Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΤΣΟΚ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!

Μπεγλίτης: Και με τη βία εκτός ΥΕΘΑ, αν χρειαστεί, οι απόστρατοι
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας με αγανακτισμένους (πρώην) υπηρέτες της Πατρίδος μας (νυν απόστρατους) να εισέλθουν στον περίβολο του Πενταγώνου, στην προσπάθειά τους να απαιτήσουν να συναντηθούν με τον Π. Μπεγλίτη.

Οι ενώσεις αποστράτων - με την εξαίρεση αυτή της Πολεμικής Αεροπορίας - είχαν δώσει ραντεβού στις 13.00 της Παρασκευής μπροστά στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας για να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφική και εθνοβλαβή πολιτική της κυβέρνησης και τις περικοπές του εισοδήματός τους, τις οποίες υφίστανται.

Υπολογίζεται ότι συγκεντρώθηκαν περίπου 1.000 απόστρατοι και μία ομάδα αυτών (που σύμφωνα με υπολογισμούς ήταν περίπου 300 άτομα) εισέβαλαν στο υπουργείο από την πόρτα της εισόδου των επισκεπτών. Ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Φρ. Φράγκος κατέβηκε από το γραφείο του για να τους συναντήσει και έγινε δέκτης αποδοκιμασιών, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Α/ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχος (Ι) Ι. Γιάγκος.

Οι απόστρατοι ζήτησαν να δουν τον κ. Μπεγλίτη, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στη Βουλή και "κατηγορούσε" και "απειλούσε" ζητώντας την επικοινωνία των κομμάτων με τις ενώσεις αποστράτων. «Ζητώ απ' όλα τα κόμματα και κυρίως απ' την αξιωματική αντιπολίτευση να επικοινωνήσουν μαζί τους και να ζητήσουν να αποσυρθούν» είπε ο Μπεγλίτης.

«Δεν έχουν ειδικά προνόμια, δεν δικαιούνται στο όνομα της στρατιωτικής ιδιότητας να παραφέρονται και να λειτουργούν αντιδημοκρατικά» πρόσθεσε. Και απείλησε "αυστηρώ ύφει" ότι «αν δεν αποχωρήσουν άμεσα, θα δώσω εντολή να βγουν έξω με τη βία».

Οι απόστρατοι λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα αποχώρησαν από το προαύλιο του Υπουργείου.

Απαιτούμε από τον υπουργό Αμύνης Πάνο Μπεγλίτη να ζητήσει συγγνώμη από τους αποστράτους διότι αυτοί υπηρέτησαν την Πατρίδα ενώ η κυβέρνηση του την καταστρέφει, αυτοί κινδύνεψαν και μετεθέντο. Οι απόστρατοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους τα οποία η "πατσοκική" χούντα καταπατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου