Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 6 ΜΑΙΟΥ - ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Από ότι φαίνεται πηγαίνουμε για εκλογές ολοταχώς για Κυριακή 6η Μαίου. Μία μέρα την οποία επισήμως τα κόμματα της Βουλής ΠαΣοΚ, ΛαΟΣ και Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισαν το ξεπούλημα και εκτέλεση της Ελλάδος. Μία μέρα την οποία δολοφονήθησαν 4 άτομα αδίκως. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε "πρωτεργάτες της Νέας Ελλάδος". Αυτό θα γίνει με την ψήφο μας. Δεν θα σταματήσω να λέω πως αυτές οι εκλογές αποτελούν αφετηρία. Ή θα τιμωρήσουμε όλο το υπάρχον πολιτικό και πολιτειακό σύστημα ή συνεχίζουμε με τους ίδιους πολιτικούς ζώντας σε άθλια όπως τώρα κατάσταση και χειρότερα. Τα αίτια αυτής της κρίσης είναι ένα σχέδιο όμως είναι και μία κοινωνική κρίση. Κρίση πνευματική, ηθική, αξιών, ιδανικών, αρχών. Δεν είναι μόνο οικονομική. Το ΠαΣοΚ παρέλαβε ένα Κράτος με χιλιάδες προβλήματα και το παρέδωσε αποικία. Ορθώς το είπε αυτό ο κ. Καρατζαφέρης μόνο που ήταν και αυτός συμμέτοχος στην δημιουργία αποικίας...

Εμείς τους ψηφίζουμε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. ΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΝΔ, ΤΟ ΚΚΕ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΛΑΟΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.

Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις. Είναι δημαγωγικές. Αν όλοι έχουμε την αντίληψη: Η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, ας στην στηρίξω, ποιος θα κυβερνήσει. Ή, Η Αριστερά έχει μεγάλο ποσοστό, αυτήν θα στηρίξω. Τώρα βάζουν και την "Χρυσή Αυγή" και τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" να "ρίξουν στάχτη στα μάτια". ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ. ΠαΣοΚ & ΝΔ δεν ξεπερνούν το 10%, όπως και όλα τα άλλα κόμματα. Ξεπεράστε τους ενδοιασμούς και ψηφίστε την "Εθνική Ελπίδα". Την όντως εθνική ελπίδα για το καλό μας, των παιδιών μας, της Ορθοδοξίας και της Πατρίδος. Για ένα αντάξιο και παραγωγικό μέλλον. Για μία Ελλάδα πηγή φωτός.

Ελληνίδες, Έλληνες,
μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Διαδικτιακά αγωνιστείτε για το μεγάλο μας εθνικό κίνημα, για την μεγάλη μας εθνική συσπείρωση. Βρείτε γνωστούς και φίλους και μιλήστε για την Εθνική Ελπίδα. Πρέπει να γίνουμε τουλάχιστον 180.000 για να μπούμε στην Βουλή (εάν δεν έχουμε γίνει ήδη).

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ στο blog μας και την ιστοσελίδα του κόμματος (http://www.ethnikielpida.gr/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου