Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

Η προδωσία των πολιτικών μας και κυρίως του σημερινού μας πρωθυπουργού δεν έχει όριο. Απεδέχθη το όνομα "Βόρεια Μακεδονία"!!! Προδίδει Ορθοδοξία-Πατρίδα και φυλή. Δεν έχει αίσθημα ντροπής, λίγη τσίπα όταν βγαίνει και λέει ότι είμαστε πατριώτες; Όχι Ελληνίδες και Έλληνες. Όχι. Υπακούει στα εθνοβλαβή σχέδια των μασόνων και της τρόικας.
Ο σκοπός του, ο στόχος του είναι ένας και μοναδικός. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελπίδος κ. Γιώργος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει την προδωσία των πολιτικών μας επί του Σκοπιανού θέματος και τονίζει πως το όνομα "Μακεδονία" είναι Ελληνικότατο. "Αν εσύ λές ότι το σπίτι μου είναι δικό σου, ενώ δεν είναι, όσο και να φωνάζεις και να ουρλιάζεις ότι είναι δικό σου, αν δεν βγώ εγώ να υπογράψω για να είναι δικό σου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ" φέρνοντας ως παράδειγμα την συμπεριφορά των Σκοπιανών. Επίσης απεκάλυψε το σχέδιο των "τεσσάρων Μακεδονίων". Τόνισε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο είναι των πολιτικών μας οι οποίοι έχουν συμπράξει στην "πώληση της Μακεδονίας μας".


Οι "Μακεδονίες" είναι οι εξής:

1) Δυτική: Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά,
2) Κεντρική: Θεσσαλονίκη, Πιερία, Πέλλα, Όλυμπος, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική και Ημαθία,
3) Ανατολική: Καβάλα, Δράμα,
4) Βόρεια: Σκόπια.

Ο τροικοπροσκυνημένος πρωθυπουργός προσωπικά μεταφέρει την θέση του αυτή στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζ. Στάινμπεργκ κατά τη συνάντησή τους στις 2  Δεκεμβρίου 2009. Ο Παπανδρέου ενημέρωσε ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν κοντά σε απόφαση σχετικά με την πρόταση “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας”, και έπρεπε μόνο να καθοριστεί το πώς και πού θα χρησιμοποιείται το όνομα.
Ο Παπανδρέου στην συνάντηση για άλλη μια φορά επανέλαβε ότι η θέση της στην Ελλάδα είναι "erga omnes" , επειδή ήθελε να διασφαλιστεί ότι καμία νέα προσπάθεια δεν θα ακολουθούσε για την αναγνώριση του "συνταγματικού ονόματος" των Σκοπίων σε τρίτες χώρες.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο Wikileaks, κατά την πρώτη συνάντηση ο Έλληνας Πρωθυπουργός διαισθάνθηκε θετική εξέλιξη, αλλά την επόμενη, ο
Γκρούεφσκι έφερε ένα άλλο όνομα και επέμεινε η γλώσσα και εθνική ταυτότητα (εθνικότητα) να ορίζονται ως «македонски ».

Ο Παπανδρέου ήταν
εξοργισμένος με τον Γκρούεφσκι, επειδή ο σκοπιανός πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή τους στην Πρέσπα έχει εξαγγείλει δημοσίως τις προδωτικές του θέσεις και διαθέσεις.
Ο Παπανδρέου ζήτησε από τον κ. Στάινμπεργκ να παραδώσει ένα μήνυμα στα Σκόπια ότι είναι έτοιμος για άμεση επίλυση της διαφοράς,
“αν ο Γκρούεφσκι δεχθεί το νέο όνομα (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), την γενική διεθνή χρήση του και να αφησει την γλώσσα και την εθνικότητα."

ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΑΣΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΗΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! HNΩMENOI ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΤΣΟΚ. ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου