Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ & ΤΗΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ;;;

Βλέπουμε τώρα στις δημαγωγικές δημοσκοπήσεις ότι το πατσοκ ανεβαίνει. Ο Βενιζέλος στο επίθετο λέγεται ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ!!!!! Θα δώσετε άφεση αμαρτιών για να μας αποτελειώσουν; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! Ξυπνήστε και πετάξτε τους στον κάλαθο των αχρήστων!!!!!!!!!! Θα παραδώσετε την Ελλάδα σε ένα Τούρκο(γλου);;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!! Πόσο πια να υποταχθούμε στους προδώτες!


Έλληνες και Ελληνίδες, θέτω ένα ερώτημα:
Θέλετε ένα κυβερνητή Έλληνα και Ορθόδοξο με αρχές, Ολυμπιονίκη και δραστήριο που ο παππούς διπλασίασε την Ελλάδα και πολεμούσε έφιππος στην Μακεδονία, την Ήπειρο και την Μικρά Ασία ή έναν κυβερνήτη που μεγάλωσε στα πούπουλα και στα κολέγια μη ξέροντας τα προβλήματα του Ελληνικού λαού και τα Ελληνικά που ο προπάππους του ένας Πολωνός μασσόνος πρόδωσε τους Έλληνες το 1913 στα Ιωάννινα ή έναν ακόμα τούρκο(γλου);

Έβαλαν εμάς στο ΔΝΤ τα πασόκια με την σύμπραξη του κωλοτούμπα και της Μπαγκογιάνη. Τώρα θέλουν σύμφωνα με αποκάλυψη του Προέδρου της Εθνικής Ελπίδας Γ. Παπαδόπουλου να βάλουν και την Κύπρο. Γιατί;;; Γιατί έχει το φυσικό αέριο. Έτσι εξηγείται η επίσκεψη της Μέρκελ στην Κύπρο το καλοκαίρι πέρσι. 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!! 


ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;;;;

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ!!!! 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΧΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ & ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου