Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ

Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" ξεκίνησε την λειτουργία του στις 9 Αυγούστου 2011.

* Είμαστε υπέρ της επαναφοράς της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και της επανενθρονίσεως του Μεγάλου Έλληνος Βασιλέως Κωνσταντίνου. Είμαστε το πρώτο κόμμα που θέτουμε ανεπίσημα ακόμα ζήτημα αλλαγής του πολιτεύματος συνεπώς και του Συντάγματος. Η Βασιλεία είναι συνυφασμένη με την πρόοδο, την αξιοπιστία, το κύρος, την εξωστρέφεια, την επέκταση, την ανάπτυξη της Ελλάδος. Όλα τα Κράτη με Βασιλευομένη Δημοκρατία τα έχουν αυτά και είναι εθνικά υπερήφανες χώρες.

* Είμαστε κατά των μνημονίων. Τα θεωρούμε ξεπούλημα και εκτέλεση της Πατρίδος και τα μέτρα του παγιδεύουν την Ελλάδα. Δημιουργούν δε κύκλους ύφεσης, μειωμένων κρατικών εσόδων, διαρκώς αυξανομένων ελλειμμάτων, σκληρότερων μέτρων που με την σειρά τους οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση και παραλύουν κάθε οικονομική δραστηριότητα.

* Είμαστε υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν φύγουμε θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες για την Πατρίδα μας με αποτέλεσμα να τονωθεί η πολιτική και κομματική ασυδοσία, η κερδοσκοπία και η πολιτική λιτότητας. Η Ελλάδα είναι το "κλοτσοσκούφι των μεγάλων Δυνάμεων". Όλοι αναρωτιόμαστε αν αυτή είναι η συμπεριφορά των φίλων και συμμάχων μας ποια θα ήταν η συμπεριφορά των εχθρών. Η Ελλάδα έχει ανάγκη σοβαρών μεταρρυθμίσεων και ισχυρής κυβέρνησης έχοντας χάσει την αξιοπιστία της στις αγορές. Η Ελλάδα σέβεται τις Συμμαχίες, μέχρι που και υποτάχθηκε σ΄ αυτές, αλλά απαιτούμε και εμείς αντίστοιχο σεβασμό. Δεν είναι δυνατόν να μας χλευάζουν, να μας λοιδορούν, να μας υβρίζουν ενώ τους κάναμε ανθρώπους από ανθρωποφάγοι που ήταν. Οι πολιτικοί της Αβασιλεύτου χρεοκόπησαν την Ελλάδα μας. Γι΄ αυτό στην Ευρώπη πρέπει να πάμε με διαφορετική φωνή, με εθνική φωνή!

* Είμαστε κατά των περικοπών των εισοδημάτων του πολίτη, του αγρότη, του εργάτη, του συνταξιούχου, του ανέργου, του ανάπηρου, του πολύτεκνου. Εκεί όπου είναι υπερβολικά υψηλοί οι μισθοί είμαστε υπέρ της περικοπής και υπέρ της κατάργησης “αχρήστων” επιδομάτων. Π.χ. ένα χωριό στην Ηλεία λαμβάνει επίδομα τυφλότητος!!!!

* Είμαστε κατά της εκχώρησης του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια και υπέρ της ταχείας αποχώρησης των κατοχικών τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο και της διάλυσης του ψευδοκράτους. Απαιτούμε το άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου και την αποκάλυψη των προδοτών. Αρνούμαστε την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Η θέση μας στο μεταναστευτικό είναι επαναπροώθηση όλων των μη νομίμων μεταναστών (=λαθρομεταναστών) στις χώρες καταγωγής τους. Τους χαρακτηρίζουμε έποικους. Ο πολίτης πρέπει να αισθάνεται ασφαλής. Κάνουμε δε ιδιαίτερο λόγο στον "αλύτρωτο ελληνισμό".

* Είμαστε υπέρ της συμπίεσης του κράτους και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Το 20% του σημερινού Κράτους είναι μεν περιττό αλλά δεν υπάρχουν υποδομές, οργανισμοί και υπηρεσίες σε συγκεκριμένους τομείς. Η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν είναι απαραίτητα οι ιδιωτικοποιήσεις ή οι ενέργειες των ιδιωτών στον χώρο της οικονομίας. Είναι η πρωτοβουλία του πολίτη να δύναται να δημιουργήσει την επιχείρηση του, την βιοτεχνία του, ακόμα και την βιομηχανία του σε κατάλληλες και ευνοϊκές συνθήκες. Οι συνθήκες αυτές είναι: μειωμένη η φορολογία των επιχειρήσεων, διαφάνεια, έλεγχος.

* Είμαστε υπέρ της αξιοποίησης και όχι του ξεπουλήματος της δημοσίας περιουσίας. Θέλουμε την χώρα μας, την Ελλάδα μας ανταγωνιστική, ανεπτυγμένη με πολίτες δραστήριους και δυναμικούς.

* Είμαστε υπέρ της μείωσης της φορολογίας των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων για την προϋπόθεση και ύπαρξη ανάκαμψης και ανάπτυξης, αλλά και για την οικονομική ανακούφιση του πολίτη που επλήγη τόσο σκληρή από την φορολογική λαίλαπα του ΠαΣοΚ.

* Είμαστε υπέρ της επανίδρυσης της ΜΟΜΑ. Στην ΜΟΜΑ θα δουλεύουν μόνο Έλληνες διότι ο Ελληνικός Στρατός δεν εμπιστεύεται αλλοδαπούς. Έτσι, θα παράγεται και έργο και θα μειωθεί η ανεργία.

* Είμαστε υπέρ της χάραξης Ελληνικής ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης του "υπογείου πλούτου" και των φυσικών πόρων της Πατρίδος μας. Όλα αυτά είναι υποθηκευμένα από τα μνημόνια και μπορούν να συντηρήσουν ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο για τα επόμενα 200 χρόνια τουλάχιστον.

* Είμαστε υπέρ της τιμωρίας και απόδοσης πραγματικής δικαιοσύνης όλων των υπευθύνων για την σημερινή κατάσταση. Είμαστε το πρώτο κόμμα που λέμε: Έλεγχος Ε9, του πόθεν έσχες και δήμευση της περιουσίας των πολιτικών. Μείωση των εξόδων τους, των μισθών τους και κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων.

* Είμαστε υπέρ ριζικών μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία και την διακοπή πάσης μορφής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ως κόμμα ζητούμε την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και την αποκατάσταση της ιστορικής αληθείας. Κρατάμε ψηλά την Ορθόδοξη μας πίστη και το Ελληνοχριστιανικό φρόνημα και απαιτούμε ακύρωση κάθε μορφής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπως κάρτα πολίτη, φοροκάρτα, ΑΜΚΑ, κάρτα ακινήτου κ.α. Σκοπός των κυβερνώντων είναι να ελεγχόμαστε πλήρως απ΄ αυτούς και να οδηγηθούμε ταχέως στον σιωνισμό και την πανθρησκεία πρόδρομος των οποίων είναι η παγκοσμιοποίηση.

Η αποκατάσταση της Βασιλευόμενης δημοκρατίας στην χώρα μας είναι επείγον ζήτημα.
Δεν περιμένουμε τίποτα και δεν ελπίζουμε τίποτα από τα βρώμικα καθεστώτα. Η επιστροφή του Βασιλικού Πολιτεύματος, που ενσαρκώνει την μεγάλη Ιστορία αυτού του Ευλογημένου από τον ΥΨΙΣΤΟ τόπο, είναι η μόνη ελπίδα που θα εγγυηθεί το μέλλον και την συνέχιση της Ελλάδος, την νομιμότητα και την υγιή και ουσιαστική Δημοκρατία. Η Βασιλευομένη Δημοκρατία αποπαγιδεύει τον κοινοβουλευτισμό από την σήψη και την κακοδιοίκηση και ενδυναμώνει την πραγματική δημοκρατία φρενάροντας την κιβδηλοποίησή της. Ο Βασιλικός θεσμός αποτελεί το θεμέλιο ενός συστήματος που δεν βασίζεται σε παραχωρήσεις ούτε στην ηθική και πολιτική μετριότητα. Είναι η κορωνίς της Χριστιανικής ηθικής, της χρηστής με ήθος και αρχές κοινωνίας και των παραδοσιακών αξιών.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ!!!

Θέλουμε στην Ελλάδα μας κυβερνήτες με πίστη προς το Θεό.. Και όχι χρηματοκυβερνήτες των μασόνων και των λεσχών των διαχειριστών του χρήματος!!! Έχουμε την ανάγκη ενός Ορθοδόξου Ανώτατου Άρχοντα.

                                 Τ Ι     Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι    "Β Α Σ Ι Λ Ε Υ Σ"

Ο Βασιλεύς συνιστά, παροτρύνει, συμβουλεύει, εγγυάται, προωθεί και διευκολύνει τα κυριαρχικά δικαιώματα της δημοκρατίας ενώ είναι απηλλαγμένος από κάθε είδους προεκλογικών υποσχέσεων και ψηφοθηρίας. Ίσταται υπεράνω και πέρα από κόμματα. Είναι θεματοφύλακας του Ελληνοχριστιανικού μας Πολιτισμού. Συμβολίζει τον ηθικό δυναμισμό των αξιών του Βυζαντινού πολιτισμού και των ανθεκτικών δυνατοτήτων του λαού μας ενώ, κατευθυνεί το Βασίλειο του προς τον σεβασμό της Θρησκείας. "Βασιλεύς" σημαίνει αυτός που βασίζεται στον λαό. Σε αντίθεση με τους Προέδρους της Δημοκρατίας που είναι διακοσμητικοί και παίρνουν τους παχυλούς μισθούς και τα πρωτοφανή παχυλά επιδόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου