Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες προσέρχονται πρώτα στην Εκκλησία και μετά στις παρελάσεις να τιμήσουν τους ήρωες, τα παλικάρια αυτά που έχυσαν το αίμα τους γαι την ελευθερία της Πατρίδος μας.
"Υπέρ βωμών και εστιών" οι Αρχαίοι,
"Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος" οι Βυζαντίνοι,
"Για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία" οι επαναστάτες του 1821.
Τώρα εμείς για την Ορθοδοξία "Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος".
Για την Πατρίδα "Μητρός τέ καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον".

Οι Εθνικές Επέτειοι της χώρας μας είναι 2:
¨ 25 Μαρτίου: Εθνική Παλιγεννεσία, Επανάσταση εναντίον του τούρκου τυρράνου.
¨ 28 Οκτωβρίου: Το ΟΧΙ που συνειδητά είπε ο Ιωάννης Μεταξάς και μαζί του όλος ο Ελληνικός λαός στους υπερόπτες Ιταλούς.
Παλαιότερα με χαρά, ενθουσιασμό, συγκίνηση και πατριωτισμό οι Έλληνες τιμούσαν τους ήρωες. Όμως στις 2 τελευταίες Πανεθνικές αλλά και στις τοπικές παρελάσεις ο κόσμος αγανακτισμένος από τους πολιτικούς, θέλει να εκδηλώσει την αντίδρασή του έστω και με βίαιο τρόπο. Δικαίως ο κόσμος αντιδρά αλλά σε ένα "Εθνικό βάφτισμα" όπως είναι οι Παρελάσεις είναι απρεπές προς τους ήρωες, τους πολεμιστές που έπεσαν για την πίστη, την ελευθερία και τα ιδανικά της φυλής.

Οι πολιτικοί δεν δικαιούνται να κάθονται εις την εξέδραν, ουδέ να συμπαρίστανται εις τας Δοξολογίας και τας Επιμνημοσύνους δεήσεις, διότι με τας πράξεις των και τους νόμων των δεν ετίμησαν αυτούς τους οποίους υποτίθεται τιμούν. Ποιες είναι αυτές οι πράξεις;
α) Μνημόνια που σημαίνουν ξεπούλημα της Πατρίδος.
β) Περικοπές εισοδημάτων που σημαίνουν λαική εξαθλίωση και κοινωνικό ξεχαρβάλωμα.
γ) Περικοπές στην Παιδεία με αποτέλεσμα να φωνάζει ο μαθητής "Κυρία πεινάω, πεινάω"!!!!!!
δ) Χαράτσι που σημαίνει πως ο σοσιαλισμός σώζει την Ελλάδα!!! κλπ.

                                         ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ.
  ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΙΕΡΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΝΟΙ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ & ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ & ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. 

Ο Πρόεδρος της "Δημοκρατίας" με έναν απαξιωτικό τρόπο έφυγε από την παρέλαση και σημειωτέον έλεγε με υπερηφάνεια αλλά και με οργή "ήμουν αντάρτης".

ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΑΧΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΙ & ΤΟΣΟΙ.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΕΛΑΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:
«Γιατί μου αφαίρεσαν την ελληνική ιθαγένεια; Εγώ είμαι Έλληνας. Γεννήθηκα από Έλληνες γονείς. Υπηρέτησα τη θητεία μου στον ελληνικό στρατό. Χάρισα στην Ελλάδα ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Αγωνίστηκα για να διοργανώσει η Ελλάδα τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Ακόμη και σήμερα προσπαθώ να βοηθήσω τη χώρα μου, κι ας συναντάω διαρκώς την περιφρόνηση της ελληνικής κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου