Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η Εθνική Παράταξη είναι οι ανένταχτοι Έλληνες πατριώτες. Δεν έχει καμία σχέση με την δεξιά ή την αριστερά! Πιο κοντά σ΄ αυτήν την παράταξη βρίσκεται η Δεξιά. Η δεξιά έχει κατακερματισθεί από τον Κων/νο Καραμανλή και τους ηγέτες της ΝΔ. 
Το έργο δε, των αριστερών:

1922 Υπέρ του Κεμάλ,
1924 Υπέρ ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης,
1934 Καυτηρίασαν τις εθνικές διεκδικήσεις,
1940 Υπέρ ένος μπλόκου με την συμμετοχή όλων των χωρών της Βαλκανικής (και της Ελλάδος) υπό την κηδεμονία της Ρωσίας και μίας λαικοστρατιωτικής επανάστασης ενώ ο Στρατός και τα νιάτα της Ελλάδος πολεμούσαν στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.
1942-1949 Το ΕΛΑΣ δημιουργεί εμφύλιο,
1944 Φενέος, Μελιγαλάς, Δεκεμβριανά,
1945 Υπογραφή παραχώρησης της Μακεδονίας στους Βουλγάρους,
1947-1948 Παιδωμάζωμα,
1965 Κατά της ένωσης Κύπρου και Ελλάδος,
1967 Δολοφονία της Αικατερίνης Μυλωνά,
1973 Κατάληψη Νομικής και Πολυτεχνείου.
1992 Υπέρ υιοθέτησης του ονόματος "Μακεδονία" από τα Σκόπια,
2010 Κατάληψη της Ακρόπολης. Έναν τόπο που σχεδίαζαν το 1945 να τον βομβαρδίσουν.
1974- Κατάληψη των ΜΜΕ, λογοτεχνίας, ποίησης, εκπαίδευσης, θεάτρου από ακροαριστερούς. ΚΛΠ
Η Δεξιά φταίει... Δεν μπορεί ο κάθε αριστερούλης να βγαίνει και να κατηγορεί μία παράταξη που βοήθησε την Ελλάδα. Οι Καραμανλήδες, ο Μητσοτάκης, ο Στέφανος Στεφάνοπουλος, ο Ράλλης, ο Έβερτ, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης κα δεν γίνεται να χαρακτηριστούν δεξιοί. Πούλησαν αυτοί την παράταξη, την κατακερμάτισαν, ο τελευταίος ψήφισε το Μνημόνιο 1. Η ΝΔ ψήφισε το Μνημόνιο 2. Οι δεξιοί δεν λένε "πουλάμε την Πατρίδα", "ας γίνουν περικοπές". Λέμε πως η Πατρίδα και η Ορθοδοξία πρέπει να προασπιστούν, να προστατευτεί ο άνεργος, ο αγρότης, ο εργάτης. 40 και πλέον χρόνια την βαρύτατη αυτή ευθύνη ανέλαβαν οι Βασιλόφρονες. Τώρα πέρασε στην Εθνική Ελπίδα αυτή η υποχρέωση.
Κατέρρευσε το Πολυτεχνείο και οι μύθοι για τους Βασιλείς και την 21η Απριλίου. Οι αριστεροί συντηρούν αυτούς τους μύθους για να εξολοθρεύουν τους εχθρούς τους. Η Δεξιά έχει ηθικές αξίες ενώ η Αριστερά υλικές.

Η Αριστερά χρεωκόπησε στην Ελλάδα
και κατέστρεψε την Ελλάδα.
α) ΚΚΕ (βλέπε πάνω)
β) ΣυΡιζΑ οχλοκρατία, αναρχία, καταστροφή, ισοπέδωση, ολοκληρωτισμός. Ίσως έπρεπε να ονομασθεί (ΣΥμμορία ΡΙΖικής Αναταραχής).
γ) ΠαΣοΚ (τα ξέρουμε όλοι, χαράτσια, χρέος, ανεργία, έλλειμμα, ακρίβεια, φόροι κλπ).
Θα μου πείτε η ΝΔ είναι η αθώα περιστερά. Όχι βέβαια. Εκτός από την περίοδο του Αβέρωφ η ΝΔ δεν πότε δεξιά, παρά μία "επιχειρηματική, νεοφιλελεύθερη παράταξη" κυρίως μετά το 1990.
Οι πραγματικοί πατριώτες, οι πραγματικοί Έλληνες ψηφίζουμε "Εθνική Ελπίδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου