Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ

Τώρα ξαφνικά, 12 ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών, βγήκε πόρισμα για προφυλάκιση του Τσοχατζόπουλου. Και όλα αυτά εννοείται τυχαία!!!! Τώρα γίνεται μία παρωδία προφυλάκισης και ανακρίσεων.
- Γιατί όμως όλα αυτά;
- Για να μας δείξουν ότι το βρώμικο τους σύστημα τώρα με την προφυλάκιση του Τζοχατζόπουλου γίνεται η "κάθαρση" του συστήματος. Και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο για να δείξει το πατσοκ ότι βάζει στην φυλακή πρώην στελέχη του. Με την προφυλάκιση του Τσοχατζόπουλου βγαίνει ο Βενιζέλος και μας λέει ότι το ΠαΣοΚ "έχει από καιρό διώξει τον Α. Τσοχατζόπουλο από τις τάξεις του". Πόσο καιρό. Όλα έγιναν την ίδια ημέρα με απότερο σκοπό το πασοκ να προσελκύσει ψήφους με την διαγραφή από το κόμμα και την προφυλάκιση του Τσοχατζόπουλου.

Για τον Τσοχατζόπουλο είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του τον Ιούνιο του 2011 ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελπίδας Γ. Παπαδόπουλος λέγοντας: "Εγώ δεν έκανα γάμο με 5 εκ. ευρώ στην Γαλλία. Από κάτω από τις γέφυρες κοιμόταν". Μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

Μετεκλογικά, ο Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί. Θα βρεί πρόφαση (λόγους υγείας ίσως) και θα βγεί και μετά τα ΜΜΕ επιδερμικά για το θέμα αυτό και μετά το θάψουν τελείως.

Να με θυμηθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου