Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εδώ και 15 μήνες υφίσταται μία "συνεχής εκλογολογία" δημιουργηθείσα υπό δημοσιογράφων και απλών πολιτών, εκπροσώπων της αντιπολιτεύσεως αλλά και από την ίδια την κυβέρνηση.
Ήδη από τον Μάιο του 2010 η Ελλάς, αυτή η ένδοξη Ορθόδοξη χώρα που δημιούργησε έναν μεγαλοπρεπέστατο πολιτισμό, που εφηύρε τέχνας και τον αθλητισμό, που δοξάστηκε αλλά και προδώθηκε από την ιστορία, σήμερα βρίσκεται υπό κατοχή. Υπό μία ομάδα ελεγκτών ονομαζομένη "Τρόικα". Η παρουσία της, είναι καθαρά παράνομη. Δρα ανεξέλεγκτα και διατάσσει. Βέβαια, έτσι όπως τα έχουν κάνει οι πολιτικοί σήμερα, είμεθα άξιοι της μοίρας μας. Και γιατί είμεθα της μοίρας μας, γιατί εμείς τους επανεκλέγουμε στην ίδια θέση. Καταφέραμε και δημιουργήσαμε τον δικομματισμό, ο οποίος πρέπει να σπάσει. ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ στην κυριολεξία ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και περιμένουμε αυτήν την καθαρά εθνοβλαβή κυβέρνηση να κάνει κάτι. Τι να κάνει.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Η μόνη διέξοδος πλέον είναι εκλογές και επαναπατρισμός της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας και επανενθρόνιση του Βασιλέως.   
    Οι εκλογές αποτελούν μερική διέξοδο ένω,
    ο Βασιλεύς μερική λύση και δυναμισμό της Ελλάδος.
Εκλογές θα διεξαχθούν. Το πατσόκ είναι γαντζωμένο στην εξούσια και ενδιαφέρεται όχι για την Πατρίδα αλλά για τις καρέκλες που προσφέρει η Πατρίδα. Πρέπει να φύγει. Μολύνει και διαλύει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
"Προς την αξιότιμη κυβέρνηση της Ελλάδος,
Κύριε Πρωθυπουργέ, κυρίες και κύριοι υπουργοί και υφυπουργοί.
Εάν αγαπάτε και σέβεστε την Ελλάδα και τους Έλληνες έιναι επιτακτική ανάγκη να παραιτηθείτε. Συνοπτικά τα μέτρα σας, διαλύουν την Ελλάδα, την εξαφανίζουν από τον χάρτη, δημιούργησαν μία νεοπτωχότατη τάξη, μία άνεργη νεολαία και ένα μεγάλο ρεύμα μετανάστευσης. Επίσης εντείνουν την εθνική διχόνοια και εάν θέλετε την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή παραιτηθείτε. Αλλιώς αγανακτισμένοι πολίτες να δημιουργήσουν μία νέα κυβέρνηση με έδρα την Θεσσαλονίκη". Η οποία κυβέρνηση θα ξεκινήσει με την βοήθεια του Κλήρου, του Στρατού αλλά προ πάντων του λαού και με την επιφοίτηση του Παρακλήτου το αναδημιουργικό της έργο στην "Ελεύθερη Ελλάδα" η οποία θα είναι Μακεδονία, Ήπειρος, Θράκη, νήσοι Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλία, ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα είναι κατεχόμενη υπό την Τρόικα. Να διεξάγει εκλογές σ' όλη την Επικράτεια η φιλολαική αυτή κυβέρνηση με συμμετοχή όλων των υπαρχόντων κομμάτων.
Αλλαγή πολιτικής ή κυβέρνηση στην Θεσ/νίκη.
     Εάν διεξαχθούν εκλογές τώρα, η Βουλή θα είναι πολυκομματική. ΝΔ, ΠαΣοΚ, Εθνική Ελπίδα, ΚΚΕ, ΛαΟΣ, ΣυΡιζΑ ίσως και οι Οικολόγοι, η ΔημΑΡ και η ΔηΣυ. Η τρόικα θα επιμένει για συναίνεση και για δημιουργία οικουμενικής κυβερνήσεως, διότι 100% σίγουρος ότι αυτοδυναμία δεν θα προκύψει. Ελληνίδες, Έλληνες, αξίζουμε μία καλύτερη ζωή.

           Ν Ε Ο Ι,   Α Ξ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε    Μ Ι Α    Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η    Ζ Ω Η
                                       Ε Θ Ν Ι Κ Η   Ε Λ Π Ι Δ Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου