Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ "ΚΑΚΩΣ ΕΙΠΟΥΜΕΝΑ"

Σήμερα η Αριστερά προβάλλεται ως "Προοδευτική παράταξη", ενώ η δεξιά ως "Συντηρητική". Το δε κέντρο ως φιλελεύθερο. Είναι σαφής υποτίμησις της δεξιάς παρατάξεως. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. Ποιος είναι συντηρητικός; Οι δεξιοί και οι βασιλόφρωνες; Επειδή δηλαδή οι βασιλόφρωνες (γιατί την δεξιά την δίχασε ο Καραμανλής το 1974) τηρούμε τα ήθη, τα έθιμα, τας παραδόσεις. Επειδή διατηρούμε άσβεστη τόσα χρόνια την φλόγα του Ελληνοχριστιανισμού από την λυσσώδη επίθεση και επιδρομή που δέχεται από τον κομμουνισμό, τον σοσιαλισμό και τον νεοφιλελευθερισμό. Επειδή τηρούμε τον νόμο κατά γράμμα. Είμεθα οι διαφυλάσσοντες τον Χριστόν και την Ελλάδα. Ποιος είναι συντηρητικός; Αντιθέτως είναι πατριωτικός χώρος;
Η Εθνική Ελπίδα ανήκει στον φιλοβασιλικό χώρο. Τείνει στην "δεξιά". Αυτή είναι όντως πατριωτική. Αν όμως αναφερθώ στον κομμουνισμό θα πρέπει να την χαρακτηρίσω "χασάπικη" ή "προδωτική" παράταξη. Κοιτάξτε ποιοι ονομάζονται προοδευτικοί. Αυτοί που σκότωσαν, ρήμαξαν, βασάνισαν, παιδαμάζωσαν. Μνήσθητι μου Κύριε.
Στα μέσα Δεκεμβρίου 2011, ονόμασε το ΠαΣοΚ η "Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη". Ποια ρε είναι Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη; Το ΠαΣοΚ; Οι αρχιληστές, οι υποθηκεύοντες το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας, οι υπαίτιοι αυτοκτονιών, άγχων και καταθλίψεων;! Οι καταστροφείς της Πατρίδος μας!!! 
Επίσης και τελειώνω. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί λένε πως έχουνε "δημοκρατικά κόμματα". Όποιος όμως πεί μια διαφορετική απόψη, γνώμη, ψήφο από εκείνη του αρχηγού διαγράφεται από το κόμμα. Τα κόμματα έχουν από καιρό καταστεί μηχανισμοί της φαυλότητος, της ασυδοσίας και της διαφθοράς και τσιφλίκι του εκάστοτε αρχηγού.
Οι αντάρτες ή κατσαπλιάδες έγιναν "Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας" και πήραν το 1982 με τον Ανδρέα Παπανδρέου συντάξεις!!! Δηλ. ο Εθνικός Στρατός που αγωνίζετο για να διατηρήσει την Ελλάδα ελεύθερη από τον κομμουνιστοσυμμοριτισμό είναι ο φασιστικός;
Όμως εσκεμμένα το κακό παρουσιάζεται για καλό. Θα αποκατασταθεί η αλήθεια και αυτός ο ιστιότοπος είναι πρόδρομμος αυτής της αποκατάστασης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου