Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΡΟ ΜΕ ΟΖΟΝ


http://3.static.slando.com/photos/live/79/ozon_syskeyi_ozonotherapeias_ozonopoiei_to_nero_17292079_2_F.jpgΈρευνα των ιατρών του ΕΣΥ και επιστημόνων έδειξε ότι το νερό που πίνουμε περιέχει μόλυδβο, αμίαντο, χλώριο και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό μας ουσίες. Το χλώριο είναι η γνωστή σε όλους μας χλωρίνη την οποία, βάζοντας την στο σώμα μας καταστρέφει το δέρμα και τον οργανισμό μας χάνοντας 10 με 15 χρόνια απ' την ζωή μας. 
   Υπάρχει λύση: H οζονοθεραπεία. Η οζονοθεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως στην Ευρώπη πάνω από πενήντα χρόνια. Χάρη στην οζονοθεραπεία σήμερα μπορούμε να θεραπεύσουμε πολλές ασθένειες που στο παρελθόν δεν ήταν αυτό εφικτό. Προφυλάσσει από ασθένειες όλων τον ειδών και επηρεάζει επιτυχώς την εξέλιξη της ασθένειας. Διορθώνει και κάνει καλύτερη την κατάσταση του οργανισμού, αυξάνει τις προστατευτικές του δυνάμεις και έτσι δυναμώνει κατά πολύ το ανοσοποιητικό σύστημα. Η οζονοθεραπεία έχει αντιβακτηριδιακή, αντιιοτική και αντιμυκητική δράση. Δουλεύει θαυμάσια σαν υποξικό και σαν αποτοξινοτικό, αφαιρώντας απο τον οργανισμό όλες τις χημικές ουσίες που προέρχονται απο το περιβάλλον ή απο διάφορες καταχρήσεις. Δεν έχει αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και ούτε παρενέργειες. Ο οργανισμός το δέχεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την οζονοθεραπεία μειώνεται σημαντικά το στάδιο αναπηρίας των ασθενών. Μιά απο τις πιο σημαντικές χρήσεις του οζόνου είναι στο ότι συμβάλλει στη μείωση λήψης φαρμάκων που λαμβάνουν οι ασθενείς. Χρησιμοποιείτε για την θεραπεία καθε λογής λοίμωξης, και κατά του βρογχικού άσθματος και αλλεργιών. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjK63-A4GLjnyNriN9o0tYSHGqb7xLBQh4cp86MT8mClwI7ARCu0lSo0V6CJqBW5S0ZMTGhIzeLrKMq9XZjfSC1akXQ1BGwEdTQDNAOyWK0Wzks_CEWpIaa0HRI6iPMMroNwdKkRwNil3M/s1600/Mar14+%25286%2529.jpg    Bοηθά στις διαταραχές του κυκλοφοριακού συστήματος, στην αθηροσκλήρωση, στον διαβήτη, στα τραύματα, στη γάγγραινα, στην σεξουαλική ανικανότητα και σε πολλές άλλες παθήσεις. Πολλοί γιατροί στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και σε άλλες χώρες, έχουν δηλώσει ότι σύμφωνα με την κλινική τους πείρα, το όζον συρρικνώνει τους όγκους. Έχει αποδειχθεί επίσης, ότι βοηθά ασθενείς με Aids, διότι αυξάνει την παροχή οξυγόνου προς τα κύτταρα, και έτσι συμβάλλει στην καταστροφή ιών και βακτηριδίων, κυρίως στο αίμα. To Όζον βοηθά τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας προσφέροντας τους μακροζωϊα, και τους κάνει να νιώθουν πιο νεαροί και πιο ενεργητικοί.

    Σήμερα χάρη στην οζονοθεραπεία μπορούμε να ελπίζουμε για ενα καλύτερο αύριο στον τομέα της ιατρικής αποκατάστασης και θεραπείας!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgH7v0TALOPt5yLrNCR4gCT2yrXZrzQx2KjS2opvFFlbix1hteuYopwLKczI_RkIB5gcHhAjN1sHFHYf0SYelfwzpMonoxa_5j8XqwblgZJ5XGgH8-2KojRjvQix2LyXvB3yO8LeDqyOSgl/s1600/OZON3188.jpgΑγοράστε όλοι τις κατά την δική σας προτίμηση συσκευές όζοντος.

                        Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ Μ Ε    Τ Η Ν     Υ Γ Ε Ι Α    Μ Α Σ
                             Σ Ω Ζ Ο Υ Μ Ε    Τ Ο Ν    Ε Α Υ Τ Ο    Μ Α Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου