Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ (3)

Εσείς τί είστε ; Οπαδοί του αρχιμασώνου γερμανοπροδότη Γλύξμπουργκ ; Ρε ούστ ! 
Είμαστε ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε. Εδώ δεν ντρέπονται οι κομμουνιστές που λένε "είμαστε κομμουνιστές", θα ντραπούμε εμείς. Φίλε μου, από που και ωσπού "Γλύξμπουργκ", "γερμανοπροδότης" και "αρχιμασόνος" ο Βασιλεύς μας Κωνσταντίνος ΙΓ΄;;;
Θέλω να μου το αιτιολογήσεις. Γιατί τα στοιχεία που έχουμε σας αποστομόνουμε μια και καλή και τις βλακείες σας να τις λέτε στην Βόρειο Κορέα!!!
Το προεκλογικό μας σποτ τα λέει όλα. Δεν βλέπεις τις ευθύνες της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι διακοσμητικός, υπογράφει νόμους, διατάγματα και μνημόνια ξεπουλήματος της Ελλάδος και παίρνει περίπου 3 εκ. τον χρόνο.
Σε αντίθεση, ο Βασιλιάς μπορούσε να κτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι για το καλό της Ελλάδος, δεν υπόγραφε τέτοιους νόμους και διατάγματα και έπαιρνε ετησίως περίπου 27.000 με 33.000 ευρώ.
Είδαμε ποιος μας κοστίζει περισσότερο. Είδαμε ποιος ωφέλησε την Ελλάδα και ποιος όχι. Είδαμε ποιος την μεγάλωσε και ποιος την ξεπούλησε. 
Το "ρε ουστ" στο επιστρέφουμε. Άλλοι πρέπει να φύγουν από την εξουσία και να φυλακιστούν όχι εμείς που πάντα βοηθούσαμε την Ελλάδα. Ο εφιάλτης Ελευθέριος Βενιζέλος οδήγησε την χώρα σε εμφύλια σύρραξη σχεδόν. Μετά κάνει τις εκλογές του το 1920 και αποποιείται όλων των ευθυνών και εμείς αναλάβαμε την αποπεράτωση της Μεγάλης Ιδέας. Προηγουμένως ο Βενιζέλος τα είχε συμφωνήσει πως η Ελλάδα θα πάθει νίλα. Εσκεμμένα έστειλε τον Στρατό στην Μικρά Ασία καταδικάζοντάς τον σε σφαγή. Όταν ο Ελληνικός Στρατός με αρχιστράτηγο τον Βασιλέα Στρατηλάτη Κωνσταντίνο ΙΒ΄ πολεμούσε στην Μικρά Ασία το 1921, ο Βενιζέλος από τότε μαζί με τους Ευρωπαίους πολιτικούς καθόριζαν τα νέα σύνορα της Ελλάδος τα οποία σχηματίστηκαν με την Συνθήκη της Λωζάνης 2 χρόνια μετά το 1923, η οποία συνθήκη σήμερα δεν ισχύει με υπογραφή του Αλβανικής καταγωγής Παπούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου