Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ελληνίδες, Έλληνες,

Χάσαμε 

την αξιοπρέπεια μας,
την ελευθερία μας,
τα δικαιώματα μας,
τις δουλειές μας,
την ασφάλεια μας,
την υγεία μας.

Τί άλλο πρέπει να χάσουμε;;;
Φταίνε και οι 300 για αυτά που έκαναν,
άλλα και για αυτά που δεν έκαναν.
Εσύ θα συνεχίσεις να ψηφίζεις τους ίδιους;;;

Πρέπει να αντιδράσεις. Για τα παιδιά σου.
Για την Πατρίδα μας. Για την Ορθοδοξία.
Είναι εθνική υποχρέωση όλων μας.
Υπάρχει ακόμα ελπίδα.




Ε Θ Ν Ι Κ Η

Ε Λ Π Ι Δ Α




Οδεύουν προς την παγκοσμιοποίηση. Βοηθούν
τους αλλόθρησκους και πλήττουν την Ορθοδοξία.
Σκοπός τους είναι η πανθρησκεία.
Σκοπός τους είναι το ξεπούλημα της Ελλάδος.

Η Εθνική Ελπίδα είναι ένα νέο πανελλαδικό πατριωτικό μέτωπο που εκφράζει όλους τους Έλληνες απ' όλες τις τάσεις. Όλες οι δυνάμεις για τον σχηματισμό του κόμματος ήταν και είναι φιλοβασιλικές και όλοι ήρθαν στις τάξεις μας, αλλά και όλοι οι άλλοι οι αγανακτισμένοι πολίτες που θυμούνται πως ήταν τότε και πως είναι τώρα.
Εκφράζει τους πάντες, κυρίως όλον τον γνήσιο Ελληνικό Ορθόδοξο πληθυσμό. Δίνει την ελπίδα και την δυνατότητα να εκφραστούν οι βασιλόφρονες, ως κατ΄ εξοχήν πολιτικός τους φορέας. Θέλει την Εκκλησία παρούσα και δυναμική στις εξελίξεις, όπως επί μακαριστού Χριστοδούλου. Εκφράζει την "ανθενωτική τάση" δηλ. την τάση πως η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν πρέπει να ενωθεί με τον Παπισμό πρώτον διότι είναι αίρεση, δεύτερον έχουμε βασικές δογματικές διαφορές και τρίτον ο Πάπας ο "αλάθητος" θέλει την υποτέλεια της Ελλάδος και την καταστροφή της Ορθοδοξίας. Το 1453, το 1821, το 1921-22, σήμερα. Πάντα βοηθούσαν τους αντιπάλους μας ας ήταν και μουσουλμάνοι, αρκεί να μην ήταν Ορθόδοξοι.
Αγωνίζεται για την εξάλειψη της φαυλότητος και της διαφθοράς, να δημιουργήσει ένα "δημοκρατικό εθνικό ρεύμα", να προασπίσει τα εθνικά και λαικά δίκαια, να συμβάλλει στην ηθική και υλική ανάκαμψη της Ελλάδος και να προτείνει και να υποστηρίξει βιώσιμες λύσεις στα Εθνικά μας θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.
Η Εθνική Ελπίδα έρχεται να καλύψει τα κενά στο πολιτικό μας σύστημα και να προτείνει ριζοσπαστικές λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την πληγωμένη μας Πατρίδα, να δώσει την ελπίδα στο Έθνος μας, να δώσει στον Έλληνα ξανά την υπερηφάνια του και να ξαναδώσει νόημα στις λέξεις: εντιμότητα, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, χάραξη πολιτικής, αυτοθυσία και φέρνει νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέα ήθη.
Εφ' όσον μπεί στην Βουλή, το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει είναι η διεξαγωγή ενός νέου, καθαρού, αδιάβλητου, δημοψήφισματος για την επανενθρόνιση του Κωνσταντίνου ή μη.
Επίσης, ο Πρόεδρος μας Γ. Παπαδόπουλος θεωρεί ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ εκμεταλλεύτηκε το φιλοβασιλικό χώρο, επικαλούμενος το γεγονός ότι το 1974 ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Το Στέμμα της Δημοκρατίας», και προβάλλοντας ότι διατηρεί σχέσεις με την Ελληνική Βασιλική οικογένεια.

Η Εθνική Ελπίδα το κλειστό επάγγελμα που λέγεται Βουλή (γιατί μπαίνουν μόνο συγγενείς) θα το σπάσει και θα το ξανακάνει λειτούργημα όπως ήταν κάποτε.

Ζήτω η Ορθοδοξία.
Ζήτω η Ελλάς.
Ζήτω το Έθνος.
Ζήτω ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ', η μόνη εθνική εφεδρεία.
Ζήτω η Εθνική Ελπίδα, η μόνη μας ελπίδα.

2 σχόλια:

  1. proedre emeis milame alla o kosmos thelei na dei thn ethniki parataksei enomenh kai oxi apokomenei h pio polu pane me thn xrysh aygh an thes na mpoume sth boulh kane synergasia me thn xrysh aygh o pio poly deksioi tha pane ekei giati theloun na parei h deksia megalo pososto an kanoume synergasa pisteuo tha paroume 7 me 8% allios oute gia duo den mas blepo me sebasmo kai ektimish pitoulias kostas gampros tou basilh tou giota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε αγαπητέ Κώστα, η Εθνική Παράταξη είναι αποκομμένη επειδή την κατακερμάτισε, επειδή την δίχασε ο δήθεν "Εθνάρχης" Κ. Καραμανλής. Ούτε η ΝΔ είναι δεξιά ούτε το ΛαΟΣ. Φοβούνται να το ομολογήσουν δεν ξέρω. Το μόνο γνησίως δεξιό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Εθνική Ελπίδα. Όπως ιδρυτικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδας ο Παναγιώτης Φραιδάκης «Ο Γ. Καρατζαφέρης χαμήλωσε πολύ τους τόνους, εμείς θα φωνάξουμε δυνατά ότι είμαστε δεξιοί» καταγγέλλοντας τον ότι «υπέστειλε τη σημαία του αγώνα» της δεξιάς. . Ο Πρόεδρος μας είχε δηλώσει «ο πατριωτικός χώρος θα πάρει το ποσοστό που του ανήκει και θα συρρικνωθούν εκείνοι που πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες του».
      ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ-ΔΕΞΙΟΙ. Αυτοί είμαστε.

      Διαγραφή