Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Όλα δείχνουν πως το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" θα κατεβεί στις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Έλληνες,
κρίνετε το μέλλον της χώρας. Με ποιους θα προχωρήσουμε. Ποιοι θα κάνουν τα επόμενα κρίσιμα βήματα. Το υπάρχον πολιτικό και πολιτειακό σύστημα 38 χρόνων δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να βυθίσει στην Ελλάδα στις λέσχες και στις στοές. Στον αμοραλισμό και τον υλισμό. Στην θεοποίηση του χρήματος, την έπαρση και την αλαζονεία. Είναι οι ηθικές διαφθορείς ΠαΣοΚ, ΝΔ, Αριστερά.
Τι μπορεί να προσφέρει παραπάνω ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μην λησμονούμε ότι "Πρόεδροι της Δημοκρατίας" είμαστε εμείς που εκλέγουμε, που ψηφίζουμε, που επιλέγουμε.
* Έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν τον έχουμε επιλέξει, είναι διακοσμητικός και παίρνει τον χρόνο 3 εκ. ευρώ τον χρόνο!!!
* Εν αντιθέσει με την Βασιλευομένη Δημοκρατία, όπου ο Βασιλεύς, δια της Βασιλικής Χορηγίας, λάμβανε ετησίως 25 με 32.000 ευρώ.
- Ο Βασιλεύς όμως είναι εκλεγμένος;
- Ο Βασιλεύς ενσαρκώνει την ιστορία αυτού του τόπου, είναι θεματοφύλακας του Ελληνοχριστιανικού μας πολιτισμού και των παραδοσιακών αξιών. Ο Βασιλεύς έχει την εξαιρετική ιδιότητα να διακρατεί την λαική συνοχή, είναι σύμβολο της ενότητος του Έθνους. Ίσταται μακράν και πέρα κομμάτων. Δεν δίνει προεκλογικές υποσχέσεις και δεν πέφτει σε κάθε είδους ψηφοθηρίας για να εκλεγεί. Και αυτό αποτελεί ενωτικό στοιχείο. Δεν εξαρτάται από συμφέροντα, ρουσφέτια και κόμματα. Βασίζεται στην λαική βούληση και είναι υποχρεωμένος να προστατεύει την Ορθοδοξία, τους Νόμους και το Σύνταγμα.
* Με Βασιλευομένη Δημοκρατία, η Ελλάδα είχε κύρος, δύναμη, αξιοπιστία στο εξωτερικό, στο δε εσωτερικό υπήρχε ανάπτυξη, παραγωγή, πρόοδος. Μπορεί οι παππούδες μας να ήταν φτωχοί, αλλά είχαν στα χείλη τους το χαμόγελο, ήταν φιλόξενοι και είχαν κάποια αρετή, αγνότητα. Υψηλό δε το αίσθημα του Πατριωτισμού, της Χριστιανοσύνης και της αλληλεγγύης. Λένε κάποιοι πολιτικοί, κάποια ΜΜΕ "θα γυρίσουμε στην δεκάετια του '50, του '60, του '70". Ναι αλλά τότε κάτι παρήγαμε, η Ελλάδα αναπτύσσοταν, προόδευε παρά την φτώχεια και την μιζέρια. Η ανάπτυξη από το 1953 μέχρι το 1973 δεν ξεπέρασε το 14% και δεν υπήρχε ποτέ σ' αυτές τις χρονιές αρνητικό πρόσημο στην ανάπτυξη. Επί Αβασιλεύτου (1974-2011) η ανάπτυξη δεν ξεπέρασε το 4,4% και πολλές χρονιές είχαμε αρνητικό πρόσημο!!! Από την στιγμή που ο Παπαδόπουλος κατήργησε την Βασιλεία και έγινε το Πολυτεχνείο ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα. Μασόνοι, ευρωπαίοι, εβραίοι, αμερικανοί έκαναν ένα σχέδιο για να την καταστρέψουν. Με Βασιλείς και έπειτα με Παπαδόπουλο η Ελλάδα ήταν ήδη πρώτη στην θάλασσα και γίνοταν και στην ξηρά. Η δραχμή ήταν ήδη ένα από τα σκληροπυρηνικά νομίσματα στον κόσμο, κατανεμηθείσα στην 4η θέση! 2η παγκοσμίως στην ανάπτυξη μετά την Ιαπωνία και 1η στην Ευρώπη επί 4 χρόνια (1969-1973) βραβευμένη δις από τον ΟΟΣΑ το 1971 και το 1972! Τα πετρέλαια και ο ορυκτός πλούτος που ανακάλυψε και προσπάθησε να βγάλει ο Παπαδόπουλος. Αυτό ζήλεψαν και αυτό ζηλεύουν και θα ζηλεύουν. Γι΄ αυτό κατέστρωσαν αυτό το σχέδιο. Για να καταστρέψουν την Ελλάδα, την βάση της Ορθοδοξίας και να μας φάνε όλο τον ορυκτό πλούτο. Δεν θα γίνοταν αυτή η κατρακύλα της χώρας μας εάν υπήρχε ένας Βασιλιάς. Διότι, ο Βασιλιάς είναι ο "Πατέρας του Έθνους".


Σαν διαχειριστής αυτού του blog καλούμε τον καθένα να κάνει παραλληλισμό.


Προσέξτε. Η Βουλγαρία πριν από 15-12 χρόνια βρισκόταν σε μία δεινή θέση και κατάσταση. Στην εξουσία εναλλάσσονταν 2 κόμματα. Το κεντροδεξιό και το σοσιαλιστικό. Ο εξόριστος επί 5 δεκαετίες Βασιλεύς της Βουλγαρίας Συμεών κατερχόμενος σε μία εκλογική αναμέτρηση, με το κόμμα του "Εθνικό Κόμμα", αποσπά το 43% του αγανακτισμένου βουλγαρικού λαού.
Το ίδιο γίνεται και εδώ. Μόνο που τώρα εμφανίστηκε και ο μετριοπαθής αναρχοκομμουνισμός στο προσκήνιο. Τώρα η ψήφος μας πρέπει να πάει σε ανθρώπους που πιστεύουν στον ΘΕΟ, ακολουθούν και την πνευματική ζωή, που αγαπούν την Ελλάδα και θα την προασπίσουν μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός τους, που θέλουν το δίκαιο. Η ψήφος μας πρέπει να πάει στην Δεξιά. Την Δεξιά που σέβεται και ενδιαφέρεται για τον λαό, την ανάπτυξη, για τα εθνικά μας θέματα, για τα εθνικά και λαικά δίκαια. 
Πρέπει με την ψήφο μας να διαλύσουμε το πολιτειακό και πολιτικό σύστημα και το τρίπολο ΝΔ-ΠαΣοΚ-Αριστερά. Μία Αριστερά με ηγέτη τον εθνομηδενιστή ΣυΡιζα και το ύπουλο προδοτικό ΚΚΕ.
Η Ελλάδα πρέπει να επανέλθει στην παλιά της δόξα, την αξιοπιστία, το κύρος. Αυτά μπορεί να τα προσφέρει και να αγωνιστεί μόνο η "Εθνική Ελπίδα" ιδίως με το πολίτευμα που πρεσβεύουμε. Που δόξασε την Ελλάδα, την Βασιλευομένη Δημοκρατία, με Ανώτατο Άρχοντα τον λεβέντη μεγάλο Έλληνα και Ορθόδοξο Βασιλιά Κωνσταντίνο τον ΙΓ΄. 


Χάσαμε            την αξιοπρέπεια μας,
                          την ελευθερία μας,
                          τα δικαιώματα μας,
                          τις δουλειές μας,
                          την ασφάλεια μας,
                          την υγεία μας.

Τί άλλο πρέπει να χάσουμε;;;
Φταίνε και οι 300 για αυτά που έκαναν,
άλλα και για αυτά που δεν έκαναν.
Εσύ θα συνεχίσεις να ψηφίζεις τους ίδιους;;;

Πρέπει να αντιδράσεις. Για τα παιδιά σου.
Για την Πατρίδα μας. Για την Ορθοδοξία.
Είναι εθνική υποχρέωση όλων μας.
Υπάρχει ακόμα ελπίδα.





Ε Θ Ν Ι Κ Η

Ε Λ Π Ι Δ Α






Οδεύουν προς την παγκοσμιοποίηση. Βοηθούν
τους αλλόθρησκους και πλήττουν την Ορθοδοξία.
Σκοπός τους είναι η πανθρησκεία.
Σκοπός τους είναι το ξεπούλημα της Ελλάδος.

Η Εθνική Ελπίδα είναι ένα νέο πανελλαδικό πατριωτικό μέτωπο που εκφράζει όλους τους Έλληνες απ' όλες τις τάσεις. Όλες οι δυνάμεις για τον σχηματισμό του κόμματος ήταν και είναι βασιλικές και όλοι ήρθαν στις τάξεις μας, αλλά και όλοι οι άλλοι οι αγανακτισμένοι πολίτες που θυμούνται πως ήταν τότε και πως είναι τώρα. Δηλ. όλοι είναι Βασιλόφρωνες και αγανακτισμένοι που αναπωλούν την Βασιλευομένη Δημοκρατία.
Εκφράζει τους πάντες, κυρίως όλον τον γνήσιο Ελληνικό Ορθόδοξο πληθυσμό. Δίνει την ελπίδα και την δυνατότητα να εκφραστούν και οι βασιλόφρωνες. Θέλει την Εκκλησία παρούσα και δυναμική στις εξελίξεις, όπως επί μακαριστού Χριστοδούλου. Θέλει την παύση του διωγμού της γνησίας του Αγίου Όρους Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. Εκφράζει την "ανθενωτική τάση" δηλ. την τάση πως η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν πρέπει να ενωθεί με την Καθολική διότι είναι αίρεση πρώτον, και δεύτερον ο Πάπας ο "αλάθητος" θέλει την υποτέλεια της Ελλάδος και την καταστροφή της Ορθοδοξίας. Το 1204, το 1453, το 1821, το 1921-22, σήμερα. Πάντα βοηθούσαν τους αντιπάλους μας ας ήταν και μουσουλμάνοι, αρκεί να μην ήταν Ορθοδόξοι.
Αγωνίζεται για την εξάλειψη της φαυλότητος και της διαφθοράς, να δημιουργήσει ένα "δημοκρατικό εθνικό ρεύμα", να προασπίσει τα εθνικά και λαικά δίκαια, να συμβάλλει στην ηθική και υλική ανάκαμψη της Ελλάδος και να προτείνει και να υποστηρίξει βιώσιμες λύσεις στα Εθνικά μας θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.
Η Εθνική Ελπίδα έρχεται να καλύψει τα κενά στο πολιτικό μας σύστημα και να προτείνει ριζοσπαστικές λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την πληγωμένη μας Πατρίδα, να δώσει την ελπίδα στο Έθνος μας, να δώσει στον Έλληνα ξανά την υπερηφάνια του και να ξαναδώσει νόημα στις λέξεις: εντιμότητα, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, χάραξη πολιτικής, αυτοθυσία και φέρνει νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέα ήθη.
Εφ' όσον μπεί στην Βουλή, το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει είναι η διεξαγωγή ενός νέου, καθαρού, αδιάβλητου, δημοψήφισματος για την επανενθρόνιση του Κωνσταντίνου ή μη.

Επισκεφθείτε το blog: Βασιλόφρονες της Ελλάδος.
http://vasilofrones.blogspot.com/
Οι Βασιλόφρονες της Ελλάδος έχουν ξεκινήσει έναν τιτάνιο αγώνα συσπείρωσης των Ελλήνων που θέλουν την Βασιλευομένη Δημοκρατία στην χώρα και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ στον θρόνο για να έλθει η Ελλάδα στην δόξα και το κύρος που την αξίζει. Καλώ όλους γιατί ο αγώνας και ο στόχος μας είναι κοινός να ψηφίσετε το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα", αναλογιζόμενοι και το άνωθεν παράδειγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου