Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!

prayer_psarianos 

Την ώρα που ο «πολύς» και καθ’ όλα «προοδευτικός» Γρηγόρης Ψαριανός, ζητά με ερώτησή του στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία (φαίνεται ότι για την αντεθνική κομπανία, αυτό είναι το κυρίαρχο «πρόβλημα» στη χώρα μας), μια ματιά στα σχολικά εγχειρίδια μας πείθει για το διεθνιστικό & πολυπολιτισμικό δηλητήριο, το οποίο ρέει άφθονο, μολύνοντας τα παιδιά μας και μετατρέποντάς τα σε «ασπόνδυλα» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως επιθυμούν οι των ΠΑΣΟΚ /ΣΥΡΙΖΑ/ ΚΚΕ/ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/.
Έχετε αμφιβολίες; Δεν έχετε παρά να ανοίξετε συγκεκριμένα σχολικά εγχειρίδια του Δημοτικού. Μιλάμε για αθλιότητα! Οι ινστρούχτορες των αριστερών & αριστεριστικών κομμάτων, μεριμνούν για τη διάλυση του εθνικού κορμού και της κοινωνικής συνοχής, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας.
Αν διαβάσετε τα όσα γράφονται στο βιβλίο «Κοινωνική και πολιτική αγωγή» της Ε’ και ΣΤ’ τάξεων του Δημοτικού, θα φρίξετε.

Μιλάμε για κανονική πλύση εγκεφάλου, από ανθρώπους που παρεμβαίνουν με ολοκληρωτικό τρόπο, στο μυαλό των μαθητών, προσπαθώντας να διαμορφώσουν συνειδήσεις και να δημιουργήσουν σε βάθος χρόνου τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μετατραπεί η χώρα μας σε «παράδεισο» ανοχής και ελευθεριότητας. Παντού στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παντού αρθρογράφοι αριστεριστικών εντύπων. Το 6%, αποφασίσει για όλους τους υπόλοιπους…
Φυσικά, όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την αποποινικοποίηση της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, την ώθηση στον τζόγο και την ανεξήγητη πραγματικά αδιαφορία της Δεξιάς (;) να δώσει την ιδεολογική μάχη, αντιλαμβάνεστε που μας οδηγούν.
Αν δεν αντιδράσουμε, θα χάσουμε την πατρίδα μας, τα σχολειά μας και τις εκκλησίες μας. Θα κληθούμε να λατρεύουμε σε κατακόμβες, με τη ζωή μας να βρίσκεται στο έλεος των αριστεριστών ρουφιάνων. Όσοι από εσάς έχετε δει την ταινία «Οι ζωές των άλλων» του Φλόριαν Χένκελ («Das Leben der Anderen», στα γερμανικά), που πραγματεύεται τις συνθήκες ζωής στην «προοδευτική» & κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία, αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.
Με λίγα λόγια: αυτό που διακυβεύεται, είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας να δηλώνουμε Έλληνες, είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας να ομολογούμε την πίστη μας, είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας, τις αρχές και τις αξίες του Έθνους.
Εκείνο που με εξοργίζει, είναι ότι ελάχιστοι αντιδρούν στον ολοκληρωτισμό της αριστεράς.

Δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, ότι η σταλινική & ελευθεριακή αριστερά και το κόμμα-προπομπός της παγκόσμιας διακυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ, θα μας εξαναγκάσουν να ζούμε, όπως ο κόσμος στο Ανατολικό Βερολίνο του 1984. Το πακέτο περιλαμβάνει πείνα, δυστυχία, μιζέρια, ισοπέδωση, ηθικό σχετικισμό, αρνησιπατρία και απόλυτο έλεγχο των ζωών και των συνειδήσεών μας.
Αυτό θέλουμε; Τους ελευθεριακούς και αριστεριστές ινστρούχτορες τύπου Ψαριανού, να πιέζουν και στο τέλος να καταφέρνουν την απαγόρευση των προσευχών, όπως έκανε ο «προοδευτικός» και «πατερούλης» Στάλιν, γκρεμίζοντας εκκλησιές και στέλνοντας ιερείς και εκατομμύρια πιστούς στα γκουλάγκ;
Και μια απορία: τι θα μαθαίνουν τα παιδιά στα σχολεία; Αρνησιπατρία και αθεΐα; Ή μήπως την ιστορία της ομοφυλοφιλίας, όπως τα παιδιά από το 2012, στα πολιτειακά σχολεία της Καλιφόρνια; Πότε γίναμε ΕΣΣΔ και δεν το καταλάβαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου