτσεφ, οι οποίοι λήστευαν και γενοκτονούσαν έλληνες αμάχους.
.
ΣΤ) Ο Βαφειάδης στις 22-3-47 δήλωσε στην εφημερίδα «Μπόρμπα» του Βελιγραδίου : “Το "NOF” (διάδοχος του "SNOF”) είναι «λαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο», πολιτική οργάνωση των (σλαυο)μακεδόνων. Το NOF έχει αντιπρόσωπο στο «ΕΑΜ» Ελλάδας, και σήμερα οι (σλαυο)μακεδόνες πολεμούν (εναντίον Ελλάδος) μαζί με τον Ελληνικό λαό (ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)»(!!!).
.
ζ) Οι κομμουνιστές Ελλάδος, υπακούοντας στις μαρξιστικές εντολές περί «ένοπλης επιβολής δικτατορίας του προλεταριάτου» άρχισαν να γενοκτονούν Έλληνες «Αστούς» οι οποίοι νομίμως αμυνόμενοι, άρχισαν εκκαθαρίσεις των απάτριδων άθεων δολοφονικών κακούργων του ΚΚΕ (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων).
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι ενώ είχε συνταγματική δυνατότητα επιβολής της θελήσεως του επί πρωθυπουργού και υπουργών, επί ποινή απολύσεως – διαλύσεως κυβερνήσεως, εδέχθη αδιαμαρτύρητα την εθνική προδοσία του Καρα-αμαν-αλή το 1955, με αποτέλεσμα την καταστροφή του Ελληνισμού Κωνσταντινουπόλεως. Το 1955, τούρκος πράκτορας της «ΜΙΤ» πυρπόλησε το πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη για να ενοχοποιηθούν οι Έλληνες ως εμπρηστές. Συνελήφθη από αστυνομία Θεσσαλονίκης και επρόκειτο να δικασθεί με το αυτόφωρο αλλά προσωπική παρέμβαση του Καρα-αμαν-αλή επέβαλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης την απόλυση του Τούρκου για τακτική δικάσιμο, και «πνίξιμο» της υποθέσεως από τον τύπο. Η μη άμεση δικαστική απόδειξη της προκλήσεως της ΜΙΤ, έδωσε στην Τουρκία την ευκαιρία να εξεγείρει τον Τουρκικό όχλο εναντίον των Ελλήνων Κων/λεως με την κατηγορία ότι «Οι έλληνες έκαψαν το σπίτι του Κεμάλ. Κάψτε τα σπίτια και τα καταστήματα των Ελλήνων». (Αποτέλεσμα : β’ γενοκτονία και τελικός αφελληνισμός της Κωνσταντινούπολης)


1) Ο αείμνηστος Βασιλεύς Παύλος νομιμοποίησε το ΚΚΕ;;; Θα μας τρελάνεις τελείως;;; Ο Παύλος που βρίσκονταν συνεχώς στον Ελληνικό Στρατό;;; Σε κάθε του επιχείρηση;;; Η αείμνηστη "μάνα του λαού" Βασίλισσα Φρειδερίκη με την "Φανέλα του Στρατιώτη" το 1940-41, με τον "Έρανο της Πριγκίπισσας Φρειδερίκης" κατά την κατοχή (1942), τις Παιδουπόλεις κατά τον συμμοριτόπολεμο, τον Έρανο των Βορείων Επαρχιών, το Σπίτι του Παιδιού μετεμφυλιακά. Η Φρειδερίκη πήγε και επισκέφθηκε την Κόνιτσα όταν οι κομμουνιστές-κατσαπλιάδες επιτέθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων, μη έχοντας ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πήγε μόνη της, γιατί ο Παύλος αρρώστησε, να επισκφθεί τον πληγέντα λαό και να τον βοηθήσει. Όπου πήγαιναν οι Βασιλείς τύγχαναν της λαικής αγάπης. Έκαναν και από μία βρύση, ένα κοινωφελές έργο. Και οι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης "έσπαζαν" από την πέτρα το όνομα της!!! Ο Καραμανλής το νομιμοποίησε το 1974 μετά την πτώση της εθνοβλαβούς χούντας του Ιωαννίδη. Ο Βασιλιάς Παύλος τι φταίει για το Πετρίτσι; Ήταν οι Βασιλείς που έσωσαν την Ελλάδα και τα "βλαστάρια" της από το σιδηρούν παραπέτασμα.
2) Ο Βασιλεύς ήταν υπέρ της αποκάλυψης της αλήθειας. Αλλά Αμερικανοί, Τούρκοι τον απείλησαν μέχρι και με δολοφονία!!!

Όλους τους βγάζετε "Γλύξμπουργκ" χωρίς να ξέρετε και τι σημαίνει!!!


Ποιος φταίει συγγραφέα μου, ο Βασιλεύς;;; Την ιστορία του τόπου είσαι υποχρεωμένος να την μαθαίνεις για να μην την ξαναζήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου