Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...


A. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ... 

►Η προδοσία ενός λαού
ΙΜΙΑ 31η Ιανουαρίου 1996: Τούρκοι δημοσιογράφοι αποβιβάζονται τις βραχονησίδες Ίμια και υψώνουν την τουρκική σημαία. Ενώ ελληνικό ελικόπτερο συντρίβεται μαζί με τρεις Έλληνες αξιωματικούς και το ηθικό του στρατεύματος από τα πυρά Τούρκων κομμάντος που βρίσκονται κοντά - ή πάνω - στην βραχονησίδα, η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αποσύρει τον Ελληνικό Στόλο από το Αιγαίο, υποστέλλει την Ελληνική Σημαία από το νησί, και ευχαριστεί δημοσίως τον πρόεδρο Κλίντον. Από εκείνη την ημέρα η Ελλάς βρίσκεται σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και το Αιγαίο σε όλο του το πλάτος - σχεδόν μέχρι την Εύβοια - μια απέραντι γκρίζα ζώνη.
 
 
►ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-300 
 
 Δεκέμβριος 1998: Η τουρκική κυβέρνηση απειλεί την Κύπρο να μην εγκαταστήσει τους ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 στη Λευκωσία.
 
Ο κ. Σημίτης αναγκάζει τον πρόεδρο της Κύπρου, κ. Κληρίδη, να υποκύψει στις τουρκικές απειλές.
 
 Οι πύραυλοι αντί να ενισχύσουν την άμυνα του Κυπριακού Ελληνισμού, οδηγούνται προς αποθήκευση στην 115 Π.Μ. στην Κρήτη .
 
 
 
 ►Προδοσία ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ 
 
 Φεβρουάριος 1999: Ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ηγέτης των Κούρδων που μάχονται τον τουρκικό στρατό, παραδίδεται από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφού απομακρύνεται από την χώρα παραδίδεται από την πρεσβεία μας στην Κένυα στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάς προδίδει ένα φίλο και σύμμαχο σε μία εχθρική χώρα. Η κυβέρνηση του κ.Σημίτη με τον τότε υπουργό εξωτερικών Θεόδωρο Πάγκαλο προδίδει τον αγώνα ενός ολοκλήρου έθνους...
 
 
 
►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 1":
 Η δολοφονία του βουλευτή Ευρυτανίας της Ν.Δ. Παύλου Μπακογιάννη απο την 17Ν, έγινε στις 26/9/1989, 1 (MIA) ημέρα πρίν καταθέσει στο ειδικό δικαστηριο σχετικά με την εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου στο σκάνδαλο Κοσκωτά!Μα τι τυχαία σύμπτωση κι αυτή έ?
 
Δέν υπονοώ τίποτα, απλά προβάλω τα ιστορικά δεδομένα της εποχής!
 
►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 2"
Ο Αλέκος Παναγούλης δολοφονήθηκε μία ημέρα μετά από την τελευταία του συνέντευξη στην οποία ανέλυε τους λόγους της απόχώρησης του από την Ενωση Κέντρου/Νέες Δυνάμεις. Σε εκείνη την συνέντευξη είχε δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο νούμερο 1 πράκτορας των αμερικανών και πως όσο αυτός ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός.
Το απίστευτο μέγεθος της συνεχούς προσπάθειας παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας απο τους "πράσινους μυθοπλάστες", αποτυπώνεται στο ότι σήμερα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ παραμυθιάζουν τον κόσμο και ειδικότερα τις νέες γενιές, υποστηρίζοντας ότι ο Παναγούλης αποτελεί "ήρωικό στέλεχος του... ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς", δολοφονημένο απο την "δεξιά"! Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια:"Στην μεταπολίτευση ο Αλέξανδρος Παναγούλης εκλέγεται βουλευτής της Β΄ Αθηνών από την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις (Ε.Κ.-Ν.Δ.), καθώς αρνείται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο παρομοίζε με φασίστα και έλεγε πως ήταν ο Έλληνας Μουσολίνι, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΕΔΩ! 
 
►ΠΑΣΟΚ και συγκαλήψεις μεγαλοαπατεώνων με ΝΟΜΟ (Ο περιέργως ξεχασμένος "Κουτσονόμος"
Θα μείνει στην ιστορία αυτός ο περίφημος "κουτσονόμος" για όσους θυμούνται, που είχε ΠΟΥΛΗΣΕΙ ο Μένιος Κουτσόγιωργας στον Κοσκωτά έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Που ακούστηκε αυτό το πράγμα να έχουμε δημοκρατία και να πωλούνται οι νόμοι στο Κοινοβούλιο δύο εκατομμύρια δολάρια. Την περίοδο του Σκανδάλου Κοσκωτά (αρχές Αυγούστου 1988), ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Δικαιοσύνης μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας δημοσίευσε ένα νόμο που απαγόρευε το άνοιγμα των λογαριασμών στις τράπεζες. Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον "Κουτσονόμο", ο οποίος ολοφάνερα συγκάληπτε απατεώνες με σκοπό να καθυστερήσει ο έλεγχος της προέλευσης των χρημάτων του μεγαλοαπατεώνα και τότε μεγαλομετόχου της "Τράπεζας Κρήτης".
 
►ΠΑΣΟΚ και "εξοπλισμοί ενόπλων δυνάμεων"
 Για την άμυνα της πατρίδος μας και την εδαφική ακεραιότητα του έθνους μας, η κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ διακρίθηκαν στα εξοπλιστικά σκάνδαλα τόσο στην αγορά προβληματικών αεροσκαφώνMIRAGE (το ασλησμόνητο σκάνδαλο, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των αεροσκαφών τον κ. Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός) όσο και προβληματικών υποβρυχίων. Τα αλησμόνητα σκάνδαλα της ΕΒΟ και των F-16, τους ρωσικούς πυραύλους τους οποίους η Ελλάδα αγόραζε 3 φορές ακριβότερα απ' ότι άλλες χώρες...Και τί να πρωτοαναφέρει κανείς εδώ... Τα άρματα μάχης Λέοπαρντ τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη αγόρασε 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι η Τουρκία (2 δίς δρχ), ή τα 4 προβληματικά γερμανικά υποβρύχια κόστους 750.000.000.000 δρχ (750 δίς/ πενταπλάσια τιμή του πραγματικού κόστους)!
 
►ΠΑΣΟΚ, "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και οι ΒΙΛΕΣ των "σοσιαλιστών" εκπροσώπων του λαού" 
 Να μην ξεχνάμε βέβαια και την φιλολαική πολιτική ΠΑΣΟΚ, το οποίο εφάρμοσε το λεγόμενο "Πόθεν Έσχες" για κάποιον πολίτη ο οποίος αγόραζε ένα Fiat Panda 750cc, αλλα ποτέ δεν τόλμησε να το εφαρμόσει για τα στελέχη του, πόσο μάλλον για τον πρόεδρό του και την αγορά της περιβόητης Βίλας Λουμίδη στην Εκάληη οποία κόστισε 1.500.000.000 δρχ για την αγορά και 700.000.000 δρχ για την ανοικοδόμηση, σύνολο 2,2 ΔΙΣ δρχ(αστρονομικό ποσό για τα δεδομένα της τότε εποχής), το "δώρο" του Ανδρέα Παπανδρέου προς την νέα του σύζυγο Δήμητρα Λιάνη!
 
►ΠΑΣΟΚ και "Ευρωπαική προοπτική":
Κατα την επικύρωση της συνθήκης εντάξεως της Ελλάδος στην Ευρωπαική κοινότητα, το ΠΑΣΟΚ απεχώρησε της ψηφοφορίας εκδηλώνοντας την αρνητική του στάση σχετικά με την είσοδο της χώρας μας στην ΕΟΚ (ήταν εξάλλου και η επίσημη γραμμή του), ενώ ακόμα και το ΚΚΕ Εσωτερικού ψήφισε ΥΠΕΡ της ένταξης.

►ΠΑΣΟΚ και "παραδειγματικές" πολιτικές:
Η δεκαετία του 80 χαρακτηρίστηκε η χαμένη δεκαετία και η Ελλάδα αποτελείβάσει του Economist το παράδειγμα προς αποφυγήν για όλα τα νέα υπο-ένταξη κράτη-μέλη της Ευρωπαικής κοινότητας.

►ΠΑΣΟΚ, διαφθορά και "δωράκια":
Ο Ανδρέας Παπανδρέου με την περιβόητη δήλωσή του : «έκανε ένα δωράκι στον εαυτό του» για τον Δημήτριο Μαυράκη της ΔΕΗ (υπεξαίρεση 500 εκ.δρχ) «νομιμοποίησε» το καθεστώς διαφθοράς στην Ελλάδα. (Βλέπε video2 Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ)
 
►"Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει το εθνικό μας νόμισμα"
Κατα την οκταετία 1981-1989 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε 2 (ΔΥΟ) υποτιμήσεις της δραχμής κατα 15% στην κάθε μία. Συνολικά σημαδήυποτίμησε μέσα σε μια τετραετία την δραχμή κατα 30%!!! 

►ΠΑΣΟΚ και "υπεύθυνες πολιτικές για τις μελλοντικές γενεές":
Το ΠΑΣΟΚ ασκούσε «κοινωνική πολιτική» με δανεικά, και το δημόσιο χρέος έχει γιγαντωθεί από 0,8 τρις το 1981 σε 75 τρις δρχ το 2004.

►"Το ΠΑΣΟΚ το 2001 μας έβαλε στην ΟΝΕ"...:
Το 1981 η Ελλάδα πληρούσε όλα τα οικονομικά κριτήρια ένταξης στην ΟΝΕ (πλήν του πληθωρισμού, ο οποίος ήταν στο 20% λόγω της Β΄ παγκόσμιας πετρελαικής κρίσης) χωρίς λογιστικές αλχημείες και «πατέντες»
 
►ΠΑΣΟΚ και Δηλώσεις επιπέδου για την Ελληνική πραγματικότητα:
►Κώστας Σημίτης, κατα την συζήτηση στη βουλή για την κύρωση του προυπολογισμού του 2003 ((Οταν η ανεργία άγγιζε το 12% και τα Ελληνικά νοικοκυριά ήταν καταχρεωμένα στις τράπεζες απο τα δάνεια και τις οφειλές, όταν ΕΠΙΣΗΜΑ βάσει της Eurostat το 20% των Ελλήνων ζούσε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ)):
"Οι Έλληνες σήμερα ευημερούν. Τρανή απόδειξη ο τεράστιος αριθμός συνδρομητών της κινητής τηλεφωνίας". Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα διαθέτει κινητό τηλέφωνο!
►Γιώργος Παπανδρέου στην εκπομπή της ΝΕΤ 7η μέρα Φεβρουάριος 2004: "Οι σημερινοί νέοι χάρη στις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ δεν είναι οι νέοι της δεκαετίας του '60. 'Εχουν αλλάξει! 'Εχουν χόμπυ, ασχολίες".  

►"Το 1981 έτος σταθμός για την Ελλάδα και την ναυτιλία":
Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην διακυβέρνηση της χώρας το 1981, η πλειοψηφία των Ελλήνων πλοιοκτητών άλλαξε σημαία (από Ελληνική) στα πλοία της και η Ελλάδα έχασε την πρώτη θέση ναυτικού στόλου στην Ευρώπη που κατείχε εώς τότε.

►ΠΑΣΟΚ και "ελευθερία έκφρασης και δημοσιοποίησης ιδεών":
Επι ΠΑΣΟΚ και διακυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου η Ελεύθερη Ραδιοφωνία και Τηλεόραση κυνηγήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αμέσως μετα την ανάλυψη της εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ το 1981, εξαπολύθηκε το μεγαλύτερο κυνηγητό για το κλείσιμο όλων των ραδιοσταθμών, με τον τότε επικεφαλής υφυπουργό "εκκαθάρισης της ραδιοφωνίας" Μαρούδα, και εκατοντάδες ραδιοερασσιτέχνες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια,όπου και καταδικάστηκαν με αυστηρές ποινές (Βλέπε αναλυτικότερα σελίδα "ΠΑΣΟΚ & Δημοκρατία").

►ΠΑΣΟΚ και αναγνωρισμένα στελέχη "επιπέδου":
Όπως ο Χρήστος Παπαδόπουλος, πρόεδρος της "Εταιρείας Δολοφόνων" και παράλληλα ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη μάλιστα με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%.
 
 
Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς, και τί να πρωτογράψει...

 
Ο Γεώργιος Παπανδρέου υποστήριξε ρητώς:«Aλλοίμονο σε αυτή την χώρα εάν ποτέ κυβερνηθεί από τον γιό μου Ανδρέα».

 B. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ...

Γνωρίζετε ότι, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν υποχρεωθεί 5 (ΠΕΝΤΕ) φορές απο την ΕU να διορθώσουν τα δημοσιονομικά στοιχεία και οτι η 6η (ΕΚΤΗ) κατα σειρα εντολή, ήρθε τον Απρίλιο του 2004 ;Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1993-2004, επέβαλαν 50 (ΠΕΝΗΝΤΑ!) νέους φόρους και αύξησαν τη φορολογική επιβάρυνση από το 21,5% του ΑΕΠ το 1993 στο 26,5% του ΑΕΠ το 2000. Σπαταλήθηκαν τα χρήματα των φορολογουμένων για να διογκωθεί ο δημόσιος τομέας. Οι δαπάνες της γενικής κυβέρνησης από 29% του ΑΕΠ το 1980 έφθασαν στο 50% το 2004. Από το 1993 ως το 2004, ο δημόσιος τομέας διογκώθηκε κατά 121 χιλιάδες άτομα, κατά 25,4%. Από 476 χιλιάδες άτομα το 1993, έφθασε στα 597 χιλιάδες άτομα το 2004.
Μήπως όμως έτσι μειώθηκε η ανεργία; Όχι. Από 4,1% που την παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 1981 μας την παρέδωσε στο 8,3% το 1989, και απο 9,4% που την παρέλαβε το 1993 μας την παρέδωσε στο 11.4% το 2004!
Γνωρίζετε ότι, η Ελλάδα κάθε χρόνο δανείζεται περίπου 35 δις ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό πηγαίνει για την εξόφληση χρεολυσίων δανειακών υποχρεώσεων του παρελθόντος, και πιο συγκεκριμένα της οκταετίας 1981-1989; (Κυβέρνηση Ξεν.Ζολώτα Δεκεμβριος 1989, δάνειο 700 εκατ.δρχ απο την τράπεζα  της Φρανκφούρτης για να πληρωθούν τα δώρα και οι συντάξεις , μετα την καταστροφή του "Τσοβόλα δώστα όλα").
Γνωρίζετε ότι, το 2002 είχαμε το ρεκόρ του 1.000.000 (ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ) απολύσεων(Ρεκόρ Ανεργίας 11,9%!!!) και οτι το 2003έκλεισαν 143.323 επιχειρήσεις εν Ελλάδι;
Γνωρίζετε ότι, οι μεγαλύτερες αυξήσεις σε καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2000 και Δεκεμβρίου 2003; Ξερετε οτι το καλοκαίρι του 2003 μόνο τα οπωρολαχανικά αυξήθηκαν κατα 36%;
Γνωρίζετε ότι μετα το 1985 το ΠΑΣΟΚ διαχειρίστηκε τα τεράστια ποσά των κοινοτικών κονδυλίων, με τα οποία θα έπρεπε να είχε μεταμορφωθεί η Ελλάδα. Ειδικά για το Γ' ΚΠΣ, κατα τους 50 πρώτους μήνες της ζωής του, (επι ΠΑΣΟΚ), η απορροφητικότητα των πόρων σύμφωνα με τα Ευρωστατιστικά στοιχεία ήταν21,5%. Ξέρετε οτι στους πρώτους 20 μήνες διακυβερνήσεως της Ν.Δ.(ΜΑΡ2004-ΝΟΕ2005) η απορροφητικότητα των κοινοτικών πόρων έφτασε στο41,6% ΕΔΩ - ΣΕΛΙΔΑ 9 και εν συνεχεία τον Δεκέμβριο του 2006 στο 58% ΕΔΩ;
Οι χώρες οι οποίες κυβερνήθηκαν τα τελευταία χρόνια απο «σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις» παρουσίασαν τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις, μειώσεις εισοδημάτων και αυξήσεις ανεργίας. (βλ.Γερμανία,Ισπανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου