Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

Δυστυχώς η αριστεροκρατία κρατεί ακόμη. Οι βάσεις της όμως έχουν φθαρεί. Ήρθε όμως η ώρα να καταρρεύσει. Τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με την επικαιρότητα πραγματικά, αλλά με το τι είπε ο ένας δημοσιογράφος στον άλλο. Ασχολούνται με την συμπαράταξη της Αριστεράς!!!!!! Δεν ασχολούνται π.χ. με την αυτοκτονία του πολίτη από την Ξάνθη και ασχολούνται με το να "νουθετούν" τον λαό να μην ψηφίσει δεξιά κόμματα και κυρίως την Χρυσή Αυγή!!!! Η Χρυσή Αυγή μπορεί να έχει όλα τα ελαττώματά της αλλά δεν θα πεις εσύ κ. δημοσιογράφε τι κόμμα θα ψηφίσει ο Έλληνας ή η Ελληνίδα. Ο Ελληνικός λαός νομίζεται ότι κοιμάται;;;;; Τι ιδέα έχετε;;; Την κατάσταση από εσάς καλύτερα την ξέρει.
Τώρα το πατσοκ και ιδίως ο Πρόεδρος του παριστάνουν τους διασώστες της χώρας και της εθνικής μας οικονομίας, τους διαπραγματευτές, τους αίροντας τας αμαρτίας του κόσμου. Εκτίναξαν το δημόσιο χρέος και το έλλειμα, οδηγούν τους Έλληνες στην αυτοκτονία, έφεραν την κατοχή στην Ελλάδα, το ΔΝΤ, την τρόικα!!!!!!!!!!!! Παρουσιάζουν τα μνημόνια ως σωτηρία, την ύφεση ως ανάπτυξη, το βούλιαγμα ως ανάκαμψη.
Πρόσφατα έκαναν το κούρεμα του χρέους, το λεγόμενο ΡSI, σύμφωνα με το οποίο κουρεύτηκαν 103 δις ευρώ χρέος. Αλλά μας επιβάρυναν με άλλα 130 δις ευρώ. Ωραίο κούρεμα. Ο Βενιζέλος έκανε διαπραγμάτευση. Ωραία διαπραγμάτευση. Πηγαίνουν εκεί οι δικοί μας, εξευτελίζουν την Ελλάδα και την λένε θα πάρετε αυτά και αυτά τα μέτρα. Όταν τον Νοέμβριο του 2011 ανέλαβε πρωθυπουργός της Ιταλίας ο Μόντι είπε στην Μέρκελ "Να ξέρεις, την συνταγή που εφάρμοσε η Ελλάδα δεν πρόκειται να την εφαρμόσω". Το αποτέλεσμα αυτής της 38ετούς μεταπολίτευσης και της 2ετούς αυτής σοσιαλιστικής δικτατορίας του πατσοκ είναι 1 στους 2 να μην μπορεί να καλύψει τις βιοτικές του ανάγκες και να πληρώσει ΔΕΗ, ΟΤΕ κα, 1 στους 2 να μην μπορεί να βρει εργασία, 2 στους 10 να είναι άνεργος και άεργος και να καταφεύγει σε συσσίτια κλπ!!!!!!!! Τώρα ο κ. Βενιζέλος επειδή ξέρει πως είναι ανέφικτος στόχος η αυτοδυναμία του πατσοκ, ψάχνει, πολύ εμμέσως πλην σαφώς, την συνεργασία. Καλύτερα ας καταργηθεί ως κόμμα το πατσοκ γιατί οι ηγήτορες του πρέπει να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία. Δεν είναι κόμμα του λαού, του εργάτη κα τέτοιες μπούρδες που έλεγε ο εφιάλτης Αν. Παπανδρέου. Είναι κόμμα των Ρογκφέλερ!!!!!!!!!!!
Η Αριστερά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Δεν είναι δυνατόν η Αριστερά πλέον να ενδιαφέρεται (ή να το παριστάνει) περισσότερο για τον λαό από την Δεξιά!!! Έλεος!!!! Ο Τσίπρας τώρα μιλά για έναν "νέο αριστερό συνασπισμό εξουσίας". Ευχόμεθα να μην γίνει ποτέ αυτό. Όχι γιατί φοβόμαστε, αλλά επειδή δεν θέλουμε η Ελλάδα και εμείς η κοινωνία, ο λαός, το Έθνος, η νεολαία να ξαναζήσουμε ότι περάσαμε στην κατοχή και τον συμμοριτοπόλεμο. Το ΚΚΕ μιλά για αρπαγή της εξουσίας από τον λαό. Τέτοια έλεγαν πριν τα Δεκεμβριανά και κατά την διάρκεια του Εμφυλίου και αιματοκύλυσαν την Ελλάδα. Μήπως ετοιμάζουν και ε΄ γύρο;;;; Δεν γνωρίζουμε;;;;
Εσάς Ελληνίδες και Έλληνες ενδιαφέρει πως θα θρέψετε την οικογένειά σας και τα παιδιά σας, πως θα τους σώσετε από την καταστροφή και τα επικείμενα μέτρα του Ιουνίου, όχι η συμπαράταξη της αριστεράς και οι κοκορομαχίες μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου