Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ

Με αυτό το μικρό απόσπασμα από την Βικιπαίδεια προτρέπω τους Έλληνες αλλά κυρίως τους πρόσφυγες (όπως και οι δικοί μου) να μην ψηφίσουν ΚΚΕ & ΣυΡιζΑ (τότε ήταν ενιαία, το 1968 διασπάστηκαν). Εδώ το κείμενο ως έχει:


"Το νεαρό τότε ΣΕΚΕ αντιτάχθηκε εξαρχής στη Μικρασιατική Εκστρατεία χαρακτηρίζοντάς την ιμπεριαλιστικό και τυχοδιωκτικό πόλεμο. Εκτίμησε ότι αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης και των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής, Αγγλίας και Γαλλίας, που ήθελαν να καταπνίξουν τον εθνικοαπελευθερωτικό, για τους Τούρκους, αγώνα του κεμαλικού κινήματος.[6]
Τα μέλη του ΣΕΚΕ(Κ) διεξήγαγαν δραστήρια προπαγάνδα τόσο στο μέτωπο όσο και στα μετόπισθεν, προειδοποιώντας για τις καταστρεπτικές συνέπειες της συνέχειας του πολέμου και καλώντας το λαό να αγωνιστεί για την ανατροπή του βασιλιά και την ειρήνευση στη βάση της συνεννόησης με τον τουρκικό λαό.[7]"

Μέχρι και προπαγανδιστική εφημερίδα κατά της Ελληνικής προσπαθείας στην Μικρά Ασία ίδρυσε το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ ο εβραικής καταγωγής Αβραάμ Μπεναρόγια. Συμμάχους είχαν τους Εβραίους οι οποίοι βοηθούσαν τον Κεμάλ με σκοπό την ήττα των Ορθοδόξων!!!!!!!!!!!! Την πολύτιμη βοήθεια τους και ουσιαστική συμβολή στο έργο των εβραίων και των κομμουνιστών προσέφεραν οι Φιλελεύθεροι και ο Ελευθέριος Βενιζέλος!!!!!!!!!!!!!

Στο φύλλο του "Ριζοσπάστη" της 12/7/1935  ο Νίκος Ζαχαριάδης έγραφε: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, ή Τουρκία θά τανε σήμερα πεθαμένη και 'μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την άστο-τσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε.»

Η Μεγάλη Ελλάδα που ονειρεύονται οι κομμουνιστές είναι μία Ελλάδα χωρίς πυγμή, ήθος και αρχές, αξίες και ιδανικά. Μία Μεγάλη Ελλάδα που επεδίωκαν κυρίως με την βία προτεκτοράτο της κομμουνιστικής άθεης Ρωσίας. Μία Μεγάλη Ελλάδα χωρίς τα ιερά και πάτρια εδάφη της Μακεδονίας και της Θράκης. Έφτασε στο σημείο να την πουλήσει δις στους Βουλγάρους!!!!!!!!
«Ενιαία και Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη» ΕΠΕΔΙΩΚΕ το ΚΚΕ από το 1924 καθ' υπόδειξη της Κομμουνιστικής Διεθνούς.

Έτσι δεν δείχνουν σεβασμό στους γενναίους ήρωες του Μακεδονικού Αγώνος, των Βαλκανικών Πολέμων και της Μικρασιατικής εκστρατείας. ΟΥΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ, ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΟΝ ΚΩΤΑ κλ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!

                  ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου