Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!

Γράφουν οι τρεις διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Έλληνες, Ελληνίδες,
Είμαστε τρεις αγανακτισμένοι Έλληνες όπως εσείς, και σας καούμε όλους εις κοινούς αγώνας για το καλό της ενδόξου Πατρίδος μας. Σας καλώ να καταλύσουμε την "άνομη πράσινη χούντα του πατσόκ". Να καταλύσουμε την διαφθορά, την ανηθικότητα και την αναρχία. Να καταλύσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μίας χρεοκοπημένης Αβασίλευτης δημοκρατίας. Όμιλώ για μία επανάσταση που θα καταλύσει τα πάντα και θα δημιουργήσει ενά Κράτος δικαίου, ένα κοινωνικό Κράτος. Μία κοινωνία ενωμένη και ευνομουμένη, μία κοινωνία με Ελληνοχριστιανικές αξίες και ηθικές αρχές. Έναν πολίτη δημιουργικό, πολιτισμένο, ανώτερο, αυτοπειθαρχημένο πιστό στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, φιλόπατρι και αυτοελεγχόμενο. Μία επανάσταση όπου θα μεταβούμε από το Κοινοβουλευτικό καθεστώς στο Πολιτειακό, από το Προεδρευόμενο στο Βασιλευόμενο, από την Αστικοφιλελεύθερη Ατομοκεντρική Δημοκρατία στην Κοινωνική και Οικονομική Δημοκρατία. Μία επανάσταση με εγγυήτρια την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ διότι ο αγώνας μας θα είναι ιερός. Για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία.
Η "χούντα του ΠαΣοΚ" (αυτή είναι χούντα και όχι του Παπαδόπουλου) διαλύει την Ελλάδα. Παρουσιάζει το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο ως σωτηρία, την Τρόικα ως ελευθερωτή, την ύφεση ως ανάπτυξη, τις απολύσεις ως εφεδρία, το βούλιαγμα της χώρας ως σταθέροτητα και καλό δρόμο. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι διασύρομαστε και καταστρεφόμαστε. Πολίτες έχουν φθάσει σε πρόθυρα αυτοκτονίας. Τα μέτρα που λαμβάνει επηρρεάζουν κατά πολύ την ψυχολογική και ψυχική μας κατάσταση. Αυξάνουν το άγχος!!! Η παραμονή του ΠαΣοΚ στην εξουσία οδηγεί τους Έλληνες σε άγχος, κατάθλιψη ακόμα και αυτοκτονίες. Το πατσόκ έχει διαλυθεί. Θα διασπασθεί σε δύο. Μέχρι τούδε έιναι χωρισμένοι σε 3 κομμάτια. Το παλιό ή "βαθύ" ΠαΣοΚ., το αριστερότερο ΠαΣοΚ, το πιο κεντρώο ΠαΣοΚ. Θα διασπασθεί. Έχει πάρει την κάτω βόλτα. Πολλοί πρώην ψηφοφόροι του πατσόκ πήγαν σε αριστερά κόμματα.
Όμως σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε προηγείται το εθνικό, το συλλογικό, το δημόσιο, το Ορθόδοξο συμφέρον. Αν όμως είναι αμετάπιστοι και ιδεολόγοι της αριστεράς ας ψηφίσουν την Δημοκρατική Αριστερά του κ. Κουβέλη ή το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του κ. Δημαρά. Όχι όμως ΚΚΕ και ΣυΡιζΑ. Έιμαι υπέρ της εθνικής ενότητος αλλά ένεκεν αυτής δεν πρόκειται να ξεχάσουμε την ιστορία μας. Τι πόνο και τι δυστυχία σκόρπισαν στους Έλληνες. Τι αίμα έχυσαν. Γι' αυτούς το κομμουνιστικό συμφέρον είναι ο θεός τους. Είναι άθεος ο κομμουνισμός και πρόδρομμος του σιωνισμού. Αισθανόμαστε ευλογημένοι από τον ΘΕΟ που είμεθα βασιλόφρονες. Διότι δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται, δεν σταμάτησαν να κρατούν αναμμένη την φλόγα της Ελληνοορθόδοξης παραδόσεως και του φιλοβασιλισμού. Διότι κανένας Έλλην Βασιλεύς δεν άνηκε στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και στον Μασονισμό.
Η στάση της αντιπολιτεύσεως, αξιωματικής τε και ελάσσωνος, δεν είναι εθνική. Έχουν προδώσει Ορθοδοξία και Πατρίδα. Η ΝΔ παίζει σε διπλό ταμπλό και επενδύει σε έναν λαικισμό με απότερο σκοπό να προσελκύσει ψήφους. Οι κομμουνιστές παριστάνουν τους "λαικούς" και όπου δουν συγκέντρωση και διαδήλωση πολιτών μακριά από κομματικές ταμπέλες, τρέχουν να την αμαυρώσουν. Παριστάνουν την "έκφραση του πολίτη, του αγρότη και του εργάτη". Ο ΛαΟΣ σε διπλό ταμπλό, πραγματοποιώντας συνεχείς "κωλοτούμπες" και κατέστη πλέον ένα διεφθαρμένο κόμμα που ενώ παλιά μιλούσε και για εδαφική επέκταση της Ελλάδος τώρα λέει η Ελλάς να πουλήσει τα Ελληνικά Αμυντικά Σύστηματα στο Ισραήλ και αντάλλαγμα είχε δώρο από τον Παμπούκη ένα εβραικό κιπά (σκουφάκι). Όμως δεν φταίει πάντοτε η κυβέρνηση σε μία διαμόρφωση μίας αρνητικής καταστάσεως .Φερ' ειπείν. το 1922. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο στρατηλάτης εξέφρασε στην τότε νεορκιθείσα Βουλή (Ιανουάριος 1921) την εμπιστοσύνη του στις Δυνάμεις της Αντάντ. Ενώ ο Βασιλιάς έφιππος πολεμά επί 10-14 μήνες στην Μικρά Ασία, η τότε αντιπολίτευση με προπαγανδιστικά και παραπλανητικά αντιβασιλικά άρθρα καυτηρίαζε την επεκτατική πολιτική των βασιλικών κυβερνήσεων. Μία επεκτατική πολιτική που και ίδιοι υποστήριζαν, προωθούσαν και διακήρυτταν. Οι σύμμαχοι-δυνάμεις της Αντάντ βλέποντας ότι οι κύριοι σύμμαχοι τους οι Φιλελεύθεροι προέβαιναν σε καταστροφικές για το Έθνος ανοησίες και την αδιαλλαξία του Κεμάλ τάχθηκαν στο πλευρό της τουρκίας. Το "Δημοκρατικό Μανιφέστο" ήταν ένα διχαστικό και προπαγανδιστικό κείμενο και πολύ δυνατό κτύπημα στην τότε εθνική συνοχή. Φαίνεται πως οι Φιλελεύθεροι δεν ήταν Φιλελεύθεροι αλλά "Φιλοπροπαγανδιστικοί". Αντί να στηρίξουν την τότε κυβέρνηση στο κάτι ωφέλιμο και εθνικό, την εδαφική επέκταση της Ελλάδος, αυτοί προπαγάνδιζαν και καυτηρίαζαν την ίδια τους την πολιτική. Όμως ας επανέλθωμε στο σήμερα.
Ας γεμίσουμε πάλι τις πλατείες. Θέλουμε εκλογές. Δημοψήφισμα για το πολιτειακό και Νέο Σύνταγμα. Το ΠαΣοΚ ίσως προσπαθήσει να αποφύγει τις εκλογές με δημοψήφισμα. Θέλει να ρωτήσει τον λαό για κάτι πολύ φυσικό. Αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Κάν' τες. Γι' αυτό σ΄ έβγαλε ο κόσμος παρά την παραπλάνηση, το κλέψιμο και την προδωσία που τον πότισες. Μία αναθεώρηση Συντάγματος διαμορφωμένη στα μέτρα του, με γιγαντοποίηση της αδικίας, της ανομίας, του κομματικού κράτους. Στην πραγματικότητα, μία ανούσια και ανωφελής και αναποτελεσματική αναθεώρηση.
                                                   ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
                                                ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου